Şimdi Ara

SAGLAMLIGINDAN SUPHE ETTIGIM ARAC MERCEDES CLS / CIKAN ARIZALAR.. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
163
Cevap
1
Favori
19.792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mercedes e de bu kadar laf atan cıktı ya artık bir sey demiyorum:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: musch-lee

mercedes e de bu kadar laf atan cıktı ya artık bir sey demiyorum:)

Hakedıyor..
  • valla senin imkanın bende olsa

Mercedes CL 500 4Matic (facelift) (veya S)
    Porsche 911 Turbo S (modlu)
    Audi S5 Cabriolet

3'lüsünü alır geçerim...
    Ama sen bütün araçlarına yükleniyorsun ki ayırım yapmıyorsun :)
    Mercedes bindinmi ferrari, porsche anlarını unutacaksın... Ağır abi takılcan :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: fastforyou

demek ki yıldızı yetmıyor bazı durumlarda

İstisnalar kaideyi bozmaz bugatti de alsan, hennesey de alsan bir gün birşey çıkarmıyacağını garanti edemezsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ex-Diesel

quote:

Orijinalden alıntı: ahmeta60

Günlük kullanımda Sert araba sürüyorsan tercihini japondan yana kullanıcaksın arapların kullandıgı ismi cismi belli olmayan devasa v6 motorlu toyota nissanlar kaldırımdan bile uçsan bişey olmaz.

Bu caponcılara hep imrenmişimdir, araclarını yıkarlar temizlerler sorunsuz gezerler

1-2 yıl önce televizyonda Doğu'da bir muhtar köyün yolunu açmak için kendi jipini kullanmış görüntülerinide yayınladılar haberi sunan şaşırdı adam hatta dediki zenginlerin ev parası verdiği jipler yolda kalırken muhtarın kullandığı jip canavar gibiydi ve muhtarın kullandığı jipde arağların kullandığı kaba toyota jiplerden asıl jip onlar aslnda...

• 1998-99 yıllarındaki E serisi Mercedes'lerin de hepsinin ön göğüsü güneşten çatlak durumda. Otopazarı ve galericilerde çok gezdim, Mersolara baktım, o model E serisi Mercedes'lerin %90'nının ön gögüsü güneşten çatlamış durumdaydı...

Mercedes bu forumda çok fazla abartılıyor...
  • kardeş sen bu aracı satıp bi tane cetta tsi dsg al 10 tane mercedese bedel zaten bu zamana kadar geçemediği araç görülmedi
  • Konfor odaklı bir araba olsada bu tip sorunların olmaması gerekir.
    Ne kadar çok özellik o kadar çok sorun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gorkemvw

kardeş sen bu aracı satıp bi tane cetta tsi dsg al 10 tane mercedese bedel zaten bu zamana kadar geçemediği araç görülmedi

ben gayet güzel tokatladım onuXD
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogancan_narter

quote:

Orijinalden alıntı: Ex-Diesel

quote:

Orijinalden alıntı: ahmeta60

Günlük kullanımda Sert araba sürüyorsan tercihini japondan yana kullanıcaksın arapların kullandıgı ismi cismi belli olmayan devasa v6 motorlu toyota nissanlar kaldırımdan bile uçsan bişey olmaz.

Bu caponcılara hep imrenmişimdir, araclarını yıkarlar temizlerler sorunsuz gezerler

1-2 yıl önce televizyonda Doğu'da bir muhtar köyün yolunu açmak için kendi jipini kullanmış görüntülerinide yayınladılar haberi sunan şaşırdı adam hatta dediki zenginlerin ev parası verdiği jipler yolda kalırken muhtarın kullandığı jip canavar gibiydi ve muhtarın kullandığı jipde arağların kullandığı kaba toyota jiplerden asıl jip onlar aslnda...

Son bomba bu 220 ve 250 CDI durmadan Enjöktör sorunudu, şimdi sorun düzelmiş görünüyor olsada yeniler ne kadar dayanıcak orası belli değil,
    bi Dacia lan uzun yolla gidin varırsınız yukardaki motorlan garantisi yok.

