Şimdi Ara

SAĞA DÖNMEK İÇİN KIRMIZI IŞIKTA KORNAYA ASILAN ADAM (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
3.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sağa dönüşün serbest olması için sağ ok şeklinde yanıp sönen bir kırmızı ya da sarı ışık olması gerekir, ki bu ışık dur ve dikkatli geç anlamını taşır. Sağa dönüş için cep yoksa, sağ tarafı işaret eden fasılalı ışık yoksa beklenmelidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu Forumda bile bazıları arkadaki adama hak veriyorsa trafikte bu tür hayvanları hiç yadırgamamak lazım..
  • Antalya'da var da ne oluyor sanki? Düz gidecekler en sağ şeridi "mal bulmuş mağribi" gibi dolduruyorlar. Gerçekten sağa dönecek araçlar bu sefer dönemiyorlar ve o hıyarlara küfür babından korna çalıyorlar.

edit: bu dediğim, sağa dönüşün serbest olduğu kavşaklar tabii. Yukarıdaki örnekteki gibi değil...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ABABA2307 -- 28 Mayıs 2014; 23:20:44 >
  • Yasak
  • o kavşakta sağa dönüşü serbest bıraksınlar kaza rekoru kırılır ki o yüzden koymamışlar. çok dar çünkü soldan gelenler yol veremez ordan çıkanlara
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Her kavşakta ışık yok
    Ayrıca arkadaki şoförün sabrını takdir ettim.
    Ben olsam ben de araçtan inerdim.

Hocam sarıda geçiyim derken kaza yapmadın mı?
    Ders almayı öğrenmeli insan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kornaya asılan arkadaşlara gelsin
     SAĞA DÖNMEK İÇİN KIRMIZI IŞIKTA KORNAYA ASILAN ADAM
  • BU resmde görülen durumda her şekilde geçmek yasaktır yeşil yanan kadar bekleyeceksiniz, beklemekle iyi yapmışsınız, arkadaki dağdan inmiş..
  • Vay arkadaş...

Angara şöförleri tüm dünyadakilerden farklı kurallara tabiymiş...Bunu da öğrendik ya...

Bizim Balıkesir'lilerin de kendi kuralı var ama: Sarı yanr yanmaz hayvan gibi kornaya bas. Sonra da benzin gitmesin diye tosbağa gibi git.
  • ışık kırmızı olduktan sonra sağa dönüş yasaktır, ancak bu demek değilki herşer yolunda ve kusursuz işliyor. yol planlamasını uygun şekilde yaparak sağa dönüşlerin serbest bırakılması hem ülke ekonomisi hem de trafiğin rahatlatılması açısından en uygun olanı. tabiki buun yapılması için yolların yeterli genişlikte olması sağa ve sola dönüşler için ekstra şeritler konulması gerekir. amerika'da araç kullananlar ne dediğimi anlar. Türkiye koşullarında trafik resmen işkence
  • oto-danışman-expert kullanıcısına yanıt
    valla söktürmek de çözüm olmaz zannımca; vuvuzela alır onu öttürür adamlar..
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.