Kulaklıklarımın bir tanesinde ses daha kısık çıktığı için sesin sağ-sol balans ayarını yapabilecek bir programa ihtiyacım var. Bu konuda önerileriniz var mıdır acaba? En kısa zamanda mevcut kulaklıklar çöpe gidecek ama şimdilik ihtiyacımı görsün istiyorum. :)
PC'de Winamp ya da Foobar'da zaten bu balans ayarı var. Player'larda ise benim bildiğim Cowon ve iRiver'larda, RB'li Sansa ve iPod serilerinde var.
iPod için bir program yok mudur peki?
quote:
Orijinalden alıntı: rds
iPod için bir program yok mudur peki?
iTunes'tan vardı hatırladığım kadarıyla, ama tek tek her parça için ayarlamak zor olur.
iPod Touch ise iPod'tan kastınız, vardır mutlaka öyle bir program müzik dinlemek için. Araştırmak lâzım, ben bilmiyorum maalesef öyle bir program.
Bir de kulaklığınızın kabin kanalları da tıkanmış olabilir, temizlemekte fayda var.
Hocam kulaklık ipod un kendi kulaklığı, yanında gelen standart olandan. Sıkıntı genel anlamda sağ kulaklıktan az ses gelmedi. Eğer program varsa denge ayarlarından sol tarafı kısarım diye düşündüm. Cihaz iPod touch 4g. iOS 4.
Baştan söylesenize yauv orjinal kulaklık olduğunu. Atın gitsin hocam uğraşmaya değmez. Yeni bir kulaklık almanızın vakti gelmiş demekki.
Hocam söylemesi ayıp AKG-K518DJ kullanıyorumda şimdi o kulaklıktan ayrıyım. Mecburen bir süre daha bu standart beyaz kulaklıklarla idare etmem lazım. O yüzden bu ısrarım. Bildiğiniz müzik oynatıcı programları varsa deneyeyim bari hepsini mutlaka birinde çıkar sağ-sol denge şeysi. :)