Şimdi Ara

Sadece İnternet için TABLET önerisi...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yurt dışından 100$ altında bir tablet almak istiyorum.. (malum gümrüğe takılmaması için)

1) Tableti sadece internet için alacağım.. ( hızlı ve seri olmasını istiyorum )

2) Genelde WİFİ ile bağlanacağım bu sebeple çekimde sıkıntı olmaması önemli... (Daha önce alım yapılmış ve tecrübe ile sınanmış öneriniz varsa iyi olur)

3) ekran ne çok ufak ne çok büyük olmalı her yerde kolaylıkla taşınabilmeli ve şarj ömrü önemli...

4) Gümrükten 1 kg üstü kutular geçmiyor diye biliyorum deneyimli arkadaşlar bilgi verirse güzel olur...

yorum yapacak ve bilgi vereceklere şimdiden tşkler...

• Hocam 100 dolar altında 512mb ramli RK2928 li veya A10 lu tabletler var. Bunlar ne seri çalışır, ne wifi kalitesi iyidir, ne de pil ömrü. 250 dolar civarına çıkabilirseniz en iyi çin tabletlerine sahip olabilirsiniz. Bu arada 1 ay daha beklerseniz RK3288 li tabletler çıkacak. İşte onlar efsane olacak. Ama şu anda piyasada olan RK3188 li tabletler internet işinizin üstesinden gelebilir diye düşünüyorum. Bu arada gümrük vs. düşünmenize gerek yok bu çinliler bizim gümrük kurallarını bizden daha iyi biliyorlar :)

edit//Pardon ekran kısmını görmemişim. Benim yazdığım fiyat 10 inç tablet için geçerli. 7.9" sizin için ideal olur diye düşünüyorum. Hatta bir tablet önereyim. Pil konusunda diğer 7.9" tabletlerden daha iyi olan Chuwi V88 sizin için daha iyi bir seçim gibi görünüyor. Üstelik Cube U35GT gibi tabletlerde Ram 1 GB iken bunda 2 GB. Bu da linki ;http://www.pandawill.com/chuwi-v88-quad-core-rk3188-tablet-pc-79-inch-ips-screen-android-41-2g-ram-16gb-bluetooth-dual-camera-white-p73776.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NamSalanAdam -- 24 Nisan 2014; 16:59:04 >

• internet için olacaksanız sim girişli tablet almanızı öneririm.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 100 dolar üstüne 80-90 lira daha çıkabilirseniz asus memopad hd tavsiye ederim.hem ekranı iyi ,hem wifi'si kuvvetli,hem 7 inç taşıması kolay,hem de pili çok iyi dayanıyor çin malı tabletler gibi değil.300 lira civarında bulabilirsiniz.belki kampanyalarla çek-puan falan daha da ucuza getirebilirsiniz.2 yıl da garantisi olur.
  • Asus Memopad HD 7" WIFI Tablet önermişsiniz ama HDMI çıkış yok tv ye nasıl bağlıyacaz film izlemek için? birde bataryası 3950mAh fazla gitmez gibi geliyor..
  • yerol81 Y kullanıcısına yanıt
    miracast ile tv'ye kablosuz olarak bağlanabiliyor ,batarya konusunda endişeniz olmasın şarjı en çok dayanan tabletler arasında.forumdaki kendi sayfasından da takip edebilirsiniz bu tabletin bataryası en övülen yönlerinden biri.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TV+ İçin İnternet Şart Mı?
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • teşekkür güzel bir ürüne benziyor...
  • RK 3188 mi A31 S mi daha stabil çalışıyor? yada hangisi daha iyi?

1GB RAM

internete sorunsuz bağlanmak için hangisi tercih edilmeli?

2-3 sayfayı aynı anda açtığımızda kasılma yapmayacak taplet..

bilgisi olan arkadaşlar bilgi verebilirse sevinirim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: yerol81

RK 3188 mi A31 S mi daha stabil çalışıyor? yada hangisi daha iyi?

1GB RAM

RK 3188 daha stabil ama a31 deki gpu biraz daha iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yerol81

RK 3188 mi A31 S mi daha stabil çalışıyor? yada hangisi daha iyi?

1GB RAM

A31 S oyunlarda daha akıcı. Gerisi için 2side stabil diyebilirim. 2çipsetide kullandım hız olarak salise farkı olabilir ancak.
  • İlk üç kriter için aklıma ASUS Memo Pad HD 7 geldi. Yurtdışı riskine girmek yerine güvenilir bir markanın iyi bir fiyata (300-350 TL arası) sunduğu iyi de başarım vaadeden bir ürünü tercih etmek bence daha iyi. Sonuçta Çinden gelcek tabletin akıbetini her zaman bilemiyoruz...

• baktım kimse cevap vermiyor :( Chuwi V88HD 7.9 inç Android 4.2 bu ürünün siparişini verdim bakalım nasıl çıkacak :)
    Öğe Türü:Tablet PC
    Tablet Veri Kapasitesi: 8GB
    Ağ communiction: Wifi, Harici 3G
    Ekran Boyutu:7.9 "
    Liman uzatın: DC Jack, Kulaklık Jack, HDMI, TF kartı, USB
    Marka Adı:Chuwi
    Destekleyici Dil: English,Russian,Spanish,Swedish,Portuguese,Turkish,Italian,German,Chinese,French,Japanese,Polish,Ukrainian,Greek,Hebrew
    İşlemci imalatı: Rockchip
    Ekran Tipi Dokunmatik:Kapasitif Ekran
    İşlemci Ana Frekans:Dört Çekirdekli
    Özelliği:Multi Touch, G Sensor, ATA, Ultra İnce, Çift Kameralar
    Bellek Kapasitesi:1GB
    İşletim Sistemi:Android 4.2
    Ekran çözünürlüğü:1024x768
    Hücre Kapasitesi:5000mAh
    Model Numarası:CHUWI V88HD
    İşlemci Modeli:Rockchip RK3188 Cortex A9 1.6GHz kadar
  • Başlık yeteri kadar dinlenmiş ben hortlatayım bari. Ben de annem için bir tablet almak istiyorum. Hoş benim hala yok ama neyse :))) Wfi internete girecek, fotoğraf yükleyecek ve ara ara müzik dinleyecek. Bi de 10.1 den az büyük veya az küçük olsun. Fiyatı da uygun olsun tabe. Ben 1000 liraya kıyıp i-pad air ımı bile alamadım :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.