Şimdi Ara

Sağlam Pantheon veya vi oyuncusundan destek !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Pantheon veya vi ile prof oyuncu arıyorum. aslında pant ile güzel oynuyorum ama oyun sonunda taşıyamıyorum.vi ile çok iyi sayılmam vasat oynuyorum. gold üstü bu champları oynayan arkadaşlar eklerse akşamları maçlarını izlemek istiyorum. bir şeyler sorabileceğim, taktik alabileceğim.

Nick:legodrumer
    lig:Bronze v

• bronz 5 adam vi phat oynayarak lig atlayamaz ligine ayak uydur master yi try filan al
  • Vi Ultisi ile gank gittiğin koridordan Rahat kill alabilirsin.

Şakacı shaco gibi olacak ama randuin,üçlü kuvvet ve hp veren ideal item oluyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adc ye ulti at e at gege
  • Vi ile ulti tuşuna basman yeterli.
  • Pantheon ile jungle oynuyorsan sakın ad kasma takımını tanklamalısın. Skillerinin ad oranı düşük olduğu için ad pantheon latede çöp. Vi ile ilgili youtube Fiss Mortune kanalından TheOddOne nin Vi videolarını izlemelisin cidden mükemmel Vi oynuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrktas

bronz 5 adam vi phat oynayarak lig atlayamaz ligine ayak uydur master yi try filan al

galiba dediğin doğru en iyisi dari alıcan teq atıcan....:)

pant ve vi nin mekaniklerini biliyorum o konuda sıkıntı yok. vi için güzel bir build önerecek varmı. genelde tank çıkıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ersansiz

quote:

Orijinalden alıntı: emrktas

bronz 5 adam vi phat oynayarak lig atlayamaz ligine ayak uydur master yi try filan al

galiba dediğin doğru en iyisi dari alıcan teq atıcan....:)

pant ve vi nin mekaniklerini biliyorum o konuda sıkıntı yok. vi için güzel bir build önerecek varmı. genelde tank çıkıyorum

büyük kertenkelenin ruhu-gezgin çizmesi-randuin-ruh gömleği-donmuş balyoz diğeride canın ne istiyosa
  • akşamları giriyorsan seni izlemek isterim arada vi oynadığında. taktik almak maksadı ile
  • Antik golemin ruhu- Gezgin cizmesi- Hırpalayan- Randuin- Ruh gomlegi - Banshee- Sunfire oyun dahad uzarsa hirpalayani kara baltaya tamamlayabilirsin. Ben tank kasmayi tercih ediyorum fakat tintasi ve cizme'den sonra 2 tane uzun kilic almayi daha uygun buluyorum. Diger turlu damage yetersiz oluyor ve bizim sw'de insanlar sadece son vurusu onlara birakmani bekliyor gang'lerde.
  • jungle oynama o eloda suppda oynama. mid ve top git karşıdan birini düşür ardından pushla ve tfde alan damage vuracak champlar al. o eloda iyi oynarsan kaybetme oranın çok düşük. hiç yok demiyorum çok mal adam var.
  • Oyunu taşıman için teknik öğrenmen gerekir. Vi konusunda ahım şahım bir şeyler söyleyemem. Ama Pant şu an en iyi junglerlar arasında. (Vi oynayamıyorum. :( )
  • Senin oralarda Vi ile ulti ıskalayan varmış diyolar doğru mu ?
  • Bronz liginde vi oynayan varmıydı ya

• quote:

Orijinalden alıntı: ersansiz

Pantheon veya vi ile prof oyuncu arıyorum. aslında pant ile güzel oynuyorum ama oyun sonunda taşıyamıyorum.vi ile çok iyi sayılmam vasat oynuyorum. gold üstü bu champları oynayan arkadaşlar eklerse akşamları maçlarını izlemek istiyorum. bir şeyler sorabileceğim, taktik alabileceğim.

Nick:legodrumer
    lig:Bronze v

Lig plat 1 en çok oynadığım şampiyon pant ekle istersen ad kasma tank kas falan hikaye ekle izle Cytosine Genelde akşamları ve hafta sonları oynuyabiliyorum.

14 oyunda 10 win aldım 4 oyunda da gayet iyiydim ama takım içi anlaşamadık.
  • Asil bronzeda oynaniyor vi, kha , pantheon

• ranked de Vİ yi aldım mı oyun gg skill seti çok iyi oynaması gayet kolay gankları çok iyi. Pant dersen onu bilemeyeceğim.. istersen ekleyebilirsin. normal game oyun atıp izleyebilirsiniz
  • Hey gidi gunler bronz v dik nerelere geldik

• O eloda jungle oynamak cok riskli her sucu sana atıyorlardır

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.