|
Sağ Üstte Bulunan Şeyi Nasıl Kapatabilirim?
-
-
Bunu nasıl düzeltebilirim? Bunun ne olduğu hakkında bir bilgim olmadığından dolayı araştıramıyorumda...
-
Bazı monitörler kendine özel olarak aktif edilebilen bir crosshair bulunduruyor.Bu sayede oyunların standart nişangahını kullanmak yerine monitörün bu özelliğini kullanabiliyoruz.Görsellerden bunun açık kalmış olabileceğini düşünüyorum.Monitör ayarlarına bir bakmanızı öneririm.Eğer böyle bir özellik yoksa yada devre dışıysa ek bir program ile her uygulamada görünecek bir crosshair eklemiş olabilirsiniz.
-
Ne yazıkki Monitör Ayarlarında göremedim fakat ben ek bir programda kullanmıyorum.Bu dediğiniz çözümü uygulayan bir video vs. var mı?
-
Monitor asus mu. Asus sonic radar a benziyor
sol kontrol+ sol shift+ s ile kapatılıyordu sanırım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miralay Kaplan -- 24 Kasım 2020; 10:26:36 > -
Dizüstü kullanıyorum ama deneyeceğim.
-
Olmadı...
-
İkisinide hem oyun içi hem oyun dışı yaptım ama olmadı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xinfinity -- 24 Kasım 2020; 10:53:12 > -
Yeni fark etmişde olabilirim ama medya seslerine tepki vermeye başladı.
-
Dolby Atmos gaming radarı da olabilir laptopta kuruluysa kontrol edin ses radarı diye
-
ctrl+shift+c yi de denedim fakat olmadı.
Sonic radar ASUS ROG'un programı olsa gerek fakat benim bilgisayarım LENOVO LEGİON Y540
-
Evet,ses radarı açıkmış.
-
İlginiz ve alakanız için teşekkür ederim. İyi günler!
-
Önemli değil. İyi günler
-
Bu arada kısayolu
LEFT CTRL + SHIFT + O imiş
-
Kısayol değiştirilebiliyor fakat dediğin gibi olsa gerek.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X