< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
SADECE SONY XE9005 Android TV (ANA KONU) (480. sayfa)
-
-
2017 Ağustos ayından beri kullanıyorum 55XE9005 i şu ana kadar hiçbir sorun yaşamadım. Şebeke elektriği gün içerisinde kullanım yoğunluğu saatlerine göre ve değişim gösteriyor ve bu da elektronik cihazların güç devrelerini yoran bir durum size tavsiyem akım koruma prizlerinden ziyade regülatör kullanmanız. Ben tv yi aldığımdan beri regülatörle beraber kullanıyorum bir sorun yaşamadım
-
65Xe9005 güncel android sürümü 9.0 mıdır?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Evet son yayınlanan android 9.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Darbe mi aldı? Eceliylemi gitti?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Panel degistirseniz? Ya da anakart? Kullanilir ?
Kızım kaç kere eliyle vurdu plastik çekiçle vurdu banamısın demedi. Vurmayı bıraktıkdan sonra yanından geçerken oyuncağı değdi direk ekran gitti. 8-9 ay içinde bu hale geldi işte zamanla ekran gitmeye başladı
Sony servisler yeni tv parası istiyor malesef.
kırık göremedim
dikey çizgi cof arızası olabilir
siz farkında olmadan sıvı teması da olabilir
eğer öyleyse makul fiyata tamiri mümkün olabilir
bence cof arızası tamir edebilen özel servislere bir danışın
geçmiş olsun
Arkadaşlar merhaba. Benim bir sorum olacaktı. Tv 65xe9005. Tvde Uydu kanalları içinde arama yapamıyor muyuz? Diyelim 300 tane uydu kanalı var ve ben kanal numarasını bilmediğim dhtv kanalını (ismi salladım) seyretmek istiyorum. bu kanallar içinde bu kanalı nasıl bulacağım tek tek gözle aramak mı gerekiyor?
Videosunu çekip adem helvacı ya gönderin bir şansınızı deneyin derim
Teşekkürler dostum. Kendisine en hızlı nasıl ulaşabilirim. Bir çok platformda var sanırım kendisi
-
Eski performansı alamamaktan korkuyorum. Artık bir köşede duracak belki ilerde yaptırabilirim
Ben de değiştirmedim daha.Ekran komple gitti.Sadece ses var. X85j aldım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bende x89j aldım umarım memnun kalırız 😁
kendi kullandığım çözüm: discover tuşunda çıkan liste var ya, orada alt satırlarda ayarlar kısmı var orada kanal numarası değil de alfabetik sıralatıyorum. adını bilip numarasını bilmediğim kanalları öyle buluyorum.
-
Teşekkür ederim. Ben de böyle bir şey var ama ben bulamıyorum sanıyordum. Dediğinizi deneyeceğim. Ama yine de büyük bir eksiklik.
Kullanıcı arayüzü konusunda sony beni hayal kırıklığına uğratıyor. Yazılım konusunda başarısız buluyorum.
2017 de aldığım sony xe90 55 ve bugün kurulan lg c2 42 oled, sony ekran parlaklığını kıstım baya, oled i hatasız sorunsuz denk getirince oled gerekçeten baya iyi ama xe 90 da ne panelmiş hala çok iyi tek kusuru parlak nesnelerin yanında çiçek açması
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X