Şimdi Ara

Sadri Şener'i kutluyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geldiğinden beri başarılı bulmaktayım Sadri başkanı özellikle son dönemdeki çirkin oyunlara çoğu klü başkanı susarken sürekli karşı çıktı Sadri başkan.Türkiye kupası kazandı ligde şampiyonluğa giderken nasıl oyunlarla durdurulduğunu herkes gördü..Belki çok başarılı olmadı ama kesinlikle başarısız dememeniz lazım heleki bu kadar trabzonu savunuyorken bu kadar mücadele ediyorken Fener ve medyasıyla.Bu hiç kolay bir durum değil ama bu adamın yaptığı mücadeleyi keşke diğerleride yapsaydı.. Trabzon başkanını ve Trabzonspor camiasını duruşundan ötürü kutluyorum.Ayrıca kimse unutmasın ki basının Real madrid barcelona yaptığı fenerbahçe ve galatasaraydan çok daha faydalı oldu bu sene Türkiye' ye hem Trabzonspor hem Beşiktaş. Umarım Trabzonspor bu başkanının arkasında durur. Akşam ki maçtada bir Beşiktaşlı olarak başarılar dilerim.Hak eden kazanır umarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: blacknovemberrain

Geldiğinden beri başarılı bulmaktayım Sadri başkanı özellikle son dönemdeki çirkin oyunlara çoğu klü başkanı susarken sürekli karşı çıktı Sadri başkan.Türkiye kupası kazandı ligde şampiyonluğa giderken nasıl oyunlarla durdurulduğunu herkes gördü..Belki çok başarılı olmadı ama kesinlikle başarısız dememeniz lazım heleki bu kadar trabzonu savunuyorken bu kadar mücadele ediyorken Fener ve medyasıyla.Bu hiç kolay bir durum değil ama bu adamın yaptığı mücadeleyi keşke diğerleride yapsaydı.. Trabzon başkanını ve Trabzonspor camiasını duruşundan ötürü kutluyorum.Ayrıca kimse unutmasın ki basının Real madrid barcelona yaptığı fenerbahçe ve galatasaraydan çok daha faydalı oldu bu sene Türkiye' ye hem Trabzonspor hem Beşiktaş. Umarım Trabzonspor bu başkanının arkasında durur. Akşam ki maçtada bir Beşiktaşlı olarak başarılar dilerim.Hak eden kazanır umarım.

Eyvallah arkadaşım..Güzel bir analiz yapmışsın..Umarım akşam ki maçı hak eden kazanır ve şampiyonlar ligine gitme yolunda bileti cebine koyar..

• quote:

Geldiğinden beri başarılı bulmaktayım Sadri başkanı özellikle son dönemdeki çirkin oyunlara çoğu klü başkanı susarken sürekli karşı çıktı Sadri başkan.Türkiye kupası kazandı ligde şampiyonluğa giderken nasıl oyunlarla durdurulduğunu herkes gördü..Belki çok başarılı olmadı ama kesinlikle başarısız dememeniz lazım heleki bu kadar trabzonu savunuyorken bu kadar mücadele ediyorken Fener ve medyasıyla.Bu hiç kolay bir durum değil ama bu adamın yaptığı mücadeleyi keşke diğerleride yapsaydı.. Trabzon başkanını ve Trabzonspor camiasını duruşundan ötürü kutluyorum.Ayrıca kimse unutmasın ki basının Real madrid barcelona yaptığı fenerbahçe ve galatasaraydan çok daha faydalı oldu bu sene Türkiye' ye hem Trabzonspor hem Beşiktaş. Umarım Trabzonspor bu başkanının arkasında durur. Akşam ki maçtada bir Beşiktaşlı olarak başarılar dilerim.Hak eden kazanır umarım.

Başlığı gördüğümde dalga geçiyorsun sandım Sadri şeneri başarılı buluyorsun demek.geçen haftaki fener-trabzon maçını izlemedin herhalde.Yada sadri şenerin Devre arasında fenerlilere saldırıp küfür ederken Videosunu.Ya da Maçtan önceki basın açıklamasıyla tüm taraftarı fenerbahçenin üzerine salmasını.Bence en büyük Bucaspor demek gibi birşey bu

• quote:

Orijinalden alıntı: JanBaV

sadri şenerin Devre arasında fenerlilere saldırıp küfür ederken Videosunu.

Sadri Şener'in ettiği küfürü duyduysan bir zahmet yazar mısın?Ha duymadıysan bir zahmet uydurduğun ithamını geri al..
  • quote:

Orijinalden alıntı: eco2003

quote:

Sadri Şener'in ettiği küfürü duyduysan bir zahmet yazar mısın?Ha duymadıysan bir zahmet uydurduğun ithamını geri al..