• Evet yeni E'lerin enjektörleri komple değişti dizellerde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: barisozyurt

1998-99 yıllarındaki E serisi Mercedes'lerin de hepsinin ön göğüsü güneşten çatlak durumda. Otopazarı ve galericilerde çok gezdim, Mersolara baktım, o model E serisi Mercedes'lerin %90'nının ön gögüsü güneşten çatlamış durumdaydı...

Mercedes bu forumda çok fazla abartılıyor...

aynı kasa araçlar (ki kare farlı olan c serilerinde de gördüm bunu) çok ciddi pas sorunlarıyla uğraşıyor.... Forumda birkaç kere dile getirdim yok yav olurmu öyle şey yuh artık dendi resimleri koyunca vay anasını oldu herkes...

bu o araçları kalitesiz yapmaz ancak forumda abartıldığı gibi değil hiç biri....
    daha eski modeller gerçekten tank gibiydi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: plantamax

Serhat abi, TR de mercedesi mercedes yapanlar zaten mercedes satın alma ihtimali olmayan adamlar. Belli kesimin ortalama olarak asla ulaşamayacağı şeyler, gözlerinde ütopik ve kusursuz bir hal alıyor. Sonuç olarak bu ütopyaya kapılanların anlatımı ile kusursuz ürünler kavramı ortaya çıkıyor, ama aslında yok öyle bir şey...E tabi dünya ortalamalar dünyası...Sonuç olarak aslında bir çok firmanın malları abartıldığı kadar iyi değiller. RR Phantom bile yolda kalabiliyor. Bunu nerden biliyorsun dersen(trde kaç rr varki bana denk gelsin), amerikalı tandığım görmüş newyorkta. Ha tabi şu var, sahibi yol kenarında bol bol küfür ediyormuş arabaya. Adam haklı tabi, giriş fiyatı 500 bin dolar (usa) olan aracı sen satın al, sonrada bir şekilde yolda kal...Tabi ben her zaman derim ´´fiziğin markası yok´´ sonuçta içten yanmalı 6.75 hacmine sahip bir motor taşıyor o araç (bmw üretimi motorlar)...Yani yolda kalmaz diye bir kaide yok...Mercedeste öyle, dökülmez diye bir marka yok...Ben foruma araçlar hakkında bildiğim, gördüğüm her şeyi yazmıyorum, çünkü bazı gerçekler bu forumda aşırı tepkilere yol açıyor. Tartışmaya gerek olmadığı içinde yazmıyorum. Aylar önce görmeme rağmen hiç yazmadığım bir şeyi önyargısız olduğun için sana şimdi aktarmak istedim; benim gözlümle mercedeste bizzat gördüğüm şeylerden bir taneside (mercedesten bir kat daha şüpheye düşebilirsin.) AMG paket siyah bir C class ön tampon ve kaporta boyası, zamanla soyularak dökülmüş. Ciddi bir üretim hatası, şahinlerde bile zor görülen bu hatayı mercedes c classta gördüm ben....Buna benzer bir hata ford fiestanın ilk serilerinde de görülmştü. Yani özetle hata hatadır ve her firmada olabilir. Elektirik kontağından yanan Ferrariler, kendiliğinden alev alan Lambo gallardolar, frenleri tutmayan toyotalar, motoru kağıt üstünden fazla güç üreten vw ler, motoru kağıt üstünden çok fazla güç üreten nissan R35 ler vb...Bu seri üretim sonuçları böyle uzar gider. Mekaniktir her şey olur, markaya takılmamak lazım... Kim mekaniği iyi yapıyorsa takdiri o hak eder. Prestije markaya çok takılmamak lazım.

O VW'lerin alayı bozuktu.

