< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
SADECE SONY XE9005 Android TV (ANA KONU) (477. sayfa)
-
-
Xbox için 1080p de 120 hz desteği hdmi sinyalini geçersiz kıl seçeneği seçilince aktif oluyor fakat Sony kendi konsolunda 120fps vermiyor malesef.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sony destek ile görüştüm, v6.6545 sürüm eski tarihli olduğundan göndermiyorlar maalesef, son sürümü yüklemem gerekiyormuş. Bende hala TV yi aldığımdaki ilk sürüm yüklü, korkuyorum daha kötü olur diye güncel sürüme geçmeye. Siyahlar renkler kontrast çok hoşuma gidiyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Son yazılım bence sorunsuz, düşünmeden geçerdim,
-
Merhaba, bu tvnin orjinal kumandasını nerden bulabilirim. Bendeki kumanda artık kullanılamaz duruma geldi nerdeyse.
-
Sony servisine sorun, internette hep çakma
Değerli arkadaşlar merhaba, tv olarak snoy 55xe9005 var bende. Şöyle bir sorunum mevcut; tvde tarayıcı üzerinden film izlerken bir anda donup film başa sarıyor. Tarayıcıdan sayfayı yenilemeden filmi tekrar başlatamıyorum. Belki 6-7 tane tarayıcı denedim hepsinde de aynı sorunu yaşadım. Acaba bu soruna bir çözüm bulan var mı ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sigorta21 -- 16 Eylül 2022; 12:2:4 > -
2017 de almıştım hala ilk günkü gerçekçi doğal renkler pürüzsüz görüntü
-
Açıkçası ben film izlemek için tarayıcı kullanmıyorum, alternatif programlar kullanıyorum.
-
İyi günler 55xe9005 TV dün internete bağlanma hatası verdi açınca tekrar kapatıp açmayı denedim ve Restart döngüsüne girdi Tv. Prizi değiştirdim power ve ses azaltma düğmesine basıp sıfırlamayı denedim vs hiç biri işe yaramadı. Sonra tüm bağlı kabloları söküp sıfırlamaya çalıştım bu sefer işe yaradı ve yeniden kurdum. Kabloları takınca tekrar döngüye girdi. Kabloları tek tek denedim ve Etherneti takınca Tv nin döngüye girdiğini anladım. İşin ilginci wi-fi yada telefondan bağlantımı paylaştığım anda da aynı şey oluyor. yaklaşık 10 saniye içinde restart döngüsüne giriyor Tv. Müşteri hizmetlerini aradım USB ye indirerek dün yayınlanan sürüme güncelledim ama değişen hiç bir şey yok. Netflix i PS+ ten bağlayıp açtığımda yada kablo TV yi kullandığımda hiç bir sorun yok. Ama TV yi internete bağlamaya çalıştığım anda kendini sürekli kapatıp açıyor. Servise gidersem 10 bin e yakın masraf açacak gibi . Yardımcı olabilecek biri var mı acaba? Anakart şablonu yada denemem gereken başka bir şey konusunda.
-
sıfırlayıp çözülmüyorsa ve sorun sadece internete bağlanmaysa tamir yerine, ucuza güncel bir Android player alıp sorundan kurtulun.
-
Yeni yazılımı yükleyen var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Valla en son yazılımı yükledim yüklemez olaydım YouTube açıkken tv tuşuna basıp kanal izleyip tekrar YouTube açınca koca ekranda 20 inch monitör görüntüsü kadar yerde YouTube açılıyor geri kalan boşluklar siyah kalıyor tekrar tv ye dönüp YouTube açınca düzeliyor saçma sapan bi arıza yazılım yükledikten sonra oldu
bi daha yazılım filan yüklemeyeceğim
Evet hocam kesinlikle katılıyorum lg nin OLED tv si gibi ekran yanığı filan yok arıza yok adam gibi tv
Tv ye otomatik gelmesini beklemek daha iyi sanırım. Acele edip siteden yükleyince beta firmware gibi bişeymi oluyor acaba?
-
Hocam internetten yazılım indirip yüklemedim tv indirmiş kendisi indirdi zırt şort karşıma çıkardı uyarıyı güncelleme yüklensin mi yok kapanınca yüklenecek bilmem ne diye bende güncelledim
O zaman siz bir önceki güncellemeyi yüklemişsiniz.
21 Eylülde yayınlanan güncelleme henüz OTA olarak gelmedi.
-
Yeni yazılım ota ile şimdi geldi yüklüyorum.
Uydu da görüntü daha keskin ve renkler daha doğal olmuş, eski güzel görüntüsüne geri dönmüş gibi.
Tv-65XE9305
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technical_Support -- 29 Eylül 2022; 0:14:48 >
Başka farklar var mı? Menü hızı veya kanal değişim hızı gibi? Yukarıda arkadaşın bahsettiği YouTube problemi sizde de var mı? Kısacası yükleyelim mi?
Merhabalar,
Orjinal TV kıtusunu birkaç taşınmadan sonra atmış bulundum. TV’yi başka bir şehirdeki evime görürmem gerekiyor ancak aracıma sığmıyor. Kargo ile göndermek için ise kutulamam gerekiyor
Piyasada bu TV için kullanılabilecek Oem kutu bulabileceğim bir yer var mı?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X