Şimdi Ara

Sağ gözüm sağlık testini geçemedi direksiyon sınavında napcam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler sol göz tamamen sağlam sağ gözde 0.75 miyop var.Günlük hayatta gözlük kullanmıyorum sol sağı telafi ediyor 3-4 yıl önce gözlük almıştım sadece birkaç kere kullandım şuan dolapda bekleyip duru.Ancak sağlık testinde tek gözü kapattırdılar ayyuka çıktı.Şimdi napacağım yanımda babam varken onlarca kez direksiyonda pratik yaptım ancak gözlükle hiç kullanmadım kullanmayacağım gözlüğe para bayılmak istemiyorum.Sınava girerken hocaya lens taktım desem sıkıntı olur mu ? Ya da gözlüğü cebime atıp gözlüksüz kaytarmaya çalışacağım lakin adam dosyaya bakarsa mecbure yapcak bir şey yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yeah Science -- 30 Ağustos 2015; 0:33:33 >

• Benim bildiğim kurs kayıt yaptırırken sağlık raporu istiyor yani kaytarmak zor bence. Hem kendi sağlınız için hemde trafiğin düzenli akması için gözlerinizin iyi görmesi gerekir bence. 200 Lira filan masraftan kaçıp göz yüzünden bir kaza yaparsanız daha kötü masraf açarsınız başınıza.
  • 0.75 çok düşük bir derece günlük hayatta kullanmazsın gözlük ama araba kullanırken kullanırsın o yüzden git gözlük al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • direksiyon sınavında kimse bakmaz sağlık raporunuza ama ehliyeti çıkartmaya gittiğinizde sağlık raporunda ne yazıyosa onu yazarlar ehliyete
  • Özelden alsaydın keşke hiçbir kontrol yapmıyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.