Şimdi Ara

Sag Bek felan hikaye , en buyuk eksik TEKNIK DIREKTOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler bu is Tayfur'la , Carvalhal'la yurumez.Buyuk kaptan , 100.yil kaptani olarak Tayfura buyuk saygim var ama teknik direktor olarak cok basarisiz.Gerek oyuna mudahale , gerek taktiksel gerek dizilis olarak koca bi hic.Ama hepsini gectim , bu takim Avrupa'da basari istiyosa Avrupa mantalitesiyle oynamali.Rakip yari alanda adam gibi baski kurmayi ogrenmeli , baski altinda nasil oynayacagini ogrenmeli , savunma cizgisinin ceza alaninin az disinda kurulmamasini ogrenmeli.Savunma cizgisini ileride kurmassan baskili oynayamazsin.Bu sene gerek Tayfur'a gerek Carvalhal'la basari gelmez.Tayfur belki Super lig'de kafaya oynayabilir , belki sampiyon da olabilir am Avrupa'da yine husrana ugrariz.

• Carvalhal ı ben pasif görüyorum 2. planda kalıyor bence . fazla mütavazi böyle disiplini çok sert değil gibi.Roland koch olmasa disiplinsizlik sorunumuz dahada artar gibime geliyor sözü geçen daha dediğim dedik bi antrenör olmalıydı ben katılıyorum takımın teknik direktöre ama tam yetkili bi antrenöre ihtiyacı var anladığım kadarıylada transfer için carvalhal ın pek sözüde geçmiyor yönetime
  • Schuster'e en az 2 sene zaman tanıyacaktık ancak yanlı basın ve futboldan anlamayan yöneticilerin hemen günlük başarı istemesiyle planlar alt üst oldu.
  • 5 banko adam yoktu ve koşmayan guti ile holoşko vardı sahada td nin suçu yok bence q7 gelecek dertler bitecek
  • Nasıl hikaye yani ? Şimdi JM gelse dertler biter mi mesela ? Ya da Alex Ferguson gelse ? Yani diyorsunuz ki JM gelsin sağ bek oynasın dertler biter Schuster geldi olmadı Tigana geldi olmadı o geldi olmadı peki kim gelsin ? Sağ bek hikaye ise gelebilecek herkes gelmiş ve yine problem çözülmemişse kim gelmeli ?
    Schuster kalacaktı, istediği nokta transferler yapılacaktı... Schuster dönemindeki sorunların başlangıcı takım defansından kaynaklanıyordu takım istenilen yapıya uygun değildi..Şimdi millet JM gelsin diyor..Schuster 2-3 laf etti diye yazılmadık şey kalmadı adamın hakkında ,daha sivri dilli JM gelse anında idam edilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: eyoruk

Nasıl hikaye yani ? Şimdi JM gelse dertler biter mi mesela ? Ya da Alex Ferguson gelse ? Yani diyorsunuz ki JM gelsin sağ bek oynasın dertler biter Schuster geldi olmadı Tigana geldi olmadı o geldi olmadı peki kim gelsin ? Sağ bek hikaye ise gelebilecek herkes gelmiş ve yine problem çözülmemişse kim gelmeli ?
    Schuster kalacaktı, istediği nokta transferler yapılacaktı... Schuster dönemindeki sorunların başlangıcı takım defansından kaynaklanıyordu takım istenilen yapıya uygun değildi..Şimdi millet JM gelsin diyor..Schuster 2-3 laf etti diye yazılmadık şey kalmadı adamın hakkında ,daha sivri dilli JM gelse anında idam edilir.

valla shuster biraz salak adam çok güzel ortalar geliyordu ama o ortalara kafa vuramıyordu. jose mourinho olsa bütün ortaları sivri diliyle 90 a takar valla.

• Zamaninda Schuster'in arkasinda duran ben ve 2-3 kisi daha vardi.bakiyorumda simdi herkes 360 yapmis
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Takımın zamana ihtiyacı var, bu Tayfur Hoca ile de olsa böyle, Portekizli Teknik Adam ile de böyle. Schuster takıma defans yaptırmasını bilmiyordu. Sürekli arka açık saldır babam saldır. Hezimetlere çok açık bir oyun sistemiydi, Allah'tan kendisi istifa etti.
  • yaw iyi de mubarekler ramazan ramazan konusturacaksiniz adami schuster atak futbol oynatacam, futbol zevki tattiracam derken 4x4'luk etmedi mi bu takimi?

bu sene savunmaya takviye yapilmis olmasinin schuster'in sisteminde bir onemi yok ki? adamin futbol anlayisinda savunma sifir, bu anlayis haliyle oyunculara da sirayet ediyor ileri cikan geri donmuyor sonra ah yenildik, vah fark yedik!!! UEFA'da cekilen kuraya schuster ile gitseydik tarihi hezimet ile geri donerdik bence, iyi ki yok.

bizim icin tek sorun TD olmadigi icin takiimin sisteminin hazir olmamasi. bu halimizle gruptan biraz zor cikariz diyorum, donanimi super ama yazilimi yuklenmedigi icin faydali olmayan bir bilgisaya benziyor takim

