Şimdi Ara

Sağ şeridi işgal edip, tramvay hattında namaz kılmak? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
2.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: AO

CHP nin neden iktidar olamadığının ve gelecektede olamayacağının en güzel örneği. CHP li belediye başkanı adalet ve hoşgörü dersi reklamlı tweet atıyor, ne kadar yanlış bir yerde duruyor bu adamlar, bazen düşünüyorum da CHP acaba iktidardakileri iktidarda tutmak içinmi var.

Konunun siyasi partiyle alakası yok. Hangi parti olursa olsun, böyle bir sacmalıgı cıkıp paylasacak tabiki.

Tranvay ezip geçtiginde haber olmaktansa bu sekilde haber olsun daha iyi. Bu tarz hareketlere kalkışacak olanlara da ibret olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstisna bir olay. Çok kafaya takmaya gerek yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bugün de başkası için utandık çok şükür.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 200ugececekaga kullanıcısına yanıt
    kardeş yazdığın mesaj aynen bu
    Otobanda olursun cekersin emniyet seridine yol kenarinda kilarsin. Ama kalkip milletin isini gucunu engelleyemezsin

şimdi otobanda giden adam sağa çekip namaz kılacak öyle mi?
    10 Kasım'da bu vatanı bize hediye eden Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve şehitlerimiz için saygı duruşu ile bu hareketi bir tutamazsınız.
    Sırf 10 kasımda saygı duruşu yanlış demek için bu yorumu yazmışsınız. Saygı duymuyor olabilirsiniz. Biz duyuyoruz kusura bakmayın.
  • ozgutozkan kullanıcısına yanıt
    Art niyetli yaklasmayin. On kasımda otobanda trafigi durdurup saygi durusu yapmak yanlis diyorum.

22tupac yolda kimseyi engellemiyorsan emniyet seridine arabayi cekersin namazini kilarsin. Bunda ne sakinca var? Ulkenin kurucusu icin butuntrafigi altust edip 1 dakika saygi durusu yapilmasi normalde alemlerin Rabbi olan Allah'in emrini yerine getirmek mi yanlis?!

• tramvay hattının hemen yanında müsayit yerlerde varmış aslında izleyince gördüm,bence eleman dalgındı yada tramvay hattı olduğunu bilmiyordu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece ve sadece şov amaçlı yapılmış bir hareket...Adamlar dinle namazla bile dalga geçiyorlar artık...Ama normal,balık baştan kokuyor...
    kardeş gözünü seveyim yapma ya
    hiç otobanda emniyet şeridine çekip namaz kılınır mı?
    aklı başında adam bunu yapar mı?

10 kasımı da namaza karşılık olarak örnekmiş gibi veriyosun. yapma.
    konu bu değil
    konu beyni olan aklı başında bi adamın yapmayacağı bir şey
    ibadetin gizlisi makbul değil midir?
    bu "aa bakın ben namaz kılıyorum" demek değil midir?
    yaradan için yapıyorsan o bilsin yeter
    elaleme bunu gözünün içine soka soka göstermenin akıl alır bir yanı var mı?
    neyin şovunu yapıyo bu adam?
    memlekette 80.000 den fazla cami var
  • İbadetin de kabahatin de gizli olanı mâkbuldur.
  • Olayın olduğu yerde yaşıyorum 1 km çapta en az 10 cami var.
  • orhan1461 kullanıcısına yanıt
    5 metre ilerisi çimenlik, hadi arabayı çekecek yer yok eyvallah yak dörtlüyü çek sağa, in 5mt yürü rahat rahat kıl.

Hani vecibe yerine getirmede o kadar hassas olan adam kul hakkı için 10 katı hassas olacak.

Maksatlı değilse bile cahilce, savunulacak yanı yok.

+
    10 kasım senede 1 günün 1 dakikası, o bir dakikaya kadar nelere boşa zaman harcamıyoruz ki?

