< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
SADECE SONY XE9005 Android TV (ANA KONU) (470. sayfa)
-
-
Üstadım aynen Adem Helvacı üstad ile temasa geçtim o da öyle dedi, istanbul elektronik diye bir tamir merkezi önerdi, temasa geçtim umarım başka birşey yoktur o şekilde hallederiz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar. Tek kanal yüklemek istiyorum. NTV kaybolmuş. Sadece NTV kanalını yüklemek için ne yapmam gerekiyor ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ardakaşlar Kodi uygulamasındaki Airplay özelliği kullanılamıyor mu? Airplay ayarını açtığım zaman telefonda televizyonu görebiliyorum ancak müzik yayınına başladığımda ise televizyondan ses gelmemektedir.
-
Merhaba, DSmart modülü kullanıyoruz, TRT 4K’da “Biss Key Bulunamadı” hatası veriyor. Bunu nasıl çözebiliriz?
Cihaz durduk yere ağırlaştı aida64 ten bakınca 1000mhz üst frekans ve diğer tüm çekirdekler 1000mhz hiç aşağı düşmüyor sizde bi kontrol edermisiniz aynı bu şekil mi?
Aida64 anlık frekansı değil maximum frekansı gösteriyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Technical_Support
Aida64 anlık frekansı değil maximum frekansı gösteriyor.Anladım hocam birde son yazılımdan önce baktığımda frekansın 1100 olduğuna eminim şuan max 1000mhz te sabit cihazı kasıtlı yavaşlatmış olabilirler diye düşünüyorum açıkcası
Bende öyle hatırlıyorum, başka bir programla teyid etmek gerek.
-
Trt4K frekans değişmiş, güncelini taratıyorum fakat bulmuyor. Sizde de varmı problem? 11767/15000
Yeni frekansı taratınca Genel uyduda 596 no.lu kanalda çıkıyor bende.
(Türksat 4A: 11767 V SR:15000 FEC:3/4)
Önceki frekans euro2020 den dolayı şifrelenmiş durumda.
-
Manuel frekans taratırken o sayfada ağ taraması değilde manuel tarama seçmek gerekiyormuş yine. Bu şekilde geldi Trt4K
-
Broo olmuş trt4k Maçlar akar :))))))
-
Arkadaşlar Merhaba, Sony 55xe9005 kullanıcısıyım. Yine Sony bdv-e6100 sinema sistemini ARC üzerinden televizyona bağlamaya çalışıyorum. Ancak hiç bir şekilde ses gelmiyor. Yardımcı olabilir misiniz?
Not:
Hoparlörden Ses sistemini seçtim,
Hdmi kablosunu hem tv de hem de ses sisteminde ARC yazan girişe taktım,
Hdmi kablosu yaklaşık 2 senedir kullandığım kaliteli bir kablo
Merhaba arkadaşlar. SONY 65XE9305'i sadece OLED deneyimlemek amacıyla satlığa çıkardım. ilgilenen arkadaşlar mesaj atabilirler. 2.el bölümünde de ilanım var.
https://forum.donanimhaber.com/sony-65xe9305--149931176
https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-ev-elektronigi-televizyon-efsane-sony-65xe9305-940367732/detay/
-
selamlar,
- tv güzel . ama 2.el için fiyat biraz yüksek galiba. ( alıcı değilim. bende de 55xe9005 var. çok memnunum. )
- oled ne alacaksınız ? hangi tv leri takip ediyorsunuz ?? sürekli logo yanığından bahsediyorlar . bu çözüme ulaştı mı ?
-
geçen seneki Master serisi sony 55AG9 düşünüyorum eğer 9305 satılırsa.
-
İnat Tv Pro veya İnat Tv Box apk olarak direkt televizyonun menüsüne kuruluyor mu, bilen var mı acaba ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ramazan Bey,
Hedefler ve planlar çok güzel 👍
XE9305 mükemmel bir seri. Zamanında 75” olanı bulmak için çok uğraşmıştım.
Sony X4500 , Toshiba SV685 gibi efsanelerden sonra XE de listede yerini aldı.
Değerini bilen bir arkadaşa gider inşallah.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X