Şimdi Ara

SADECE SONY XE9005 Android TV (ANA KONU) (482. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9.786
Cevap
127
Favori
504.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 480481482483484
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

şöyle iki dosyanın tüm özelliklerini paylaşayım, benzer bir durumu empire light adlı filmde'de yaşadım aynı durum onda da oluyor, vl player yada kodi'de bir çözüm olmadı, harde reset'te,

2 dosya arasında 2 fark var, biri dosyanın boyutu diğeri bit hızı

SADECE SONY XE9005 Android TV (ANA KONU)

• -HKN- kullanıcısına yanıt
    Ne kadar saçma değilmi? Eski tüplü sonyler 20 sene tık demezdi. Xe9005 den önceki led sony de 9 sene dayanmıştı.
    5 sene civarı pert olursa. Bu bilinçli üretilmiştir derim. Planlı eskitme.
    Sony tr den neden çekildi buarada?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • SanJuniperoTw kullanıcısına yanıt

aynı dizi veya dilmin dv olan ve olmayan bilgileri görseydik belki daha çok fikir sahibi olurduk. 4 fotoda 2 dosyanın bilgileri var, anladığım kadarıyla ikisi de normal dosyalar ve çalışmaları gerek gibi duruyor.

DV olayının TV'nizde nasıl çalıştığını merak ediyorum ama, bu modelde DV desteği yok çünkü.

• b¤cek B kullanıcısına yanıt

dv den kastınız nedir anlamadım :/

• oquzdag O kullanıcısına yanıt

üreticilerin verdiği garanti süresinin hemen akabinde , parçalarda , bölümlerde , kısımlarda arıza meydana geliyor.

muhtemelen , kullanılan ürünler kalitesiz oluyor. bu yüzden .. garanti süresine kadar dayanıyor.

bu arada bende de 55xe9005 var. 2017 mayısta almıştım.. çok şükür tık yok. iyi gidiyoruz.

umarım 5 yıl daha dayanır. ( ölmezsek ) ...

• değerli arkadaşlar,,,

55xe9005 televizyonum .. tv sehpasında i masada kendi orjınal ayaklarında duruyor.

masaya nasıl sabitleriz..

masaya nasıl sabitlediniz..

saygılar.

last of us dizisi dosya adında ..... atmos.dv.hdr10.h265 yazan var ya o dosyayı sizin televizyonun oynatmasına şaşırıyorum. DV = Dolby Vision xe90'larda desteklenmiyor diye biliyorum. XF90 ve sonrakilerde destekleniyor olmalı.

şuna kadar en iyi performans aldığım dosya bu olabilir:))

• Televizyonu mu satıyorum ilgilenen varsa iletişime geçebilir.

Yenisi alacağım için satıyorum
    Hiç bir problemi yoktur. Çizik Vs yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

filmde birden çok ses dosyası varsa bazen yapıyor bu problemi bahsettiğiniz sorunlu filmde öyleyse bi deneyin derim

• TRAHT T kullanıcısına yanıt
    Fiyat olarak ne istiyorsunuz bir de hangi ilde ikamet ediyorsunuz acaba ?

• Arkadaşlar merhaba bende Sony xe 9005 tv mi 2018 de medimarktan teşhir olarak almıştım. Tv ye USB 3.0 portundan wd my passport 1 tb HDD ki bağlıyorum uzun zamandır çözemediğim bir sorunu sizinle çözebilirim düşüncesindeyim. Hdd takılı şu an sürekli çalışıyor tv kapalı ikende çalışmaya devam ediyor birde yer darlığından ve kablo kısalığından dolayı yan şekilde dikey duruyor tv askı aparatının arasında bu Hdd ki nasıl sadece istediğimiz de çalıştırıp istemediğimiz zaman çalışmaz hale getirebiliriz ?

Aklıma USB ile Hdd arasına swich anahtar koymak geldi ama ne kadar sağlıklı olur bilemiyorum doğrusu

• Güncel kanal listesini paylaşabilecek biri var mı?

• Ekranı kırık tamir ettirmekten vazgeçen bir arkadaş varsa Bana özelden yazabilirmi satın almak isterim

• Arkadaşlar merhaba bende tüm yayınlar 25Hz olarak gözüküyor acaba sıkıntı nedir? Türkiyedeki yayınlar 60Hz olarak gelmiyor mu?Tvnin uydu alıcısını kullanıyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Sony'ler de DV desteği modelden ziyade işlemci ile ilgili;X1 Extreme,X1 Ultimate ve Cognitive Processor XR işlemci bulunan TV'lerinde destekliyor.

• Digital Reaction kullanıcısına yanıt

tamam da xe90 modelinin işlemcisi desteklemiyor, pc anakartı gibi söküp işlemciyi daha iyisiyle değiştirmediyse DV çalışmamalı

Ayni seriden xe90 düz X1 işlemcili,xe93 ve xe94 X1 Exteme işlemcili.

Birde DV da lisans maliyeti olduğu için genelde üst modellerde kullanıyorlar.

• Digital Reaction kullanıcısına yanıt

Verdiğiniz bilgilerde haklısınız. bahsettiğiniz modeller bahsettiğiniz işlemcileri kullanıyor.

Dolby Vision da lisans maliyeti olan bir özellik olduğu için her TV'de bulunmuyor.

Fakat bu yukarıdaki bilgiler hala konudaki arkadaşın dolby vision destekli filmleri (dosya adında içeriğe göre hata yoksa ki yıllardır böyle bir hataya denk gelmedim) nasıl izleyebildiğine cevap vermiyor.

XE9005 model Sony TV ile DV dosya oynatmayı son denediğimde renkler yanlış çıkıyordu ekrana. üstelik bu donanım kaynaklı bir limit olduğu için firmware update ile de çözülmeyecekti. Buradaki arkadaş ise DV dosya oynatıp performansından da memnun kaldığını söylemiş. sizce bu nasıl mümkün?

Arkadaş dosyayı HDR oynatıyodur,DV oynatamaz.

Zaten dosya isminde DV.HDR10 diye geçiyor.

SMURF HDR dosya ismi;

The.Last.of.Us.S01E05.2160p.HMAX.WEB-DL.x265.10bit.HDR.DDP5.1.Atmos-SMURF

SMURF DV dosya ismi;

The.Last.of.Us.S01E05.2160p.HMAX.WEB-DL.DDP5.1.Atmos.DV.MKV.x265-SMURF

• 
Sayfa: önceki 480481482483484
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.