• schuster yüzünden bana göre ronaldo ve zago ikilisinden sonra takıma gelen en iyi stoper olan ferrari'yi harcadık, görükmesin gözüme. "ağır da ağır" diyordu duruyordu, ne bekliyordu ki stoperden ? çalımlarla ilerleyip gol atmasını falan mı ? gördük ağırı mağırı; yine avrupada fark yiyip ülkenin alay konusu olduk...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lawagolem

schuster yüzünden bana göre ronaldo ve zago ikilisinden sonra takıma gelen en iyi stoper olan ferrari'yi harcadık, görükmesin gözüme. "ağır da ağır" diyordu duruyordu, ne bekliyordu ki stoperden ? çalımlarla ilerleyip gol atmasını falan mı ? gördük ağırı mağırı; yine avrupada fark yiyip ülkenin alay konusu olduk...

Ferrari konusunda %100 katiliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Malzemeci Sureyya

quote:

schuster yüzünden bana göre ronaldo ve zago ikilisinden sonra takıma gelen en iyi stoper olan ferrari'yi harcadık, görükmesin gözüme. "ağır da ağır" diyordu duruyordu, ne bekliyordu ki stoperden ? çalımlarla ilerleyip gol atmasını falan mı ? gördük ağırı mağırı; yine avrupada fark yiyip ülkenin alay konusu olduk...

kovar gibi oynatmadı adamı, gitti en gözden düşmüş oyuncu olan zapotoçniyi oynattı ama ferrari'yi oynatmadı, kadroya almadı. sonra "ferrari disiplinsiz" falan diyoruz. aynı muamele bana yapılsa bende disiplinsizleşirim.

• Schuster'in neden takımın başında olması gerektiğini Alania bir kere daha fark ettik.
    Tayfur Hoca olsa eminim daha farklı olurdu.Böyle rezalet bir oyun olmazdı.
  • quote:

quote:

quote:

kovar gibi oynatmadı adamı, gitti en gözden düşmüş oyuncu olan zapotoçniyi oynattı ama ferrari'yi oynatmadı, kadroya almadı. sonra "ferrari disiplinsiz" falan diyoruz. aynı muamele bana yapılsa bende disiplinsizleşirim.

Adamı kadroya alıyorlar, maçın başında ısınırken sakatlanıyor.
    Forma değiştirirken sakatlanıyor.
    Selam versen yan bağları kopuyor.
    Bu mu sağlam defans ?

• quote:

quote:

quote:

Tamamen katiliyorum.Ayrica o adama 2009'daki istikrari saglatsaydi eskisi gibi 45-50 mac cikartirdi.Ama napti 2-3 hafta ilk 18'e almadi , obur hafta en onemli maca ilk 11 cikartti.E bu adama 2-3 hafta gelme diyosun alemlere akiyo , artik takimda istenilmeyen adam oldugunu hissediyo sonra tak diye 11'e koyunca adam sakatlaniyo.Oynadigi maclardada dikkat ederseniz gayet iyi oynadi

• quote:

Orijinalden alıntı: BEETHOVEN

quote:

quote:

quote:

Adamı kadroya alıyorlar, maçın başında ısınırken sakatlanıyor.
    Forma değiştirirken sakatlanıyor.
    Selam versen yan bağları kopuyor.
    Bu mu sağlam defans ?

abartmaya gerek yok sadece ısınırken sakatlandı, o da bir şanssızlıktı. hadi o adamın hatası diyelim. e bu adamın başka ne hatası vardı ? şampiyon olduğumuz sezon, ondan sonraki sezon falan bu adam kadronun en gözde adamıydı (ernst ve yusuf ile birlikte). schuster resmen üvey evlat muamelesi yaptı adama...

• quote:

Orijinalden alıntı: 10.5

Schuster'e en az 2 sene zaman tanıyacaktık ancak yanlı basın ve futboldan anlamayan yöneticilerin hemen günlük başarı istemesiyle planlar alt üst oldu.

Shuster biraz gıcıktı ama süper top oynatıyordu.Her maçı tek kale oynuyorduk.Yazık oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: engincheats

quote:

Orijinalden alıntı: 10.5

Schuster'e en az 2 sene zaman tanıyacaktık ancak yanlı basın ve futboldan anlamayan yöneticilerin hemen günlük başarı istemesiyle planlar alt üst oldu.

Shuster biraz gıcıktı ama süper top oynatıyordu.Her maçı tek kale oynuyorduk.Yazık oldu.

Tayfur Hoca'ya da güveniyorum ben.Schuster kadar iyi oynatamaz belki ancak başarılı olur.En azından Carvalhal'e kalmayız

• Biraz zaman tanıyalım Carvalhal'a.
  • quote:

Zamaninda Schuster'in arkasinda duran ben ve 2-3 kisi daha vardi.bakiyorumda simdi herkes 360 yapmis

360 yaptılarsa pek birşey değişmemiştir
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.