Şimdi Ara

Sağlığın için son saatler

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tehlike kapıda. Bugün Türkiye’de GDO’lu mısır kullanmak yasal olabilir
    Dünyamız laboratuvar değil! GDO’lu ürünler, insanlar, hayvanlar ve doğa üzerinde yapılan tehlikeli bir deney. Genetiği değiştirilmiş mısır çeşitlerinin insan ve hayvan sağlığıyla beraber çevre üzerinde de çok büyük zararları olabilir.

Bir süre önce Biyogüvenlik Kurulu, genetiği değiştirilmiş 10 mısır çeşidinin daha yem amaçlı kullanılmak üzere ithal edilmesiyle ilgili olarak hazırlanan bilimsel risk ve sosyo-ekonomik değerlendirme raporlarını sitesinde yayınlayarak halkın görüşüne açtı. 12 Ekim 2011, saat 17’ye kadar kamuoyundan yeterli sayıda karşıt görüş toplanmazsa GDO’lu ürünlerin kullanımı yasal hale gelebilir.

Şimdi aşağıdaki formu doldurarak, GDO tehlikesine karşı imzanı ekle. Biz, kamuoyunun tepkisini ölçmek ve Bakanlık üzerinde bununla ilgili baskı oluşturmak amacındayız. Ziraat Mühendisleri Odası'nın GDO'lu mısırların ülkemize girmesiyle ilgili başlattığı hareketi destekliyoruz.

İmza için bu linki takip edin lütfen!!!

• Bu mesajı duyurmanın daha etkili yolu varmı ?????????????????????????????????????
  • Güzel paylaşım. Ben doldurdum.
  • konu dışı özel yerine konu dışına açmalısın,dalga geçenler olacaktır ama katılım bir okadar artar..

Mobil olmadığımda gireceğim,teşekkürler bilgilendirme için..
  • doldurdumda bi faydası olmayacaktır
    paranın döndüğü yerde yasa olmaz
    yaz bunu güzel laf :)
  • dünyanın laboratuar olmasına gerek yok ki zaten laboratuar var bakınız Türkiye yeter bence gdolu ürünlerin çoğu serbest zaten
  • 1 saatten az kaldı :(
  • 1 saat içinde 7000 kişiyi toplayabilmek çok zor.
    GDO'lu ürün az değildi zaten. Bununla birlikte sayıları artmış olacak sadece.
  • Müstehak zati !!! .......... :( bi mısırınkini değişsinler sonada bize el atsınlar
  • Denekleri Bursa'dan seçeceklermiş.
  • "Bize" yi Bursa olarakmı algılıyorsun?
  • Espiri yapıyoruz, biraz gevşe bence. Bizeyi tabii ki tüm Türkiye olarak anlıyorum ancak denekleri Bursa'dan seçeceklermiş dediysem de espiri güme gitti bi kere...
  • 75.000.000 nufusu aşan bir ülkede bukadar önemli bir konu için 100.000 imza bile toplayamadık .... Ama hakkaten fıkralardakigibi "ayda karı var" deseler millet nasıl merdiven dayar da çıkarızı düşünür... :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: barbar_16

75.000.000 nufusu aşan bir ülkede bukadar önemli bir konu için 100.000 imza bile toplayamadık .... Ama hakkaten fıkralardakigibi "ayda karı var" deseler millet nasıl merdiven dayar da çıkarızı düşünür... :(

• 100.000 gerekli
    100217 kişi katıldı

Teşekkürler arkadaşlar gerekli sayıya ulaştık
  • OOO. Süper.
  • Engellendi mi yani ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnrbK

Engellendi mi yani ?

İşte o kısmı takip edecez bakalım neolacak
  • Greenpeace i desteklemiyorum. Asla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lusi -- 12 Ekim 2011; 20:50:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lusi

Greenpeace i desteklemiyorum. Asla...

Bende desteklemiyorum ama bu konu başka.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.