Şimdi Ara

sağ ön takımdan ses gelmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
84
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar yakın zamanda araçta yaptırdıklarım

V kayış

triger seti + devirdaim

salıncaklar

rot başları

Z rotlar

dış aks kafaları

ön amortisörler ve takozları bilyaları

sağ ön porya

araç sabahları yada 4-5 saat bekleme sonrası sürüşlerde, sağ ön taraftan çukur gibi yerlerden gecerken vuruntu sesi geliyor daha sonraları ya ben sese alışıyorum yada ses azalıyor ya az duyuyorum yada ses yapmıyor

tamircim ön takımdan ses gelmiyor o duydugun ses tekerden gelen vuruntu sesi lastıklerinin özelliği bitmiş diyor

üstündeki lastikler kışlık ve yaklaşık 7-8 senelik

• ustana güveniyorsan lastiği güvenmiyorsan ustanı değiştir biz ne desek boş.

• Nerd Miner kullanıcısına yanıt

Lastik bu sesi yaparmı öğrenmek istediğim bu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LaNDaR L kullanıcısına yanıt
    Ön amortisörleri değiştirmeseydin sorun bundan derdim. çünkü bende de aynı sorun vardı. değiştirince soğukta bile ses yapmıyor artık. aklıma sadece lastik geliyor kardeşim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • motor beşik burçları, travers burcu diye de geçer. muhtemelen bu yüzden yapıyordur. zaten geriye kalan her şeyi elden geçirmişsiniz.

tamiri için traversin indirilmesi gerekiyor, dolayısıyla işçiliği biraz tutabilir.

yine de tam emin olun oradan ses geldiğine. sonrasında girin bu işe. boşa masraf yapmayın.

son olarak lastik basıncınızı üreticinizin belirlemiş olduğu değerlerde olduğundan emin olun.

bir de o lastikleri bir an önce değiştirin hocam. lastiğin ömrü 4-5 yıldır max. hayatınız 4 adet avuç içi kadar alanla yere temas ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi facepunchS -- 7 Eylül 2024; 0:37:13 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sol ön lastikten gelen ses
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.