Şimdi Ara

SADECE SONY XE9005 Android TV (ANA KONU) (483. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.786
Cevap
127
Favori
504.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 481482483484485
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Donanım eksiği olamaz zira xh90 da aynı x1 hdr işlemci kullanıyor ancak dolby vision da dolby atmos da vardı tv de. Bu daha çok tv kategori ayrımı için açılıp kapatılan özellikler. Eski samsung tv m de de hdr yoktu spec.te ancak açıyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ptolomeo -- 15 Nisan 2023; 7:56:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • F2000 kullanıcısına yanıt

Sony Türkiye olarak ilgilendi cihazımla. Anakart gitmiş. Yenisi yurtdışından geldi, ilk gelen kart da arızalı çıktı , ikinci gelen oldu. Malum yurtdışı geliş gidiş, gümrük vs derken 2 ayı buldu sonuca ulaşmak. eski günlere döndük. Güzel TV, keyifli.

• sony xf9005 55 inç

HDMI arc çıkışı i-arc mi e-arc mi?

Teşekkürler

• Digital Reaction kullanıcısına yanıt

Bu tv Atmos ses formatında takılıyor, genelde ilk sesi Atmos olarak ayarlıyorlar, ona işlemcisi yetmiyor, diğer seslerden biri seçilince sorunsuz oynatıyor.

• F2000 kullanıcısına yanıt
    Fiyat ne tıtdu?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • zortak Z kullanıcısına yanıt

Hocam açıkçası ben DTS ve DTS-X formatını Atmos'dan daha rafine buluyorum ve daha çok seviyorum.

Gerçek bir atmos ses sisteminiz yoksa yani tepeden 4 adet fiziksel olarak tek tek hoparlörler sisteminiz yoksa,Atmos sadece sözde kalıyor.

• selamlar.

55XE9005 kullanıcısıyım.. biliyorsunuz ki. ethernetten 100mb e kadar internet gelmektedir.

ethernet to usb (3,0) aparatı ile usb üzerinden internet alabilir miyiz. ( 1000mb turknet )

tavsiye var mı .. ?

• yusufziya Y kullanıcısına yanıt

alamazsınız, bu tip donanımlar pc ortamında yazılım gerektirerek çalışır, tv takmanız durumunda cihaz sadece "çalışır" ancak işlevini yerine getirmez. bunun yerine mümkünde wifi 5 modeminiz varsa wifi5 ile 100 mbps yi rahatlıkla geçebilirsiniz

• Daha önce kullandığım dsmartı iptal ettirdim ve tv nin dahili alıcısını kullanmaya başladım. Dsmartta seyrettiğim polonya müzik kanalı stars tv yi televizyonuma nasıl ekleyebilirim. Uydu anteni olarak sitenin ortak hattını kullanıyorum.

Cihazı arkadaki hızlı usb portuna tak. Tv de gelişmiş ayarları aktive et, daha sonra gelişmiş ayarlardan usb yi seçip bunun ne türde çalışacağını seçeceksin. Ethernet olarak seçip dene. çalışırsa hız farkı varsa burdan paylaşırsın.

• Cihaz yazılımı güncellemesi v6.7215

Bu indirme hakkında

Avantajlar ve İyileştirmeler

• Panel yenileme prosedürünün başarılı bir şekilde tamamlanamadığı bir sorun çözüldü (OLED TV)

Yeni güncelleme gelmiş yapan varmı arkadaşlar?

• Technical_Support kullanıcısına yanıt
    Daha detaylı güncelleme bilgisi yok sanırım, uygun olunca bir denerim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Android 10'dan itibaren o özelliği eklediler, o yüzden usb üzerinden internet alınamıyor.

• arkadaşlar merhaba,

4k HDR (apple tv) için hangi HDMI girişini kullanıyorsunuz,

kendi PDF'inde ( https://www.sony.com/electronics/support/res/manuals/4690/46909281M.pdf )

HDMI IN 1, 2, 3, 4 (support 4K resolution, HDCP 2.2-compatible) Video: 4096 × 2160p (50, 60 Hz)*1 *2, 4096 × 2160p (24 Hz)*1 , 3840 × 2160p (50, 60 Hz)*2, 3840 × 2160p (24, 25, 30 Hz), 1080p (30, 50, 60 Hz), 1080/24p, 1080i (50, 60 Hz), 720p (30, 50, 60 Hz), 720/24p, 576p, 576i, 480p, 480i, PC Formats *1 3840 × 2160p is displayed when 4096 × 2160p is input. *2 HDMI IN 2 / 3 only. Audio: 5.1 channel linear PCM: 32, 44.1, 48, 88.2, 96, 176.4 and 192 kHz, 16, 20 and 24 bits, Dolby Digital, Dolby Digital Plus and DTS ARC (Audio Return Channel) (HDMI IN 3 only) (Two channel linear PCM: 48 kHz, 16 bits, Dolby Digital, Dolby Digital Plus, DTS) olarak yazmakta,

*samsung marka ses sistemim olduğu için mecburen onu ARC girişine bağlıyorum.

• SanJuniperoTw kullanıcısına yanıt

sadece apple tv ve ses sistemi bağlanacaksa;

-ARC portu olan hdmi 3'e ses sistemini takın,

-4k 60hz desteği için de apple tv'yi hdmi 4'e bağlayabilirsiniz.

ayrıca eğer ses sisteminizde 4k hdr passthrough varsa apple tv'yi ses sisteminizin hdmi girişine de bağlayabilirsiniz.

• Televizyonumda 8 ışık hatası oluştu, resetlemeye çalıştım ama bir türlü açılmadı. Bende Ece Elektronik Sony yetkili servisine verdim, 13.000 TL. + KDV istediler. Bende bu fiyata yaptıramayacağımı ve televizyonumu geri getirmelerini söyledim. 600 TL. servis ücreti alıp getirecekler. Önerebileceğiniz istanbul'da iyi bir servis varmıdır?

• Philip27 P kullanıcısına yanıt

Hocam panel mi degisecek, anakart mi degisicek ? Ben olsam yaptirirdim, orjinal parca takarlar en azindan..Ayni kalite de Tv fiyatlari malum..

• kumanda bozuldu. bizim tv ye uygun hangi kumandalar var daha önce değiştiren oldu mu hiç arkadaşlar

• Backstreet kullanıcısına yanıt

port değişecek dediler herhalde anakart, 6 ay garantisi varmış.

• Bugün sabah yeni bir güncelleme olduğunu bildirdi, bende yaptım güncellemeyi. İnşallah sıkıntı çıkarmaz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 481482483484485
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.