Semihe saldırması yetmedi mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chuckly

quote:

quote:

Senin renktaşın küfür ettiğini de söyledi ve ben hangi küfürü etti diye sordum.Bu sorunun yanıtı "Semih'e saldırdığı yetmedi mi?"olmaz.Kaldıki benim sorduğum sorunun muhatabı sen değilsin.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Chuckly

quote:

quote:

Senin renktaşın küfür ettiğini de söyledi ve ben hangi küfürü etti diye sordum.Bu sorunun yanıtı "Semih'e saldırdığı yetmedi mi?"olmaz.Kaldıki benim sorduğum sorunun muhatabı sen değilsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    volkan demirel için şarkı
    18 yıl önce açıldı
    Ali Şen Galatasaray'lıymış
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Başlığı gördüğümde dalga geçiyorsun sandım Sadri şeneri başarılı buluyorsun demek.geçen haftaki fener-trabzon maçını izlemedin herhalde.Yada sadri şenerin Devre arasında fenerlilere saldırıp küfür ederken Videosunu.Ya da Maçtan önceki basın açıklamasıyla tüm taraftarı fenerbahçenin üzerine salmasını.Bence en büyük Bucaspor demek gibi birşey bu

Aziz yıldırım oyuncusu Aurelio ve korumalarını salmadımı otoparkta Ricardinhonun üzerine ? Adam en azından Türkiye kupası aldı

• sadri şenere fazla yüklenmemek lazım adam demirörene destek verdi ama hangi şartlarda destek verdi bunların iyi araştırılması lazım şunuda unutmayın adam yandaş ve satılmış medya godomanlarıylan savaşıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: eşruhuum

sadri şenere fazla yüklenmemek lazım adam demirörene destek verdi ama hangi şartlarda destek verdi bunların iyi araştırılması lazım şunuda unutmayın adam yandaş ve satılmış medya godomanlarıylan savaşıyor

he evet savaşıyor semih şentürkü boğazlıyor . sonra açıklama yapıyor ben çocukmuyum öyle şey yapayım diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jakoß

quote:

sadri şenere fazla yüklenmemek lazım adam demirörene destek verdi ama hangi şartlarda destek verdi bunların iyi araştırılması lazım şunuda unutmayın adam yandaş ve satılmış medya godomanlarıylan savaşıyor

he evet savaşıyor semih şentürkü boğazlıyor . sonra açıklama yapıyor ben çocukmuyum öyle şey yapayım diye

• quote:

Orijinalden alıntı: Mat_Cuborn

quote:

Orijinalden alıntı: Jakoß

quote:

Alemsiniz

• Yav arkadaş işinize gelince doğruları savunurum dersiniz. Böyle eyyam yapılmaz renkler uğruna.
  • meğer sadece sadri şener böyle değilmiş taraftarda böyle ,futbolcularda . yapacak birşey yok
  • emrenin apışarasına yediği tekmeden sonra ırkçılık küfürünün unutulduğu gibi.
  • quote:

Benim de ince ince çalışan milletvekili destekçim olup, külübümü ak pak yapsalardı . Bende ortalığa çıkıp kupamı isterim diye bağrınırdım.

FB düşmanlığı ne kadar içinize işlediyse. FB hakkında a bile dense inanıyorsunuz. Ama başka takımlar için abc dense bile umrunuzda olunmuyor.

Bir milletvekili çıksa FB için ince ince çalışıyoruz dese ortalık yıkılırdı. Ama TS için dendi kulak arkası yapıldı.

TS ile ilgili tapeler vb görmezden gelindi sonrasında helal olsun Trabzon..

Helal olsun gerçekten ince ince çalışmışlar FB'liler haricinde herkese TS un ak pak olduğuna inandırmışlar..

• quote:

Orijinalden alıntı: cdemir

quote:

Benim de ince ince çalışan milletvekili destekçim olup, külübümü ak pak yapsalardı . Bende ortalığa çıkıp kupamı isterim diye bağrınırdım.

FB düşmanlığı ne kadar içinize işlediyse. FB hakkında a bile dense inanıyorsunuz. Ama başka takımlar için abc dense bile umrunuzda olunmuyor.

Bir milletvekili çıksa FB için ince ince çalışıyoruz dese ortalık yıkılırdı. Ama TS için dendi kulak arkası yapıldı.

TS ile ilgili tapeler vb görmezden gelindi sonrasında helal olsun Trabzon..

Helal olsun gerçekten ince ince çalışmışlar FB'liler haricinde herkese TS un ak pak olduğuna inandırmışlar..

ts için bahsettiğiniz tapeler ne ?..

• quote:

Orijinalden alıntı: lazminator

Burda bir kısmı var.

http://www.odatv.com/n.php?n=iste-sike-davasinda-hasir-alti-edilen-deliller-2001121200

Hatta TS'un devleti dolandırdığına dair tapeler de var.

N.Ş: Şey başka ne diyeceğim sana, 6 trilyon küsürlük bir şey çıkarttık.
    S.Ş: İyi iyi.

N.Ş Faaliyet işte ne şey yaparsalar, sordum uşaklara ki bu neye bitirir, 1 trilyona bitiririz diyorlar.

