Şimdi Ara

sadecenotebook.com hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sadecenotebook.com dan pc alışverişi yaptım.Elime gelen ürün arızalı çıktı.Tekrar firmayla irtibata geçtim bana siz kendiniz ödeyerek gönderin arıza varsa değişiriz dedi canlı destekteki sorumlu.
    Prosedürü okudugumda ise ücretsiz ödemeli gönderin yazıyor.
    Nasıl bir hizmet anlayışı anlamadım,prosedürü bilmeyen bir sorumlu var.Ürünü güvenip de göndermeye korkuyorum şuan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musabmurat -- 29 Temmuz 2013; 10:49:31 >

• musabmurat M kullanıcısına yanıt
    onlar öyle alırker bi tomar sıkarlar ama alınca destek vermezler bu yüzden ucuz zaten interneten elektronik eşya alışverişi esasında daha zararlı göndermesen napıcan yenisni alıcan onu kullanıcan yada şikayet edicen tüketici haklarına bi tomar tantana sen ara bida deki burda böyle ücretsiz yazıyor o onada bi kılıf uydurursa eli mahkum göndericen üçretli.
  • Geçenlerde yine burada benzer bir konu vardı, tüketicinin korunması kanununa göre sizin ürünü ücretsiz kargo ile göndermeniz gerekiyor. siz gönderin (garanti belgesi, fatura fotokopilerinden kendinize bir örnek olmayı unutmayın birde kargo gönderim fişini saklayın) eğer kabul etmezlerse hemen hakem heyetine gidin (mebla 1.100 küsürü geçiyorsa direk asliye hukuk mahkemesine dava açın) şikayetinizi yapın, sonrasınıda bekleyin, kesin kazancaksınız paranızı çatır çatır geri alırsınız
  • salman bilgisayardan geçen lcd panel bakıyorum kadıköy şubesinde biri ürün yollamış senin gibi adam karşı ödemeli diye kabul etmedi neden vericem 5 -7 tl dedi kargocu ile 5tl için 10dk tartıştı sonra geri gönderdi almadı ürününü bende fiyat soruyordum zaten almadan çıktım firma sahibiydi bide çoğu böyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugrelll -- 29 Temmuz 2013; 12:01:01 >
  • musabmurat M kullanıcısına yanıt
    hocam gelen giden bi şey yazmış.. bende alışveriş yapıyorum..
    7 gün dolmadan gelen hangi kargo ise aynı kargoya git, sana nasıl gelmişse ürün yine kutusuna koy fatura garanti belgesiyle herşeyiyle gönder ücret almayacaklar hatta ara istersen önce kargoyu ücret alınacak mı diye.. saygılar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: meneter

hocam gelen giden bi şey yazmış.. bende alışveriş yapıyorum..
    7 gün dolmadan gelen hangi kargo ise aynı kargoya git, sana nasıl gelmişse ürün yine kutusuna koy fatura garanti belgesiyle herşeyiyle gönder ücret almayacaklar hatta ara istersen önce kargoyu ücret alınacak mı diye.. saygılar..

Bunu bilmiyordum hocam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Konu kilit
    12 yıl önce açıldı
    Konu kilit
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.