Şimdi Ara

Sağ click ile kite yapan maini adc olanlar bakabilir mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim main sup normalde ama bu ara adcye sardım ama hep a ile kite yapmaya alışmışım sağ click ile kite yapamıyorum yapsamda tam yapamıyorum sorunlar ortaya çıkıyor
    Profesyonel oyuncular ve yüksek elo oyuncuları hep sağ click ile kite yapıyorlar filan, bu arada sağ click ile farm yapmada hiç bir sıkıntı yok on numara ama sağ click ile kite yaparken miss click oluyor ya da nadiren şuda oluyor rakibe tıklayıp uzaktan menzil mesafesiyle vurmak istiyorum ama yanına gidiyorum ve sıkıntı oluyor, birde hem geri gidip hem adama vurmak zor geliyor bana ya da alışmadığım için öyle gelmiş olabilir, sağ click ile geri kaçıp kite yapmayı beceremiyorum. Şöyle bir şey yok mu adama tıklamadanda adama vurmak istiyorum yani en yakın yere tıkladığımda rakibe tıklasın illaha rakibe tıklamam mı gerekiyor hem kaçmak için sağ click yap hemde adama tıkla zor oluyor.
    A ile kite yapmanında dezavantajı şu en yakındaki birime dalıyor minyonlar rakibin önündeyse minyona filan dalıyor sıkıntılı biraz yani.
    A ile kitede menzil gözüküyor benim.

A ile kite yaparken sadece rakibe dalması için bir şey var mı
    Ya da sağ clickle kite yaparken en yakın yere tıklayınca rakibe vurması

Bu arada fare hızım baya fazla bu sağ click ile kiteyi asıl benim yapmam gerekiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dpi 4000
    Sağ click ile kite yapan maini adc olanlar bakabilir miSağ click ile kite yapan maini adc olanlar bakabilir miSağ click ile kite yapan maini adc olanlar bakabilir mi

• Sağ clickle kite terimini aynı cümle içerisinde kullanmak...

• Sağ clickle kite yapıcaksan dpi ve mouse hassasiyetini düşürebildiğin kadar düşürmeni tavsiye ederim.800-1200 dpi ve oyun içi 35 mouse hassasiyeti(oynadığın çözünürlüğe göre ayarlarsın 5 aşağı 5 yukarı)
  • Saldırı hareketi tıklamasını a tuşuna atarsan dediğini yaparsın. A tuşuna basıp geriye tıklarsın saldırı hızında yeterliyse mükemmel kite yaparsın. Tek sıkıntı en yakın birime vuracağın için farmada vurabilirsin.

Bunun da çözümü mouse u rakibin üzerine getirip a ya basıp hemen geri tıklaman lazım. Eğer alışırsan en kolay kite budur. Ölümcül tempo Kogmaw+lulu varsa bile kite yaparsın. Normalde çok zordur eski kogmaw saldırı hızını rün olmadan aşabiliyordu kite yapmak o kadar zordu ki script kullanan çoktu

• hamdibey1 H kullanıcısına yanıt
    En yakın birime vurmak benim gibi kolsuzlar için sorun oluyor. Ekko ile E+a yapıyorum imleç rakibin üzerinde değil de biraz kenardaysa minyonlara falan atlıyor. Üzüyor.

• Sağ clicki unut, oyuncu saldırı hareketine A gibi bir tuş ata, rahatlıkla erişebileceğin bir tuş olsun.

Sağ click ile kite yapmak cidden saçmalığın daniskası, bir kere kite olmuyor o, kite zaten bunun kısayolu demek. Ben sup oynarken bile kite yapıyorum, o kadar işe yarıyor ki anlatamam, bir an önce alışmalısın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angel of the Lord

En yakın birime vurmak benim gibi kolsuzlar için sorun oluyor. Ekko ile E+a yapıyorum imleç rakibin üzerinde değil de biraz kenardaysa minyonlara falan atlıyor. Üzüyor.
    imlece doğru saldırı hareketini kullan?
  • Çok teşekkür ediyorum. Oyuncu Saldırı hareketi tıklamasını A'ya aldım ve mükemmel oldu. Sağ tık ile gideceğim yönü belirliyorum a sol tık ile rakibe vuruyorum ve adama bir kere vurduktan sonra a yı en yakın yere tıklasam bile yine rakibe vuruyor bu çok iyi bir şey, oyun ayarından sadece şampiyonu hedefle diye bir şey var onu T tuşuna aldım ben, minyon arasında rakip varsa hem t hem a sol tık ile sadece adama dalıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Norain

imlece doğru saldırı hareketini kullan?

Alıntıları Göster
    Denemek lazım aslında. Teşekkürler bilgi için.
  • imaqtpie bildiğim kadarıyla öyle yapıyor benim challengerda arkadaşım var oda öyle yapıyor ona neden a kullanmıyorsun dediğimde alışkanlık demişti uzun süre oynarsan illaki alışırsın sende
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angel of the Lord

Denemek lazım aslında. Teşekkürler bilgi için.

Alıntıları Göster
    8.7 yamasıyla güncellendi.

AŞAĞI YUKARI ''İmlece doğru saldırı hareketi'' ayarı artık şampiyonunuza en yakın birimi seçmeden önce, geçerli bir hedef bulmak için daha geniş bir alanı kontrol ediyor.
  • A+sol clickin de dezavantajı rakip totem atarsa ona vuruyor.

https://m.youtube.com/watch?v=SUxOxP286og

Bu olaydan sonra Doublelift hiçbir zaman saldırı hareketi kullanmadı

• işaretçi hassasiyetini kapatman lazım.
    Dpi çok yüksek missclick atarsın tabi
    Orantılı uzaklığı sabit uzaklık yapmanı tavsiye ederim kamerayı ortalıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dunwall1 -- 4 Mayıs 2018; 16:57:14 >
  • Sağ click ile kite zor iş a'ya alış daha rahat.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.