Şimdi Ara

SADECE SONY XE9005 Android TV (ANA KONU) (474. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.794
Cevap
127
Favori
505.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 472473474475476
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir önceki 40w sony direk 5 yıl garantili idi. Demekki artık hiç bir markaya güven yok. Arkadaşın aldığı e serisinde direksiyondaki tuş yerinden çıktı. İnanılırmı gibi değil

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • NightmarE_6 kullanıcısına yanıt

geçmiş olsun hocam.

ben de şimdi eski maillerime baktım Ekim 2017 de almışım 55xe9005 i

şimdi her an bozuldu bozulacak diye gözünün içine bakıcaz. keşke hiç görmeseydim bu yazışmaları :)

• Selamlar.. 55xe9005 sahibiyim. Televizyonunun kaç saat açık / çalıştığını nasıl öğrenebilirim. ..???

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • NightmarE_6 kullanıcısına yanıt

İyi akşamlar. Ben de 65XE9305 var yaklaşık olarak 1- 1,5 yıl önce benim TV de anakart arızası verdi. Bende yurtiçinde 2.el aradım bulamadım. En sonunda Sony Yetkili servisine 4000 TL'ye yurtdışından SONY'den sıfır anakart getirttim. Tabi şu anki kurlarla çok daha pahalıya gelecektir. kolaylıklar diliyorum.

• Ooo işimiz yaş görünüyor. Benimde satın almam 65xe9005 2017 haziran. İnş bütün seri riskli değildir

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • @-HKN- Teşekkürler hocam. Umarım sorun olmaz dediğim gibi benimki belki çok çalışmaktan vs olabilir bilmiyorum. Bir de normalde ben kesintisiz güç kaynağı ile kullanıyordum ama 3-4 ay önce bataryasında sorun olunca çıkardım. Şimdi de aklıma o takıldı acaba elektrik gidip geldiğinden mi oldu diye ama düşük ihtimal çünkü adaptör var + güç devresinde sorun yok tv'nin. Ne olursa olsun 4-5 yıl kısa süre bir tv'nin bozulması için.

@Rmznplt46 Teşekkürler hocam. Sizinki daha da önce bozulmuş. Fiyat maalesef direkt kura bağlı. Servis fiyatı verirken bugünkü kurlarla diye belirti 2 kere. :)

• Selamlar. Araya gitti galiba..

55XE9005 , KAC SAAT AÇIK KALDİGİNİ NASİL ÖGRENEBİLİRİM. SAYGİLAR.

• Rmznplt46 R kullanıcısına yanıt

Yeni tv Almaktan ucuza geliyor neyse ki, en azindan bir 5 sene daha goturur sizi sanirim..Hele ki efsane modelse gule gule kullanin..

• yusufziya Y kullanıcısına yanıt

Tv yi kapat

Sırası ile;

i+ tuşuna,

5 tuşuna,

Ses kısma tuşuna

en son açma/kapama tuşuna bas.

Tv açılınca çeşitli bilgiler çıkacak.

Güncellemelerden sonra değişiklik olabilir. (süreleri göstermiyor).

• Değerli arkadaşlar, 55XE9005 , internet performansi ethernet ye mi daha iyidir , yoksa wifi de mı ?

Turknet fiber 1000/1000 gelecek .

• Backstreet kullanıcısına yanıt

Çok Teşekür ederim. Umarım götürür. bu yaz bi ara satıp oled denemeyi düşündüm ama oled kullananların şikayetlerini görünce vazgeçmiştim. Ülkemizin geldiği şu ekonomik ortamda iyi ki satmamışım diyorum. satsam büyük ihtimalle onun yerini tutacak bir tv de bulamama ihitmalide çok yüksekti.

Ethernette Tabi ki...

• Backstreet kullanıcısına yanıt

Ethernet ye kaç MB destekliyor, wifi de kaç megabit destekliyor ?

Kablolu baglantinin yerini hic birisi tutmazzz..

Ethernet 100mbps, wifi 866mbps ağ hızı veriyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • O zaman wifi kullanmak daha mantıklı değil mi ? Netflix ve IPTV için.

normal şartlarda iyi bir kablosuz router varsa kablolu bağlantıdan daha hızlı olursunuz çünkü 100mbitten çok daha yüksek hızlara ulaşabiliyor. kablolu bağlantının avantajı stabil bir bağlantı sunmasıdır. netflix ve iptvlerin 100mbit üzerinde bir bağlantının avantajını yaşayamayacağı da şu anki şartlarda sabit diyebiliriz.

yani aslında kafanıza göre istediğinizi kullanabilirsiniz. ama memleketimizde düzgün wifi veren modem/router kullanan ev sayısı az olduğundan kablolu önermek garanti oluyor.

ama en iyi çözümü arıyorsanız biraz araştırma yapıp TV'ye usb 3.0 portu üzerinden bağlanan gigabit ethernet portlarından alıp kullanabilirsiniz. internette hangi chiplere sahip ethernet aygıtlarının android tv'lerde desteklendiğini bulabilirsiniz.

• Bende Tv için wifi 6 86 Mbps kablosuz iyi hız Xbox için kablolu 97 Mbsn

Hız tek belirleyici değil pink değerlerinede bakın yurt dışı çıkış yüksek .

• Arkadaşlar Merhaba.
    Dün malesef kızım elinde ki sivri uçlu oyuncağını televizyonun altına çarpması ile televizyonun ekranı gitti :( Bir iki tanıdık vasıtası ile fiyat aldığım da 5-7 bin arası fiyat verdiler. O kadar vermek istemiyorum ama bu özellikde ki tv lerde 15-20k arası değişiyor genelde. Ne yapabilirim sizce tavsiyelerinizi bekliyorum.

SADECE SONY XE9005 Android TV (ANA KONU)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlicanCLK -- 23 Ocak 2022; 20:34:4 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• AlicanCLK kullanıcısına yanıt

Bence orjinaliyle degistirin..Degistirip sikintisiz kullananlar cok..Hem de yenilenmis olur ekran..Ama sifir tabi cikma degil..Tv'ler cok pahali,., hic gerek yok dusunmeye bile..

• 
Sayfa: önceki 472473474475476
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.