Şimdi Ara

SADECE SONY XE9005 Android TV (ANA KONU) (471. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9.794
Cevap
128
Favori
505.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 469470471472473
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Teşekür ederim İlker Bey güzel düşünceleriniz için. Hayırlısı bakalım zaman ne gösterecek.

• Airpods 2.nesil kulaklık bluetooth ile bağlanmıyor sanırım bizim xe 9005 e tv ye :(

düzetme:bağlanıyormuş :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @BJK@ -- 12 Ağustos 2021; 20:48:4 >
  • Bağlanıyor, ben kullanıyorum. Son yazılım yüklü

• arkadaşlar merhaba, aranızda bu tv'yi kullanıpta spor ( futbol ) izlerken kullandığı ayarları detaylı bir biçimde paylaşabilecek var mı?

*s sport uygulaması üzerinden izliyorum maçları

• quote:

Orijinalden alıntı: Teemo Erdoğan

Arkadaşlar sistem güncelleme dediğimde dosya indirildi, bir sonraki yeniden açılışta yüklenecek diyor ama yeniden başlatınca ya da deep on-Off yapınca yüklemiyor. Bilgisi olan var mı?

Aynı sorun bende de var. Güncellemeyi başlatamiyorum. Siz çözebildiniz mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzun zaman oldu paylasim yapmayali.

SADECE SONY XE9005 Android TV (ANA KONU)Digital Reactionyoutube
    Mortal Engines | Sony X930E
    https://www.youtube.com/watch?v=Z97BUModFnc&feature=youtu.be
  • Teemo Erdoğan kullanıcısına yanıt
    Son yazılımı USB den yükledim. Yükleme sırasında ekranda SONY yazısı takılı kaldı. Yönergeye aykırı olmasına rağmen nasıl olsa TV göçtü yapacak bişey kalmadı diyerek son çare olarak fişi prizden çekip 10 saniye sonra tekrar taktım TV açıldı ve yazılımı kaldığı yerden yüklemeğe devam etti.
    Son yazılımda farkettiğim değişiklikler şunlar
    1- Kumanda tepki hızı artmış ancak bu durum genelde yazılım güncellemelerinde karşılaştığım bir durum zamanla tepki hızı yeniden düşüyor
    2- Görüntü kalitesi keskinlik ve kontrast sanki azalmış, renkler puslanmış gibi geldi buna karşın hareket iyileşmiş

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Iphone televizyonu bağlayıp fotoğraflara televizyonda bakmayı istiyorum. Bunun için bir uygulama veya bir ayar mevcut mu ?

• Merhaba daha öncede konuyu yazmıştım 55 xe 9005 sony tvmiz ses var ekran görüntüsü yok Trabzon çevresindeyiz bu konuda yardımcı olabilecek varmı.teşekkür ederim

• Dinçer Ahi HACPJ D kullanıcısına yanıt

merhaba, ses sisteminin ayarlarından giriş değiştirmeyi denediniz mi? belki de kendi dvd modunda falan kalmıştır.

• quote:

Orijinalden alıntı: BT42

Iphone televizyonu bağlayıp fotoğraflara televizyonda bakmayı istiyorum. Bunun için bir uygulama veya bir ayar mevcut mu ?

Android tabanlı telefonda Miracast programı üzerinden bu dediğiniz mümkün. Miracast programını Ios işletim sistemi çalıştırıyorsa bu yolla dediğinizi yapabilirsiniz...

• Beyler bu tv den var bende yanlız tv de iken tv hoparlörleri yeterince iyi ses veriyorken aynı sesi youtube da alamıyorum ne yazıkki o kadar kurcalamama rağmen sesi yükseltemedim.

Bilen arkadaşlar yardımcımolabilirse çok memnun olurum tşk ederim.

• selamlar

smart tube next denedin mi ?

https://smartyoutubetv.github.io/

bu arada başka başka sayfalarda bizim tvyi yazma nazar değdireceksin :)

aman diyeyim

hürmetler

• quote:

Orijinalden alıntı: Digital Reaction

Uzun zaman oldu paylasim yapmayali.

Digital Reactionyoutube
    Mortal Engines | Sony X930E
    https://www.youtube.com/watch?v=Z97BUModFnc&feature=youtu.be

Gelmiş geçmiş en iyi led tv olabilir ardından xe9005... tek handikapı vardı 75 inch modeli üretilmedi (sanırım edge led fald zorluğu) o sebeple 75xe9005 almıştım.

