Şimdi Ara

SADECE SONY XF90 (BABA KONU) (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.603
Cevap
216
Favori
973.555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bu sony tvlerde digitürkten online maç izleme meselesini nasıl hallediyorsunuz? sanırım herhangi bir uygulama yok yıllardır. son dönem halledildi mi bu mesele acaba? nasıl bir yol izlemem gerekiyor? yardımcı olabilecek olan var mı?
  • SweptureX kullanıcısına yanıt
    Iptv

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rmznplt46

İyi günler yeni bir sony modeli duyuruldu. MASTER Serisi ZF9 isterseniz bunu da bir inceleyin. belki kararınız değişir.
    https://www.sony.com.tr/electronics/televizyonlar/zf9-series

Oldu mu simdi oldu mu Sony

Acikcasi 12-14 bin bandindan girecektir bu urun , 65xf9005 nakit 10000 TL idi sifir . Bir ariyayim bakayim ne zaman stoga girecek ve fiyat ne olacak fakat oled parasina gelecek bu sanirim :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Rmznplt46

İyi günler yeni bir sony modeli duyuruldu. MASTER Serisi ZF9 isterseniz bunu da bir inceleyin. belki kararınız değişir.
    https://www.sony.com.tr/electronics/televizyonlar/zf9-series
    Evet gorustum ve Eylul sevkiyatinda olabilecegi soylendi fakat fiyat muhtemelen 12-14 bandinda olacak nakit olarak bu da oled parasina denk geliyor Ben 65xe9305 ile sanirim devam edicem yoluma . Fiyat/Perforrmans olarak oldukca yeterli gibi gozukuyor bana xe9305 .

• quote:

Orijinalden alıntı: baris007

Iptv
    tüm maçları sağlıklı bir şekilde izleyebileceğim iptv bulmak mümkün mü peki?
  • Xf9005 kullanan arkadaşlar hazır kanal listesi varmı varsa linkini paylaşırsa çok sevinirim 👍

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tema59 -- 3 Ağustos 2018; 13:21:51 >
  • tema59 T kullanıcısına yanıt
    Sahibinden sayfasinda 2 el xf9005 satiliyor.5 6bin arasi.alinirmi?

• quote:

Orijinalden alıntı: baris007

Sahibinden sayfasinda 2 el xf9005 satiliyor.5 6bin arasi.alinirmi?
    Evet ben satıyorum xf9005 tv yi

• quote:

Orijinalden alıntı: tema59

Evet ben satıyorum xf9005 tv yi

Alıntıları Göster
    neden acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: deathscythe

Evet 65xe9305 icin 7800 e anlastik , persembe gun sonuna kadar ayirtildi adima. Ilk gittigimde 10 bin dediler , bugun vatanda 8000 e gorunce aradigimda abi sony den satis destegi geldi 8300 TL oldu dedi arkadas bende Vatan in 8000 lik fiyatini yolladim onlar da 7800 e cektiler.

Alıntıları Göster
    teşhir ürüne mi vereceksiniz 7,800 TL hocam?

gidin 200 tl fazla verin, kapalı kutu alın.. Yazık...
  • emrahsnr kullanıcısına yanıt
    8bine varmi 65xe9305?

• baris007 B kullanıcısına yanıt
    varmış ki yazmış adam, vatanda 8 bine görünce diye...
    Edge lede parami verilir derlerdi direct led almak varken neden edge led tercih edilir bazen sony fanlarini çözemiyorum

8bine kapali kutu 65xe9305 mumkun degil

8bine kapali kutu 65xe9305 mumkun degil imkansiz

• quote:

Orijinalden alıntı: emrahsnr

neden acaba?

Alıntıları Göster
    65 inç tv alıcam emrah bey bu sony 65xe9305 veya lg 65b7 oled olabilir ikisinden birini makul bir fiyata yakalarsam alıcam

• quote:

Orijinalden alıntı: emrahsnr

varmış ki yazmış adam, vatanda 8 bine görünce diye...
    Vatandaki 65xe9305 teşhir ve problemli birde 10000 tl fiyat koymuşlar

• Vatan'daki de teşhir arkadaşlar , teşhir fiyatı 8000 Ayrıca son fanboy u vs değilim barış dostum Fakat şu an en iyi işlemci sony de ki upscaling çok önemli . Ayrıca pioneer kuro 6090 ım geri gelecek yazlıktan bu sebeple iptal oldu xe9305 , ben birkaç sene daha 6090 ile paşa paşa takılıcam , yazlığa 55 lik smart özellikli bir cihaz istedi kardeşim , şimdi 55 inch f/p panel bakıyorum :)

Fald özellikli panellerde zone sayısı önemli bu sebeple xe9305 xf9005 den daha başarılı mağlesef ,paylaştığım review videosunu izle bir .

Ben de 65b7v ve xe9305 arasındaydım fakat kalıcı yanık olayından hala korkuyordum bu sebeple ve fiyat avantajı nedeniyle xe9305 e yöneldim

• quote:

Orijinalden alıntı: tema59

Vatandaki 65xe9305 teşhir ve problemli birde 10000 tl fiyat koymuşlar

Alıntıları Göster
    10K ya mı çıkartmışlar 8K dan , valla ne diyeyim ekonomimiz sağolsun

• quote:

Orijinalden alıntı: deathscythe

Vatan'daki de teşhir arkadaşlar , teşhir fiyatı 8000 Ayrıca son fanboy u vs değilim barış dostum Fakat şu an en iyi işlemci sony de ki upscaling çok önemli . Ayrıca pioneer kuro 6090 ım geri gelecek yazlıktan bu sebeple iptal oldu xe9305 , ben birkaç sene daha 6090 ile paşa paşa takılıcam , yazlığa 55 lik smart özellikli bir cihaz istedi kardeşim , şimdi 55 inch f/p panel bakıyorum :)

Fald özellikli panellerde zone sayısı önemli bu sebeple xe9305 xf9005 den daha başarılı mağlesef ,paylaştığım review videosunu izle bir .

Ben de 65b7v ve xe9305 arasındaydım fakat kalıcı yanık olayından hala korkuyordum bu sebeple ve fiyat avantajı nedeniyle xe9305 e yöneldim
    65xe9305 kenar aydınlatmalı edge led değilmiydi yoksa benmi yanlış biliyorum

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.