< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Sağlik bir ekip işidir, Hemşireler ile doktorlar arasında fazla maaş farki olmamalı (4. sayfa)
-
-
Vay be ne kadar zekiymissin sen onceden gormussun galiba tıp okuyorsun
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Mezun olmayı düşünmüyorum zaten lisanstan askerlik gelmesin diye uzatıcam. Planım söyle : Tıp kazanırsam okula kaydolucam ve yine de tıbbi sekreterlik yazıcam, okurken bitiricem önlisansı deniycem eğer kazanamazsam önlians yine kaydolucam bitiricem ama eczacılığa devam etmiycem askerlik gelmesin diye uzatıcam önlisans sınavına giricem. Lisans sınavına ben de girdim çok zor ve saçma bir sınavdı. Mat ve türkçe temeli var ezberim de iyi 1 ay çalışarak sözel mantık dışında bütün soruları bitirdim kendim de şaşırdım zaten yetiştiremem diye düşünüyordum. Siz ne okuyorsunuz acaba bu kadar yüksek puan istiyorlar bir de önlians ile lisans arasında puan katsayısı farkı oluyor mu ? Bu arada gerçekten lisans bitiren özellikle müh. okuyan insanlara çok yazık oldu o kadar 4-5 sene okuyup dil öğrenip kötü şartlarda çalışıp azıcık para veriyorlar o sırada 800k ile girip sallayıp 60 puan alan 0 vasıf adamlar x3 asgari alıyor bu olay türkiyenin özeti gibi bir şey çalışan kaybediyor
-
Yunus EmreyoutubeAYNEN BANA ŞURDAN Bİ TOUCH BLUE ALSANA YA #kontravoltahttps://www.youtube.com/shorts/x5HrJLVIzlo
-
Aynen.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xetherian -- 10 Ağustos 2024; 15:58:31 >
-
Genel diş hekimi nasıl olur da beyin cerrahindan daha az alir ya çok ilginçmiş de mi : )
Ve kaynak olarak o siteyi mi kullanıyoruz cidden :(
Aynen.
-
Açık kaynaklı anket girilen bir site. Doğrudan tanıdığım 4 beyin cerrahi +300K maaş alıyor. 2 PRC +200K ve 1 Ortopedi Uzmanı +400K alıyor. Bizzat 20M aldığını duyduğum beyin cerrahı da var, onlar bu denkleme dahil değil. Başka soru?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xetherian -- 10 Ağustos 2024; 16:3:52 > -
95 kullanıcı ile yapılmıştır ve 21 kullanıcı ile yapılmıştır AHAHAH
Olm bak cidden normal değil bu tavırlar 20M kazanacağına inandiran şey nedir seni sjmmdmfmsmdmskdkkdkd iyi benim tanıdığım klinik sahibi genel dis hekimi de hepsini tokatlar o zaman kıyasa bak şaka gibi
O daha kötü işte. 95 kullanıcı ortalamasının 21 kullanıcı ortalamasından daha fazla olması daha sıkıntı. Basit matematik, bu 95 kullanıcının minimum girdiği aylık ücret yani 95 kişi arasından en az aldığını belirten kişi, 21 kullanıcının ortalamasından daha yüksek. Vahim durum evet.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xetherian -- 10 Ağustos 2024; 16:5:10 > -
Uğur Türe olması. Dediğim gibi o bu denkleme dahil değil. Ha benim 20M kazanmamdan bahsediyorsan benim öyle bir hayalim de isteğim de yok, dediğim gibi denkleme dahil değil. Başka sorun var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xetherian -- 10 Ağustos 2024; 16:5:57 > -
Hmmm ortodonti için durum vahimmis haberim yoktu öğrenmiş oldum yeni yetme bir tipcidan skdmsms
Zaten soru sormadik ki kendin tribe girip maaş atmaya başladın
Bu daha kötü, işine biraz saygın olsun da araştır. Uza buradan dişçi.
-
Mezun olmayı düşünmüyorum zaten lisanstan askerlik gelmesin diye uzatıcam. Planım söyle : Tıp kazanırsam okula kaydolucam ve yine de tıbbi sekreterlik yazıcam, okurken bitiricem önlisansı deniycem eğer kazanamazsam önlians yine kaydolucam bitiricem ama eczacılığa devam etmiycem askerlik gelmesin diye uzatıcam önlisans sınavına giricem. Lisans sınavına ben de girdim çok zor ve saçma bir sınavdı. Mat ve türkçe temeli var ezberim de iyi 1 ay çalışarak sözel mantık dışında bütün soruları bitirdim kendim de şaşırdım zaten yetiştiremem diye düşünüyordum. Siz ne okuyorsunuz acaba bu kadar yüksek puan istiyorlar bir de önlians ile lisans arasında puan katsayısı farkı oluyor mu ? Bu arada gerçekten lisans bitiren özellikle müh. okuyan insanlara çok yazık oldu o kadar 4-5 sene okuyup dil öğrenip kötü şartlarda çalışıp azıcık para veriyorlar o sırada 800k ile girip sallayıp 60 puan alan 0 vasıf adamlar x3 asgari alıyor bu olay türkiyenin özeti gibi bir şey çalışan kaybediyor. Bir de son olarak mesela ben bu sene başlasam 2026da bitirsem 2026daki sınava girebiliyorum değil mi
-
Dişçilerin maaş ortalamasının Hekim ortalamasından üstte olma imkanı yok dişçi, üzgünüm hayallerini yıktığım için. Ha kişi bazında düşünelim diyorsan düşünelim, orada da durum farklı değil. Herhangi bir durumda istisnalar hariç bizden fazla kazanamıyorsunuz. Hayal dünyanı mahvettiğim için özür dilerim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xetherian -- 10 Ağustos 2024; 16:7:59 > -
Güzel kardeşim git tatilini yap abilerinin işine karışma boşuna sağdan soldan duyduğun şeyleri de satıp kendini haklı çıkarmaya çalışma gereksiz gülüyorum sadece buna :)
Paşam ağlayarak günlüğüne yazabilirsin bunu. Tıp denk getiremedin diye batıda diş yazan adamsın. Diş hedeflememişsin tıp gelmeyince mecburiyetten yazmışsın. Veya "Doğuda tıp mı okunur muğağoyum batı diş daha iyi" diyip yazmışsın. Uza ya şuradan
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X