• quote:

Orijinalden alıntı: plantamax

Serhat abi, TR de mercedesi mercedes yapanlar zaten mercedes satın alma ihtimali olmayan adamlar. Belli kesimin ortalama olarak asla ulaşamayacağı şeyler, gözlerinde ütopik ve kusursuz bir hal alıyor. Sonuç olarak bu ütopyaya kapılanların anlatımı ile kusursuz ürünler kavramı ortaya çıkıyor, ama aslında yok öyle bir şey...E tabi dünya ortalamalar dünyası...Sonuç olarak aslında bir çok firmanın malları abartıldığı kadar iyi değiller. RR Phantom bile yolda kalabiliyor. Bunu nerden biliyorsun dersen(trde kaç rr varki bana denk gelsin), amerikalı tandığım görmüş newyorkta. Ha tabi şu var, sahibi yol kenarında bol bol küfür ediyormuş arabaya. Adam haklı tabi, giriş fiyatı 500 bin dolar (usa) olan aracı sen satın al, sonrada bir şekilde yolda kal...Tabi ben her zaman derim ´´fiziğin markası yok´´ sonuçta içten yanmalı 6.75 hacmine sahip bir motor taşıyor o araç (bmw üretimi motorlar)...Yani yolda kalmaz diye bir kaide yok...Mercedeste öyle, dökülmez diye bir marka yok...Ben foruma araçlar hakkında bildiğim, gördüğüm her şeyi yazmıyorum, çünkü bazı gerçekler bu forumda aşırı tepkilere yol açıyor. Tartışmaya gerek olmadığı içinde yazmıyorum. Aylar önce görmeme rağmen hiç yazmadığım bir şeyi önyargısız olduğun için sana şimdi aktarmak istedim; benim gözlümle mercedeste bizzat gördüğüm şeylerden bir taneside (mercedesten bir kat daha şüpheye düşebilirsin.) AMG paket siyah bir C class ön tampon ve kaporta boyası, zamanla soyularak dökülmüş. Ciddi bir üretim hatası, şahinlerde bile zor görülen bu hatayı mercedes c classta gördüm ben....Buna benzer bir hata ford fiestanın ilk serilerinde de görülmştü. Yani özetle hata hatadır ve her firmada olabilir. Elektirik kontağından yanan Ferrariler, kendiliğinden alev alan Lambo gallardolar, frenleri tutmayan toyotalar, motoru kağıt üstünden fazla güç üreten vw ler, motoru kağıt üstünden çok fazla güç üreten nissan R35 ler vb...Bu seri üretim sonuçları böyle uzar gider. Mekaniktir her şey olur, markaya takılmamak lazım... Kim mekaniği iyi yapıyorsa takdiri o hak eder. Prestije markaya çok takılmamak lazım.

Bir yakınımın 2008 model ML 320 CDİ cipinin kapıları paslanmaya başlamıştı.Aracı servise vermişlerdi ama sonra ne oldu bilmiyorum.

• mercedes dökülüyorsa sorunu araçtan önce sürücüde aramak lazım,haksızmıyım...
  • Boya dokulmesi ile ilgili cok guzel bir nboktaya parmak basmissiniz.. Suan sehir disinda oldugum icin foto koyamiyorum ancak cls nin de on arka tamponlarinda tavan kenararinda boya soyulmasi kabarmasi mevcut mesajlar icinde gecince hatirladim dondugumde foto koyacagim
  • quote:

Orijinalden alıntı: _leylandi_

mercedes dökülüyorsa sorunu araçtan önce sürücüde aramak lazım,haksızmıyım...

Haksızsın bence.
  • İşkemden sallamadan gerçekten kullanan insanların yorumları çok hoş oluyor. Araba fanatikliği çok saçma bir şey.Birde kardeşim arabann içinin dar olduğunu söyledi cls de. Teşekkürler paylaşım için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fss1403 -- 28 Ağustos 2010; 13:59:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Polemik
    quote:

Orijinalden alıntı: _leylandi_

mercedes dökülüyorsa sorunu araçtan önce sürücüde aramak lazım,haksızmıyım...

Haksızsın bence.

Ahahahahaahaha
  • Ağzına kadar yüklü BMW, aynı kullanım şartlarında stok Merc'ten çok daha az sorun çıkarıyorsa sorun sürücüde değil.

Bir de kimse CLS konfor arabası ama 6.45 SS demesin. 6 Serisi bildiğiniz Gran Turismo'dur. Sert kullanımdan ziyade nispeten konforlu bir uzun yol arabası olarak üretilmiştir.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.