Şimdi Ara

Sadece YGS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle iyi günler az evvel üye oldum sırf bunun hakkında insanlardan bilgi almak için.

Şimdi ben Türkiye'nin en sağlam Anadolu Öğretmen Liselerinden bir tanesindeyim. Okul, öğretmenler, öğrenciler, yöneticiler ortalamanın üstünde bir eğitim ortamı sağlıyor. E buna bağlı olarak ben de boş bir insan değilim ya da öyle olmadığımı düşünüyorum. -Bunu hava atmak maksadıyla kesinlikle söylemedim bunu da belirtmek isterim.- Hedefim : Boğaziçi Üniversitesi | Yönetim Bilişim Sistemleri Bunu gerçekten çok istiyorum.

Ön bilgiyi verdikten sonra gelelim asıl mevzuya. 12. sınıfa yeni geçtiğimden dolayı tüm yaşıtlarım gibi beni de ufaktan sınav stresi sardı. Bunun sebebi yazın hiç ders çalışmamam olsa gerek. 19 Ağustos'ta dershane açılacağı için dershaneyle başlama kararı almıştım. Bana söyleyebilir misiniz :

1) Dershaneyle gidersem YGS Sınavı'nda başarılı olabilir miyim ?
    2) Hedeflediğim bölüm YGS - 6 puanıyla aldığından sadece YGS'ye çalışmak sizce iyi bir fikir mi ?
    3) Sizce YGS konuları yetişir mi ?
    4) Kendime nasıl bir program hazırlamalıyım ? Daha doğrusu bu benim kendime göre yapmam gerek bir şey ama günlük kaç saat çalışmalı kaç saat dinlenmeli kaç soru çözmeliyim diyelim.

• şuna birisi cevap versin çıkmazdayım ne yapsam bilemiyorum
  • xtranormal X kullanıcısına yanıt
    sadece ygs oldugu içi işin bir nebze kolay öncelikle ygs 6'ya katsayı olarak en çok hangi ders etki ediyor onu öğren ve onu 35 net üzerine çıkaracak kadar bir çalışma yap hoş istediğin üniversite için hepsini +35 yapman gerek orası ayrı. çalışma düzenini kendin belirle yoksa sıkılır gidersin 1 hafta sürmez program ygs konuları cok rahat yetişir baya süre var dershanenin verdiği testlerı gunu gunune çöz konu eksiğin bittiği anda denemeleri aban ölümüne hemde çözemediklerini mutlaka çözdür alt yapında var yazdıklarına göre zaman sıkıntısı ve sınav anındaki stresten cok etkılenmezsen yaparsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: carsii

sadece ygs oldugu içi işin bir nebze kolay öncelikle ygs 6'ya katsayı olarak en çok hangi ders etki ediyor onu öğren ve onu 35 net üzerine çıkaracak kadar bir çalışma yap hoş istediğin üniversite için hepsini +35 yapman gerek orası ayrı. çalışma düzenini kendin belirle yoksa sıkılır gidersin 1 hafta sürmez program ygs konuları cok rahat yetişir baya süre var dershanenin verdiği testlerı gunu gunune çöz konu eksiğin bittiği anda denemeleri aban ölümüne hemde çözemediklerini mutlaka çözdür alt yapında var yazdıklarına göre zaman sıkıntısı ve sınav anındaki stresten cok etkılenmezsen yaparsın

Abi çok teşekkürler be içime su serpildi gerçekten eyvallah. Ben meğersem bir insanın bana söylemesini arıyormuşum. Teşekkürler yeniden.

• 9-) Konu başlıklarının açtığınız konunun içeriği ile ilgili olmasına özen gösteriniz. Konuları, lütfen ait oldukları alt bölümlere açınız. Bölüm ve başlık ihlali yapılan konular kilitlenecektir.

|| Eğitim ve Sınavlar Bölümü Kuralları ||
    http://forum.donanimhaber.com/m_75186677/tm.htm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Benim hocam Tyt fizik
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.