-------------------
    Ankaragücü kulübünde kiralık oynayan, bonservisi Trabzon’da bulunan Gabric adlı futbolcuyu “maçın sonucu istedikleri şekilde neticelenirse Ankaragücü’ne bedelsiz verilmesi vaadinde bulunduğu, bu suretle teşvik amaçlı anlaşma yaptığı anlaşılmıştır”

Boşuna söylemiyoruz. Kupa Bursaspor' un hakkıydı diye.

Aziz Yıldırım'ı nasıl akladılarsa hiç bir şey yapmamıştır dedilerse TS'u da bir şekilde aklamışlar.
    Aziz Yıldırım' ın bu işlere bulaşmadığına nasıl inanmıyorsam
    TS' un da bu işlere bulaşmadığına inanmıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: cdemir

quote:

Burda bir kısmı var.

http://www.odatv.com/n.php?n=iste-sike-davasinda-hasir-alti-edilen-deliller-2001121200

Hatta TS'un devleti dolandırdığına dair tapeler de var.

N.Ş: Şey başka ne diyeceğim sana, 6 trilyon küsürlük bir şey çıkarttık.
    S.Ş: İyi iyi.

N.Ş Faaliyet işte ne şey yaparsalar, sordum uşaklara ki bu neye bitirir, 1 trilyona bitiririz diyorlar.

-------------------
    Ankaragücü kulübünde kiralık oynayan, bonservisi Trabzon’da bulunan Gabric adlı futbolcuyu “maçın sonucu istedikleri şekilde neticelenirse Ankaragücü’ne bedelsiz verilmesi vaadinde bulunduğu, bu suretle teşvik amaçlı anlaşma yaptığı anlaşılmıştır”

Boşuna söylemiyoruz. Kupa Bursaspor' un hakkıydı diye.

Aziz Yıldırım'ı nasıl akladılarsa hiç bir şey yapmamıştır dedilerse TS'u da bir şekilde aklamışlar.
    Aziz Yıldırım' ın bu işlere bulaşmadığına nasıl inanmıyorsam
    TS' un da bu işlere bulaşmadığına inanmıyorum

ya adam bu 6 milyon doların açıklamasını 1 milkere yaptı. hiç mi basını takip etmiyorsunuz ?.. bu para avni aker stadına harcandı faturaları ile herşeyde belegelidir. avni aker stadı trabzonsporun değil , devletindir ve trabzonspor bu stada kira ödemektedir. stada yapılacak olan güncellemeleri tadilatları kiracımı karşılar ev sahibimi ?.. SARARIM SİZE !.. bunlar böyle belgeli iken ve bu konuda aklanmış olduğumuz halde çamur at tutmazsa izi kalır politikası sürdürmeyin.

ankaragücüne diyecek hiçbir lafım yok ankaragücü kimin takımı olduğu herkes tarafından çok iyi biliniyor. kime yatıp kime yatmayacağınıda iyi biliyoruz. SAYGILAR

• quote:

ya adam bu 6 milyon doların açıklamasını 1 milkere yaptı. hiç mi basını takip etmiyorsunuz ?.. bu para avni aker stadına harcandı faturaları ile herşeyde belegelidir. avni aker stadı trabzonsporun değil , devletindir ve trabzonspor bu stada kira ödemektedir. stada yapılacak olan güncellemeleri tadilatları kiracımı karşılar ev sahibimi ?.. SARARIM SİZE !.. bunlar böyle belgeli iken ve bu konuda aklanmış olduğumuz halde çamur at tutmazsa izi kalır politikası sürdürmeyin.

ankaragücüne diyecek hiçbir lafım yok ankaragücü kimin takımı olduğu herkes tarafından çok iyi biliniyor. kime yatıp kime yatmayacağınıda iyi biliyoruz. SAYGILAR

Yukarıda ne diyor. 6 milyon alacağız ama 1 milyona halledeceğiz işleri.
    Belli bir ek ödeme karşılığında arada kalan 5 milyon için,
    iş yapılmış gibi fatura kesebilir, çalışmayı yapan firma ve buda dışarıdan bakılınca yasal olur.

Gazete de orda burda yazılsa bu olay. TS 'un yaptığı açıklamalara inanırdım.
    Ama burda hani FB söz konusu olunca kanun hükmünde kararname kabul edilen tapelerin birinde.
    TS'lu yönetici 6 alacağız 1 milyona işi bitiririz diyor

Bir kulübün kime yatıp kime batacağı ile açıklanamaz o tapeler.. Bir girişim varsa bu suçtur.
    Söylediğiniz bahane şike sahaya yansımamış bahanesi gibi bir bahane.

Son olarak söz konusu TS olunca herşeye bir kulp.

FB ile ilgili söylenenlere de kulplar var ama ben o kulpları takmayı istemiyorum..

Kim ne söyleyse söylesin. TS' da FB kadar olmasa bile geçen sezon illegal işlere bulaşmıştır.
    Bu konu böyle uzayıp gidecek ve fikrim de değişmeyecek Bu son mesajım olsun.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.