Bildirim
SADECE SONY XF90 (BABA KONU) (9. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bende 55xe9005 aldım 2 metreden izliyorum gerçekten mesafe çok az olduğu için odaklanma sorunu azda olsa oluyor bilhassa geçe ışıksız ortamda ve 1080p deki hafif falso bile olsa belli ediyor ancak 4k da sıkıntı olmuyor yayınlar 4k olsa hiçbir sıkıntı olmaz 1.8 veya 2 metre de 55 incte bence en az 3 metre olmalıdır..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Playstation da oyun oynarken sıkıntı olur diye düşünüyorum özellikle FPS oyunlarında odaklanma sorunu olabilir diyequote:
Orijinalden alıntı: meekmentos
Bende 55xe9005 aldım 2 metreden izliyorum gerçekten mesafe çok az olduğu için odaklanma sorunu azda olsa oluyor bilhassa geçe ışıksız ortamda ve 1080p deki hafif falso bile olsa belli ediyor ancak 4k da sıkıntı olmuyor yayınlar 4k olsa hiçbir sıkıntı olmaz 1.8 veya 2 metre de 55 incte bence en az 3 metre olmalıdır.. -
49” XF90 yine mi gelmedi ya bu Sony Türkiye neden bu kadar beceriksiz?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Yorumlar icin teşekkürler. Bugün çeşitli mağazalardan fiyatlar ve yorumlar aldım. XF9005 ve Q7FN arasında kaldım. Q7FN’in tek sorunu local dimming gibi. İkisini de gören bilen kullanan varsa yorum yapabilir mi?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
yok öle bir şey, hdmi 2.1 donanımsal bir özellik, yazılımla falan gelemez.quote:
Orijinalden alıntı: Dog of Xbox
Yavaş salla birader hdmı 2.1 güncelleme ile gelecek neden elindeki son model tv çöp olsun? One x daha 60fps oyun veremiyor 120fps nasıl versin? 120hz ile 120fps aynı şey değil. Ayrıca adam 4k da oyun oynamak varken neden 1080p ya da 1440p ye alsın 100hz için mi? Öyle bir dünya yok. Birde gitmiş 49” öneriyorsun daha iyimiş gibi... yorumun bastan aşağa sallamasyon ayrıca ps5 2021 de cıkacak doğmamıs cocuga don biçme -
Hayır yazılımla gelecek aynı HDMI 1.4 den 2.0 da olduğu gibi. Fiziksel olarak portlar aynı çünkü sadece 48gbit destekli hdmı 2.1 kablo almanız yeterli olacak %100 eminim kesin bilgi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dog of Xbox -- 28 Mayıs 2018; 21:50:48 >
quote:
Orijinalden alıntı: mertlucio
Yorumlar icin teşekkürler. Bugün çeşitli mağazalardan fiyatlar ve yorumlar aldım. XF9005 ve Q7FN arasında kaldım. Q7FN’in tek sorunu local dimming gibi. İkisini de gören bilen kullanan varsa yorum yapabilir mi?
Kesinlikle XF90 daha iyi çünkü Q7FN gibi edge led değil fald paneli var.
Ben pc de oyun oynarken bir sıkıntı pek görmedim
İnşallah gelirde, eğer portta hiç bir değişiklik olmazsa bile yeni chipsete ihtiyaç olabilir denmiş daha belli değil, hız farkı çok yüksek olacak, firmwareyle yaparlarsa, hepsine yine yapmazlar, en yüksek fiyatlı bir kaç tv'ye yapar bırakırlar.quote:
Orijinalden alıntı: Dog of Xbox
Hayır yazılımla gelecek aynı HDMI 1.4 den 2.0 da olduğu gibi. Fiziksel olarak portlar aynı çünkü sadece 48gbit destekli hdmı 2.1 kablo almanız yeterli olacak %100 eminim kesin bilgi. -
Tv yi alan arkadaşlar güzel bir inceleme yazarsa çok seviniriz
Haftaya alıcam bu cihazdan en azından inceleme görmek iyi olucaktır
Sony KD-43XF85 ne vakit gelir fiyatı ne olur arkadaşlar tahmininiz var mı ? -
Bu kullanıcı olarak karanlık ortamda oyun oynarken veya film izlerken doğrudan çok rahatsız olacağım bir durum mu yoksa rahatlıkla göz ardı edilebilir mi? Çünkü diğer birçok özellikte (oyun input lagleri, renkler, kasa vs.) önde gibi duruyor 2018 7 serisi. Dolayısıyla beni en kararsız bırakan durum edge aydıntlatma olması. Ben daha önce kullanmadığım için fikrim yok. Yani bu meblalarda bir tv alacak iken kararı değiştirebilecek kadar önemli bir kriter midir? -
Q7FN Türkiye'de satışa çıktı mı bilmiyorum ama XF9005 film izlerken daha iyi performans gösterecektir, birbirine yakın televizyonlar, hangisi daha çok hoşunuza gidiyorsa onu alın.
-
yanlış bilmiyorsam bu 2017 modeli.q7f 2017,q7fn 2018 model diye biliyorum.w7fnni fiyatı 8500 tl en ucuz görebildiğim kadarıylaquote:
Orijinalden alıntı: baris007
GittiGidiyorSamsung 55Q7FN Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyorhttps://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu/samsung-qe55q7fnat-55-q7f-qled-ultra-hd-premium-2018-model-smart-4k-tv-351686961?aff_id=21&utm_source=Gelirortaklari&utm_medium=aff&utm_campaign=21&utm_content=GO&ggmktg=Affiliate_GO_21_1774_xml___&mpch=ads&utm_source=Gelirortaklari&utm_medium=aff&scxid=14489-197538-2357-0
-
Dolby Vision güncellemesi geldi.
Q7FN'ye 8.500 TL vermek yerine 7.000 TL altında XF9005 almak çok daha mantıklı.
ah ah bir kampanya yakalasam 6000 tl ye hemen alacağım da sony kampanya işlerinde samsung gibi değil.bu arada 55nu8000 çıplak fiyat olarak 4999 tl.4800e mal edilebiliyor.bence fiyatına göre o da alınabilecek bir tvquote:
Orijinalden alıntı: sercos
Q7FN'ye 8.500 TL vermek yerine 7.000 TL altında XF9005 almak çok daha mantıklı. -
Ben aslında 65" düşünüyorum uzun seneler kullanacağım için. İki televizyonu da Bostancı Vatan mağazasında gördüm, hatta 2017 ve 2018 model qledler aynı fiyata geliyordu yapılan indirimlerle. Ancak dediğim gibi özellikle local dimming gibi farklar sadece karanlık ortamda fark edilebildiği için deneme şansım yok. Aydınlık ortamda Q7FN renklerde ve akıcılıkta önde gibi gelmişti gözüme.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertlucio -- 31 Mayıs 2018; 10:6:30 >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X