Bildirim
Sağcılar Eylem Yaparsa
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Şu yanlış bayrak yakma olayını her duyduğumda kahkaha atıyorum
-
sadece odtü mezuniyet pankartlarına bakınca yetiyor öbürünü saymıyorum bile onda da efsane pankartlar var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neroavalon -- 17 Şubat 2020; 2:52:4 >
-
Kültürel seviyesi yerde olan bir kesim sayıca fazla olduğu için ülkenin yokuş aşağı gitmesi ne acı, Ne yazık ki kurtuluş yok. Cehalet azalmak yerine artıyor...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
İlgili güruhun eylem yapabilme kapasitesi yok. YOK.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Celal şengör un dediği gibi kara cahil bir millet
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu ne ile ilgiliquote:
Orijinalden alıntı: neroavalon
sadece odtü mezuniyet pankartlarına bakınca yetiyor öbürünü saymıyorum bile onda da efsane pankartlar var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olağan_şüpheli -- 17 Şubat 2020; 9:49:53 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
protestolarda polis biber gazı sıkıyordu yaquote:
Orijinalden alıntı: olağan_şüpheli
Bu ne ile ilgili
Alıntıları Göster -
Bayılıyorsunuz sağ sol muhabbetlerin ama büyük düşünemiyorsunuz Türkiye'nin sağı da solu da aynı hükümetler değişir muhalifler her zaman haklıdır çünkü edilen bu kavgalar siyasi adamları güçlendirir. Siz kavga etmeye devam edin onlarda kavga ediyor gibi yapmaya bu kafayla halkın durumu gram değişmez kim gelirse gelsin hikaye onlar.. -
at gözlüğü ile yapılmış. sağ kesimi videodan yola çıkarak aşağılamak amaç edinilmiş. Altında ki yorumlarla da bu amaca ulaşılmış.
sağ kesimin böyle saçma sapan protestoları var da sol kesimin yok mu ?
Şu yanlış bayrak yakma olayını her duyduğumda kahkaha atıyorum |
İlgili güruhun eylem yapabilme kapasitesi yok. YOK.
|
Kültürel seviyesi yerde olan bir kesim sayıca fazla olduğu için ülkenin yokuş aşağı gitmesi ne acı, Ne yazık ki kurtuluş yok. Cehalet azalmak yerine artıyor...
|
Celal şengör un dediği gibi kara cahil bir millet
|
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- furkan bölükbaşı sevgilisi
- muhalif gazeteler hangileri
- söke bağarası bülbül hoca bakım günleri
- başkent inşaat dolandırıcılığı
- atık su bedeli nedir
- disney plus üyelik iptali
- telefon iade edilir mi
- türkiye"deki gsm operatörleri
- bina yıkım kararı sorgulama
- apple yüz tanıma davası sonucu
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X