< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
SADECE SONY XE9005 Android TV (ANA KONU) (475. sayfa)
-
-
Hocam değiştireyim de az önce fiyat aldım Ankara yetkili servisden 15 bin tl dedi ekrana. Yetkili olmayan 1-2 yere de sordum 6-7 arası fiyat verdiler. Hepsi çok yüksek malesef
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
15.000 Tl mi? Ayiptir Yahu..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ankara’da ki servislerin çoğunda stok yok olanda böyle fiyat veriyor :(
Geçmiş olsun hocam. Yukarıda mesajlarım var geçen ay benim tv'nin de anakartı bozuldu ve servis 6000₺ civarı istiyordu. Sarı sitede "Arızalı Televizyonlar" kategorisinde ekranı kırık bir tv bulup 1500₺'ye hallettim. Orayı takip ederseniz belki anakartı bozuk ekranı sağlam bir tv bulabilirsiniz. Bir kaç tane satan vardı ama XE serisi değil.
-
iptv de dizi dosyalarında hiçbir sorun olmazken filmlerde ses var görüntü yok.Acaba iptv de ki filmlerin dosya uzantılarını tanımıyor mu sony ? Kullandığım iptv: SSİPTV
-
Smartiptv kullan.
Tivimate programını kullaniyorum. Harika.
Selamlar. Arkadaşlar... TV ye VPN kurabiliyor muyuz.. surfshark mesela ??? Arka palanda çalışır mı ?
Herkese selam. üzerinde youtube tuşunun olduğu 2. bir kumanda düşünüyorum. Sizce aşağıdaki uyumlu mudur?
gittigidiyorSony Kd-55xe9005 Smart Led Tv Kumandası Netflix NETFLİX YOUTUBE TUŞLU LCD LED TV TELEVİZYON KUMANDA Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyorhttps://www.gittigidiyor.com/tv-ses-goruntu/sony-kd-55xe9005-smart-led-tv-kumandasi-netflix-netflix-youtube-tuslu-lcd-led-tv-televizyon-kumanda_pdp_661137680 -
Evet VPN kuruluyor..
Toshiba 46sv685, Sony 55hx920, Sony 65xf9005 den sonra geçde olsa efsane 75xe9005 e geçtim arkadaşlar
XE ile XF kıyaslamaya değer bir fark gözlemleriniz nelerdir.
-
Kendi görüşümüde yazayım Sony X serileri bir öncekiyle hep bir tık ya geridedir yada ilerdedir yani öyle bir aman aman fark olmaz diye düşünüyorum.
-
Motion da xf çok az ilerde, diğer konularda local dimming olsun, renk başarımı olsun, oyun konusunda gerçekten ilerde.Xf de bazen ayarlarla bir türlü ulaşamadığım renklere bu panelde ulaştım. 75inçin artısıyla film dizi işlerine tekrar geri döndürdü.
Banada kumanda lazım hocam aldı denedin mi bunu?
Local dimming biraz şans işi panelden panele değişebiliyor oyun konusunda haklısınız XF biraz geride renk konusunda ben bir sıkıntı yaşamadım belki Apple TV kullandığım için olsa gerek iTunes içeriklerlerde bence gayet başarılı tabi bu arada iPhone tv Kalibrisazyon ile görüntü biraz daha kendine geliyor bende 75 inch bu sebeple tercih ettim özellikle filmler ve dizilerde sinema etkisi yapıyor uygun sistem ve mesafe içerisinde
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joven -- 21 Nisan 2022; 18:27:2 > -
Hocam benim xf de tvnin kendi uygulamasından netflix, YouTube, prime izlenmiyordu resmen, sanki panel bir anda kontrastı düşürüyordu misal ips panele dönüyordu mecbur xbox one x de kullanıyordum uygulamaları. Şimdi xe ile birlikte xbox one x deki netflix uygulamasını beğenmemeye başladım kendi arayüzündeki uygulamalar çok daha başarılı..
Xf smart özellikler kullanmıyorum haklı olabilirsiniz.
-
Henüz almadım alırsam PM atarım
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X