• tda 1562q kullanıcısına yanıt
    Ses ayarlarında (gelişmiş otomatik ses düzeyi) ayarını otomatik yapıp deneyebilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ptolomeo

Gelmiş geçmiş en iyi led tv olabilir ardından xe9005... tek handikapı vardı 75 inch modeli üretilmedi (sanırım edge led fald zorluğu) o sebeple 75xe9005 almıştım.

Alıntıları Göster

Sony ZD9'dan sonraki en iyi led TV.

Evet XE93'de 65'' en üst modeldi,75'' sadece XE94 modelinde vardı fakat XE94 modelinde pikseller okadar yavaş tepki veriyorduki sadece film izlenebiliyordu oyun oynanmıyordu bu yüzden yurtdışında bir çok kullanıcı iade etmişti.

Sony XE90 şuan bile hala birçok kişinin favori televizyonudur.

Bu arada bir odamda da oled kullanıyorum ve çoğu filmi XE93'de izliyorum özellikle açık mekanda geçen ve renk paleti canlı filmler XE93'de parlaklıkla beraber tavan yapıyor.Korku filmlerini veya gece temalı HDR filmleride oled'de izliyorum.

Şöyle söyleyim siyah derinliğinde %10-15 lik bir fark vardır oled ile arasında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Digital Reaction -- 29 Eylül 2021; 12:57:55 >

• Digital Reaction kullanıcısına yanıt

Zd9 da da tepkime sıkıntıları var hocam biraz araştırmıştım xe93 ve xe90 da o da çok iyiydi xe93 de bir panel lottery vardı bir tipinde panel kötüydü sizinkine göre size en iyi panel gelmiş ne şanslısınız ki.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ptolomeo

Zd9 da da tepkime sıkıntıları var hocam biraz araştırmıştım xe93 ve xe90 da o da çok iyiydi xe93 de bir panel lottery vardı bir tipinde panel kötüydü sizinkine göre size en iyi panel gelmiş ne şanslısınız ki.

Doğru hocam ZD9'da da pikseller yavaştı,XE93'de panel lottery çok farkettiriyordu.

Üretim yeri Japonya olan XE93'ler montaj aşaması ve kalite kontrolü daha titiz olduğu için sorun çıkmıyordu eğer panel kargolama süresinde zarar görmediyse.

Panel içinde çift katman led yapılandırması kullanıldığı için gerek fabrika çıkışı montajda olsun,gerekse kargolama sürecinde olsun panel çok çabuk etkileniyordu o yüzden lottery olayı çok fazla idi 93 serisinde.

• Arkadaşlar merhaba, ben hali hazırda 2017'den bu yana 65xe9005 kullanıyorum. Gayet de memnunum. Çok yakın bir arkadaşım da kendine televizyon alma arayışı içerisine girdi. Benim televizyonumu da çok beğeniyor. Ancak malumunuz şuanda satışta olmadığı alamıyor. Şu anda satışta olan 65XH8096 modelini sordu bana. Bizimki ile kıyaslandığında alınır mı dersiniz? Bilgisi olan arkadaşlar bilgi verirse çok sevinirim. Teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ozzo27

Arkadaşlar merhaba, ben hali hazırda 2017'den bu yana 65xe9005 kullanıyorum. Gayet de memnunum. Çok yakın bir arkadaşım da kendine televizyon alma arayışı içerisine girdi. Benim televizyonumu da çok beğeniyor. Ancak malumunuz şuanda satışta olmadığı alamıyor. Şu anda satışta olan 65XH8096 modelini sordu bana. Bizimki ile kıyaslandığında alınır mı dersiniz? Bilgisi olan arkadaşlar bilgi verirse çok sevinirim. Teşekkür ederim.

Alınır tabi ki. Ekran yansıma önleyici, genel parlaklığı gradient performansı ve motion xe90 dan geridedir bunun yanında 4k 120 hz desteği vardır xh ın xe9 dan farklı olarak. Her halükarda memnun kalacaktır ama kanımca.

Edit: üstteki yazdıklarım xh90 olarak yazdım yanlış okumuşum modeli o sebeple xh80 için ips bir panel olarak xe9 da hayran olunacak bir çok özelliği bulamayacaktır ancak resim kalitesi bir ips için en iyisidir diyebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ptolomeo -- 30 Eylül 2021; 16:32:27 >

• 
Sayfa: önceki 469470471472473
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.