Saygı duruşuna ya da 10 kasım seramonisi fikrine katılmayabilir kişi ama mümin insan hoşgörülü değilmidir senenin 1 gününde 1 dakika hareketsiz kalmak bu kadar dert olmamalı diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DOMIX -- 2 Haziran 2017; 18:52:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DOMIX

5 metre ilerisi çimenlik, hadi arabayı çekecek yer yok eyvallah yak dörtlüyü çek sağa, in 5mt yürü rahat rahat kıl.

Hani vecibe yerine getirmede o kadar hassas olan adam kul hakkı için 10 katı hassas olacak.

Savunan yok zaten. Bende cahillikten iş bilmemezlikten olduğunu savundum. Ama bir reklam bir gösteri olduğunu düşünmüyorum. Tamamen cahilliğe dayalı bir davranış ...

• quote:

Orijinalden alıntı: orhan1461

quote:

Orijinalden alıntı: DOMIX

Savunan yok zaten. Bende cahillikten iş bilmemezlikten olduğunu savundum. Ama bir reklam bir gösteri olduğunu düşünmüyorum. Tamamen cahilliğe dayalı bir davranış ...

Yarım hekim candan eder, yarım hoca dinden eder derler ya bu da o misal

gereksiz gereksiz işler

• BAkin, belli ki ben eksik ifadeler kullaniyorum o yuzden kendimi ifade edemiyorum. Yoosa anlasamamamiz mumkun degil.

Malum uzun yoldayiz namazi vakte gecmek uzere valti gecirmemek icin namaz kilinir. Ama buna gerek yok cunku otoban tesisler ve mescidler var. Benim bu ornegi vermemde ki arac"otobanda emniyet seridinde kilsa"dememin sebebi tramvay yolunu isgal etmeye ona nazaran kimseyi etkilemeyecek isinden alikoymayacak bi yerde namaz kilmasinin normal olacagiydi. İzmir'de ki olay şovdan öteye gecemez benim gozumde. Hatta ve hatta art niyetli insanlarin bekledigide bir malzemeydi belkide kasitli yapilmis birseydi. Demek istedigimi anlamistirsin.

Saygi durusunuda elbette ki namazla bir tutmuyorum. Benim demek istedigim on kasimda akan trafikte yolun ortasinda bianda durup saygi durusu yapmak ne kadar yanlissa buda okadar yanlis demek istedim. Ama bazi arkadaslar konuyu baska yere cekti. Ben namazla saygi durusunu bir tutmadim yapilis tarzlarini bir tutarak ornekledim. Yani ha trafigi durdurup saygi durusu yapmissin ha tramvayin yolunu kesip namaz kilmissin. İkiside ayni benim nazarimda onu demek istedim.

Umarim snlasilmisimdir.

• Konunun gidişatı pek hayra varmayacak belli, yukarda da biri namaz kılmayı hacet gidermeye benzetmiş!

Karşılıklı tartışmalar bile eskiden daha seviyeliydi, şimdi herkesin ağzında küfür!
  • Herseyi gectim, kul hakki bi kere.. baskasinin kullanacagi yolu, demiryolunu, zamani caliyorsun.. net.

• 10 Kasım da yılda 1 günü 2 dakikalık saygı duruşu bir tarafına batan varsa buyursun İran sağda kıskanç avrupanız solda

• quote:

Orijinalden alıntı: 200ugececekaga

Elhamdülillah müslümanım. Ama bu hareket yanlış. Otobanda olursun cekersin emniyet seridine yol kenarinda kilarsin. Ama kalkip milletin isini gucunu engelleyemezsin. 10 kasımlardaki saygi duruslari nasil yanlişsa buda o kadar yanlış.

dimi aynı şekilde her yıl betonun önünde dolanıp turlar atmakta bir okadar şekilcilik ve putçuluktur değilmi kardeşim hatta şeytan diye bir nesneye taş atmak ona beddualar etmekte bir okadar PUTçuluktur değilmi kardeşim ?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.