Şimdi Ara

(SADECE) ÜST SINIF(HIGH-END) UYDU ALICILARI (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
306
Cevap
11
Favori
21.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: emfatih

oscam çalıştı,pmp tablosu değişince çalışmıyor,astradaki bazı kanalları açmadı...

dvbapi dosyasını kendime göre ayarlarsam açar herhalde,teşekkürler,emeğinize sağlık...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kamaxx -- 19 Eylül 2015; 11:11:51 >
  • denedim fakat açmadı..
  • Kamax Hocam "916" çalışmaların için bir kez daha teşekkürler ediyorum+

Sen olmasan TR de ki Kati ciler ne yapar dı bilemiyorum gari
    Ancak çok iyi bir iş çıkardığın da orta da,böylece en üst sınıf hatta daha da ilerisi hem de "MARKA" bir cihaz için mükemmel ötesi bir çalışma
    ile çok çok iyi resim kalitesi alınabilmektedir+

En son verdiğin OSCam dosya ile de 913 de ciddi değişti,resim kalitesi zaten süper ama CS işi de çok stabil olunca daha ne olsun

Yıllarca CCCam diye konuştuk,e2 diye konuştuk v.s v.s ama hemen hepsi haybeye imiş! bir kere e2 ile zaten manzara bozuluyordu ama CCCam
    tufasın dan dolayı beş para etmez teneke kutularının fiyatlarını görünce memleket de bizim Kati lerin veya bazı OsCam ile çalışan ve genel de
    Avrupada bulunan üstelik oldukça da ucuz cihazlara bakınca aradaki ciddi farkı görebiliyoruz artık!

OSCam bu yüzden ezber bozan oldu yaw,en büyük artısı ise özellikle bazı cihazların ""doğrudan org.image"" üzerinden bu OSCam sisteminin
    çalışıyor olması bu tip cihazlarlar için çok ciddi bir artı olduörneğin ben de 6.yıla girdim Kati ile yola devam ediyorum aynen

++

Hocam benim yeni gelen 916 yı satışa çıkardım biliyorsun,ama sen böyle çalıştıkça ben sanırım satmak dan vazgeçer gibi oluyorum yaw
    bu ara da benim cihazın sen de durması da ayrıca 916 kullanıcıları için ciddi bir artı oldu,yakın da daha da iyi hale geleceği kesin,Almanya ve
    bazı ülkelerde ki "işi bilenler" özellikle Kati ciler ile OSCam Team v.s her kimler artık çalışıyorsa,daha da iyi yerlere getirirler bu aleti

Saygılar

CAN++

• Sayın arkadaşlar Technisat DIGIT ISIO S2 hakkında yorum yapabilecek varmı acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kamaxx -- 19 Eylül 2015; 11:12:32 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kamaxx -- 19 Eylül 2015; 11:13:22 >
  • Hakan hocam ufs 916 youtube girince arama yapmıyor versiyon yükseltin gibi bişey diyor youtube için sanırım,o işi nasıl yaparız da arama normal haline döner
  • tarkansu T kullanıcısına yanıt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kamaxx -- 19 Eylül 2015; 11:14:27 >
  • kamaxx K kullanıcısına yanıt
    tamam hocam sitesinden indiririm tşk ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: tarkansu

tamam hocam sitesinden indiririm tşk ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kamaxx -- 19 Eylül 2015; 11:15:01 >
  • openbox sx9 comboda oscam.dvbapi tablosu aşağıdaki gibi olacak,aksi durumda emu ile açılan kanallar açılmıyor...

S: PTI1 pmt2_1.tmp
    S: PTI1 pmt2_2.tmp
    S: PTI1 pmt2_3.tmp
  • WoW

• Hakan abicim selam,

Lenuss L4'u verdiğin linkten güncellemeyi yaptım. Şu anki durum aşağıdaki gibi ;

(SADECE) ÜST SINIF(HIGH-END) UYDU ALICILARI

Lenuss L4 için 4 uydulu kanal listesi paylaşmıştın. Bunu Dredithd ile mi import edicem. Direk bin dosyasını seçince hepsinde aynı hatayı veriyor.

(SADECE) ÜST SINIF(HIGH-END) UYDU ALICILARI

Bir de bu L4 için ne yaptıysam sony'de hdmi üzerinden sinyal almıyor. Bu sebepten HD kalitesini Tiviar ile kıyaslayamıyorum. Güncelleme ile ilgili bir gelişme var mı abi?

Sony'nin ayarlarını uzun süre önce yapmıştım, gözüm de alışmış sanırım Toshiba'ya geçince başta bir durum oldum fakat yeni yeni ayarlarını oturtuyorum. Yine de sony x4500 gerçekten farklı bir cihazmış toshibayı alınca onu da farkettim.

Toshiba'daki izlenimlere göre SD olarak Lenuss L4 çok daha iyi, fakat HD'lerde Tiviar bir kademe daha iyi geldi bana. Sony'de Lenuss açsa daha iyi anlarım farkı fakat malesef şu an bu mümkün değil. Cam modülünün slotunu assign olarak tanıttığında açılırken 1 yada 2 kere güncelleme yapıyor bir daha yapmıyor. Kanal açılma hızları tiviar ile hemen hemen aynı fakat kanalların geçiş hızları tiviar'dan daha iyi. Biraz farklı bir yorum oldu fakat çok dikkat ettim durum böyle

Kullanım olarak Lenuss başta karışık geldi fakat alışınca son derece kolay ve sade bir kullanımı var. Tiviar'da eğlence uygulamalar daha fazla ve karışıklık yaratabiliyor. Zaten benim için bunların pek önemi yok. Son olarak kumandası tiviara'a 1000 basar, çok hoşuma gitti

Son olarak EPG sistemi süper çalışıyor. Tiviar'da bu durum dsmart cam modül için cihazın elektiriği gidince işkenceye dönüşüyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi I.K. -- 18 Mayıs 2015; 0:08:45 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kamaxx -- 19 Eylül 2015; 11:15:45 >

• Akşam akşam güldürdün abi, şaka gibiler adam çözünürlüğü değiştir demiş, açabilsem değiştirmeyi deneyeceğim herhalde. Scarttan bağladığımda değiştirsem ne değiştirmesem ne

Desene abi kaldık öylecene düzelmez bu durum, peki ekteki firmware demiş senin paylaştıklarından farklı birşey midir o?

Kanal olayını hallettim abi dediğin gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kamaxx -- 19 Eylül 2015; 11:16:08 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kamaxx -- 19 Eylül 2015; 11:17:20 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kamaxx -- 30 Kasım 2015; 18:14:59 >
  • Cihazın menü yapısı ve kumandası bizim Sunny 14100-14200 modellerine benziyor. Sanırım işlemci de aynı. Tabi kasa, modül girişi ve çift işletim sistemi farklılıkları önemli. Hayırlı olsun yeni cihazın. Fiyatı da makul sayılır. Yurtdisi 90-100 euro diye görmüştüm geçenlerde.

• Değerli üstadlar..
    Openbox sx9 veya showbox vitamin 5000 veya kathrein 913 veya 916 veya techni. Hangisi önceliğiniz... görüntü ve oscam?
    Bir de nereden alabilirim? Openbox sx 9 için ulaşamadım bir siteye???
    Saygılarımla..
    Bir dipnot yoksa hiç macera yaşamadan next machina 3d mi?
    :(
    Kusuruma bakmayın hakikaten kafam karışık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hhan -- 30 Temmuz 2015; 12:52:45 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.