Şimdi Ara

Sadece internet kullanımı sırasında sorun yasıyorum (firefox yada chrome)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar bilgisayarımda oyun oynarken yada program kullanırken ufak tefek normal sayılabilicek kasılmalar haricinde sıkıntı yasamıyorum..

fakat son 2 hafta kadardır internet sayfalarında ozellikle facebookda gezinirken cileden cıkıyorum kasılmalar donmalar yasıyorum sayfa uzerinde..

tarayıcılarımı kaldırıp tekrar kurdum, ekran kartımın gucel surumunu tekrar yukledim, java flash gibi guncellemeleri yaptım guncel versiyonlarını yukledim fakat sonuc aynı..

aklıma dahada başka bişey gelmiyo son care olarak siz degerli dh kullanıcılarına danışmak istedim.

yardımlarınız icin simdiden teşekkurler.

• Bilgisayarınıza bir zaralı yazılım bulaşmış olabilir o yüzden öncelikle şu yazılımla bir tarama yapın.

http://www.tamindir.com/emsisoft-anti-malware/
  • Laptop mu bilgisayar , laptopsa ve yeniyse optimus teknolojisi sıkıntı yaratıyo olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zaksaw

Laptop mu bilgisayar , laptopsa ve yeniyse optimus teknolojisi sıkıntı yaratıyo olabilir

bilgisayar laptop hocam acer aspire 7741g serisi cok yeni bi sistem degil
  • Onlarda optimus teknolojisi var mı bilmiyorum , intelin kendi grafik kartı varmı (entegre) ?
  • quote:

Onlarda optimus teknolojisi var mı bilmiyorum , intelin kendi grafik kartı varmı (entegre) ?

bildigim kadarı ile yok olduguna dair bi yazıylada karsılasmadım fakat ozellikleri su sekilde belki yardımcı olur :

intel core i5-480m (2.66ghz 3mb L3 cache)

amd radeon HD6550m up to 2746 hypermemory (1gb)

4gb ddr3 ram

500gb hdd falan diye gidiyo

edit : yazım hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi l4mifl -- 14 Ağustos 2012; 2:04:44 >
  • amd ise pek bi bilgim yok nVidia benimki
  • quote:

amd ise pek bi bilgim yok nVidia benimki

anladım.. yinede teşekkur ederim dostum ilgin için.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.