Şimdi Ara

SADECE SONY XE9005 Android TV (ANA KONU) (472. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.794
Cevap
127
Favori
505.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 470471472473474
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Çok teşekkür ederim hocam. Bizim arkadaş teknik bilgilerden ancak bana bahsettiği üzere kasa kalitesi berbat imiş. Böyle kalitesiz plastik hissi veriyormuş. Ama sony hayranı olarak bunu alacaktır diye düşünüyorum. Tekrar teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: Ptolomeo

Alınır tabi ki. Ekran yansıma önleyici, genel parlaklığı gradient performansı ve motion xe90 dan geridedir bunun yanında 4k 120 hz desteği vardır xh ın xe9 dan farklı olarak. Her halükarda memnun kalacaktır ama kanımca.

Edit: üstteki yazdıklarım xh90 olarak yazdım yanlış okumuşum modeli o sebeple xh80 için ips bir panel olarak xe9 da hayran olunacak bir çok özelliği bulamayacaktır ancak resim kalitesi bir ips için en iyisidir diyebilirim.

Alıntıları Göster

Ips panel ile karsilastiralamaz bence..Xh80 serisinden bahsediyor arkadas..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ozzo27

Arkadaşlar merhaba, ben hali hazırda 2017'den bu yana 65xe9005 kullanıyorum. Gayet de memnunum. Çok yakın bir arkadaşım da kendine televizyon alma arayışı içerisine girdi. Benim televizyonumu da çok beğeniyor. Ancak malumunuz şuanda satışta olmadığı alamıyor. Şu anda satışta olan 65XH8096 modelini sordu bana. Bizimki ile kıyaslandığında alınır mı dersiniz? Bilgisi olan arkadaşlar bilgi verirse çok sevinirim. Teşekkür ederim.

Sizin Tv ile karsilastiralamaz ..Xh80 serisi orta alt grupta..Xh9096 orta grup..Xh9505 ust grup..

• quote:

Orijinalden alıntı: Backstreet

Ips panel ile karsilastiralamaz bence..Xh80 serisinden bahsediyor arkadas..

Alıntıları Göster

Xh90 olarak okumuşum söylediklerim tamamen farklı bir tv içinmiş uyarı için teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ptolomeo

Xh90 olarak okumuşum söylediklerim tamamen farklı bir tv içinmiş uyarı için teşekkür ederim.

Alıntıları Göster

Rica ederim iyi forumlar..

• Hard reset sonrasi tv kendine geldi

SADECE SONY XE9005 Android TV (ANA KONU)Digital Reactionyoutube
    Sony X930E after 4 years..
    https://www.youtube.com/watch?v=vG6YcVtogWs&feature=youtu.be
  • cihazı satılığa koydum.55XE9005

Fiyat olarak 6.000 tl yazdım.

Bazılarına çok geliyor ama 8.000 tl ye 50 Hz tv lerin satıldığı ortamda bence makul fiyat.

• Digital Reaction kullanıcısına yanıt

Üstadım TV ye nazar degdiricen valla ben bı maşallah diyeyim

• @BJK@ kullanıcısına yanıt

Hangi sitede ilana koydunuz

• tema59 T kullanıcısına yanıt

sahibinden

• tema59 T kullanıcısına yanıt

Eyvallah dostum cok tesekkur ederim.

• @BJK@ kullanıcısına yanıt

hocam bence bu tv ye 6000 tl az olur yerinizde olsam minimum 7500 tl dan koyardım 8.000 tl ya 50 hz tv lere veren garibim kullanıcılar ne kadar da şanssız

50 hz tv bence pşyasaya dahi sürülmemeli

ben aynı model tv ye sahibim güncelleme geldi yapmıyorum fazla bişe vaat etmiyor

ama gelmiş geçmiş en iyi tv lerden biri bunu da unutmamak lazım fiyat yazarken

• Merhaba arkadaşlar, uzun araştırmalar sonucu hali hazırda kullanmış olduğum 65XE9005 TV'ye aşık olan yakın arkadaşıma Sony KE65XH9096 almaya karar verdik. Umarım doğru bir tercih yapmışızdır. Fiyatı 15.167 TL.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozzo27 -- 22 Ekim 2021; 14:48:30 >
  • ozzo27 kullanıcısına yanıt

65 şart değil ise 55xh9505 hala satışta var

daha iyi olurdu derim

ayrıca mediamarktta 65xh9077 hala 14 bine satılıyor görünüyor aynı tv daha hesaplı

• recep R kullanıcısına yanıt

teşekkürler hocam,

peki 65xh9077 ile 65xh9096 arasında bir fark yok mu diyorsunuz?

• ozzo27 kullanıcısına yanıt

her şeyi ile aynı

9096 çerçeve siyah gece daha iyi satıcı amazon güvenilir

9097 çerçeve gri gündüz iyi de gece belli eder kendini satıcı medyamarkt sorun olduğunda çamura yatar :)

bin lira fark iyi aslında

alışveriş ters giderse yanlış yönlendirme olmasın tercih arkadaşınızın yine de :)

hürmetler

• selamlar
    bizim bir eleman vardı
    her yeni çıkan modeli bizim ki ile kıyaslardı
    tesadüfen denk geldim xj90 ile kıyas yapmış
    m.youtube.com
    https://m.youtube.com/watch?v=_MuOucXpBLs
    https://m.youtube.com/watch?v=_MuOucXpBLs

ayarları cepten dikkatli izleyemedim
    xj90 fena gömmüş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi akşamlar 65xe9005 kullanıyorum. Bir kaç aydır Tv mi pc bağladığımda HDR ayarını açamıyorum. Acaba aynı sıkıntıyı yaşayan var mı?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Selamlar…
    Xe9005 kullanıcısıyım.. huwaeı p40 telefonumu tv ye yansıtamıyorun. Ekran yansıtma ekranında wi-fi ile baglandı dıyor ama ekran gelmıyor. Eskıden de 2-3 denerdim girerdi.
    Mavi ekran gelip çizgi sağa dogru doluyor gibi yapar girerdi.
    Şimdi hiç o ekran gelmıyor. 7140 güncellemesi var en son cıkanı yapmadım ondan olabılir mı acaba?
    Lütfen yardımcı olun

• archon1907 A kullanıcısına yanıt

tv den olduğuna emin misin?başka bir telefonla deneme şansın oldu mu yada telefonunla başka tv ye bağlanmaya?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi two_face -- 14 Aralık 2021; 10:24:54 >
  • 
Sayfa: önceki 470471472473474
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.