bende mate 20 pro var google home kullanarak birebir yansıtma yapabiliyorum ama p40'larda google servisleri yoksa sorun ondan olabilir mi diye merak ettim. |
SADECE SONY XE9005 Android TV (ANA KONU) (473. sayfa)
-
-
Google Home uygulamasını indirin, oradan paylaşım yapmayı deneyin..
-
Bilgiler için teşekkürler
epey bir denedikten sonra girebildim.
yani şöyle söyliyim 40 kere denedim 1 kere girebildim.ekran yansıtma ekranında beyaz bar içinde wifi ile baglandı yazısı gelınce ekran gelmıo.telefonda baglandı görumuyor ama.
wi fi cihazı baglandı yazısı gelmedıınde direk mavi ekran gelip p40 elite baglanıyor dedi ve girdi..
google servıslerı ile alakalı olabılır mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Telefona mı ındırmem gerekıyor tv ye mi?
Telefona..
-
Arkadaşlar tv de takılan hdmi cihazından görüntü kesildiginde bir süre sonra kendiliğinden kapanmasıni ayarlayabilir miyiz?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hep pro modda kullanıyordum normal moda alınca arada çok hassas bir takılma var gibi çözümü varmi
Arkadaşlar 65XE9005 televizyonumuz yeni yıl sürprizi yapıp bozuldu sanırım. 15 dakika önce normal yayın izlerken bir anda ekran renkli karelerle kaplandı. Sanki flex kablosu vs kopmuş gibi. Önce yayından sandım ama kumanda da çalışmayınca fişini çekip kapadım. Şimdi de açılmıyor hiçbir şekilde. Daha önce başına benzer bir olay gelen var mı?
-
İnş. Basit bişeydir. Kötü dönemde kötü süpriz yapmış
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Benimki böyle olmadı hocam. Gayet nizami ve canlı renkler şeklinde oldu. Sanıyorum anakart ya da işlemcide bir sıkıntı var ama umarım yanılıyorumdur. Dün servise verdim sorun belli olunca yazarım buraya da.
@oquzdag Teşekkürler hocam inş bakalım.
-
Beyler bende uzun zamandır sağ üst köşede durmadan çıkan güncelleme yazısından sıkılıp yarım saat önce güncelledim tv az da olsa seri çalışmaya başladı...
Hakkında kısmına baktığımda android 9 sürüm gözüküyor bundan önceki yazılım 8 di bu tv ye android 10 gelmesi imkansız gibi görünüyor
Android 10 gelmez bence de bu seriye hocam. Boşverin hem, zorla getirip bilinçli eskitme yapmıyorlar hem. Fena kasma yapar.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Gelişmeleri bekliyoruz... sırayla gitmesin xe9005 ler 😃quote:
Orijinalden alıntı: NightmarE_6Benimki böyle olmadı hocam. Gayet nizami ve canlı renkler şeklinde oldu. Sanıyorum anakart ya da işlemcide bir sıkıntı var ama umarım yanılıyorumdur. Dün servise verdim sorun belli olunca yazarım buraya da.
@oquzdag Teşekkürler hocam inş bakalım.
Arkadaşlar tv'nin işlemcisi bozulmuş, anakart komple değişecek tahmin ettiğim gibi. Ankara'da sadece 1 servisten fiyat alabildim 5800₺ diğerleri görmeden fiyat vermiyoruz vs diye zırvalıyor. Birkaç tanıdık vasıtasıyla sordurdum ikinci el bulabilir miyim diye. Bu ara herkes anakart arıyor demişler xe serisi için. Sanırım belli bir süreden sonra kartlar bozuluyor. Benimkinin çalışma saati 18 bin civarıydı ben ona yormuştum aslında.
-
Bunlar kontrollü eskitme. Daha kaç yıl olduki tv leri alala anca 5 yıl.
Acaba sigorta tarzı garanti uzatma ekleme yada fix paket vs satın alınabilirmi? Bu mantıkta xe ler 10 yıl dayanmaz
Aslında panel kırığı olan tvlerden anakart çıkıyordur. Ama işte bulmak zor
Ben Kasım 2017'de almıştım hocam dediğiniz gibi çok çabuk bozuldu bence de.
İstanbul'daki parçacıları arattık. İlk aklımıza ekranı kırıklardan bulmak geldi aslında ama kimsede yok. En son 6 ay önce düşmüş 1 tane. Düşse bile 3-4 bin ₺ fiyatı olur dediler.
-
Geçmiş olsun diyelim. Ama 2+5 yıl garanti şart demekki yeni elektronikler sağlam değil
Teşekkürler. Sony garanti uzatmıyordu maalesef ben ilk aldığımda servise sormuştum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X