Şimdi Ara

Sadece Dalga Geçiyoruz tamam, kin tutmayın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dün fenerbahçeyle ilgili komik olaylar yaşadı ( insanların ölmesinden, yaralanmasından bahsetmiyorum, sahaya inilmesinden). Ben de dahil olmak üzere (kendimi tutamadım) bir çok kişide daha yeni bir olan bir olay üzerinden dalga geçiyoruz. Bu çok insani bir davranış. Bir iki gün daha sürer muhabbeti tahminimce, sonra millet sıkılır.
    Tabi dalganın dozu biraz kaçtı ama dediğim gibi daha dün olmuş bir olan, muhabbeti olması normal.
    Bende bu duygular içinde çok iyi msjlar atmadım açıkçası

Peki sonra...

Bir konu hakkında siyaset, sanat vb... yorum yaparken

Fenerbahçeli arkadaşlarımız, sen zamanında şöyle demiştin filan laf atarlarsa insanın morali bozulur.

Yada ciddi bir konu üzerinde konuşurken, kale alınmamak

En önemlisi starcraft2 de gel kardeş bir el maç yapalım yada ps3 oyun takaslayım dediğimizde gıcıklık çıkartırlar mı?

Tekrar ediyorum, yeni olmuş bir olay, bir kaç günde millet sıkılır. Çok takmayın kafanıza

Not: tabiki bir iki gün daha dalgamı geçirim

Not2: Bu msj konudışının konusu mu yoksa futbolun mu onu çöezemedim. Orasıysa taşınırsa sevinirim

• valla ben bir arkadaşa sadece galatasaraylı olduğu için zamunda üyeliği vermedim.torrent muhabbeti yaptığı için şikayet ettim.fenerli olsa verirdim üyeliği.
  • bu olay tarihi bir olay.

sen daha makara görmedin o kadar diyorum
  • baba benim durumum kötü o zaman, fenerliler ağlayınca sadisçe zevk alıyorum diye msj attım.

direk mı yoksa
  • asıl dalgayı dun gece onlar geçti bizimle
    3-4 dakika bunlar niye seviniyor diye aptal aptal ekrana baktım. sonradan anladım bursayı kutluyorlarmış
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beyler Bu Kızlar Niye Böyle
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.