Şimdi Ara

Sağlık Bölümünde Hangisini Yazayım? Sağlıkcılar veya Bilenler Doluşsun.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
1
Favori
231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, Aklımda Tıbbi görüntüleme, Tıbbi laboratuvar, Ameliyathane Hizmetleri, Anestezi, İlk ve Acil yardım var. Bir kaç yerden gelen bilgiler ile Tıbbi görüntüleme ve Anestezi'yi yazmamamı söylediler. Geriye laboratuvar, ameliyathane hizmetleri ve ilk ve acil yardım kalıyor. Laboratuvardan da şüpheliyim. Sizce ne yazmamı önerirsiniz. Daha çok var ama en azından fikirleri alayım. Kafamda bilgi olsun. Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.. İyi forumlar herkese.

• Ha birde Odyometri bölümü var o nasıldır?
  • Radyoloji ve anestezi yazma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 Yıllık Okuyup işini şansa bırakma yavaş yavaş o bölümlerin önü kapanıyor

• Kerem0559 kullanıcısına yanıt
    eyvallah hocam 2 yıllıkla kalmam şuan ilk ve acil yardımın işi iyi diyorlar zaten 1 yıl ygs ye 1 yıl da lys ye çalışıp tm-mf den iyi bir yere gitmek istiyorum aslında ben 2+4+4 düşünüyorum okumak istediklerim var : 2 yıllık sağlık bölümü+hemşirelik+bilgisayar öğretmenliği veya yazılım mühendisliği falan gittiği yere kadar işte bu fazladan üniversite okumak içinde en azından hemen olmasada özelde iş bulabileceğim sağlık bölümü okumak istiyorum. Teşekkürler bu arada tekrardan dediğiniz gibi radyoloji ve anestezi yazmam.
  • Radyoloji teknisyeni bir kişi vardı bu forumda 1600 liraya eşşek gibi Çalışıyorum diyordu ilk yardım en zoru kandan korkan yaradan korkan bir adamsan hiç bulaşma Hemşirlik dersen güzel meslek aslında ama doktora kendini ezdirmemen gerek yanlız yazılım mühendisliğini bende Arastiriyorum bilgisayar ve yazılım arasında kaldım

• Kerem0559 kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam ilk yardım o kadar sıkıntı değil ailede 3 kişi yapıyor rahatlar açıkcası tabi İstanbul gibi bir yerde değiliz rahat o yüzden ama zaten ilk yardım okuyanlar hastanede acil de de çalışabiliyormuş ambulans haricinde. Radyoloji kesin düşünmüyorum artık anestezi ile. Diğer bir yandan hocam bence yazılım mühendisliğini tercih edin. Şu devirde en fazla yazılım gerekli baksanıza ülkemizde zaten donanım adına hareketlilik sıfır denilebilinir. Ama teknoloji sürekli gelişiyor bizde istemesek bile mecburi olarak bu işin içine giriyoruz Bana geçenlerde bile KYK Yurttan yarışma teklifi geldi Siber Beyin arıyoruz diye yatay geçiş yaptığım için katılamadım ama yazılım önemli.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kerem0559

Radyoloji teknisyeni bir kişi vardı bu forumda 1600 liraya eşşek gibi Çalışıyorum diyordu ilk yardım en zoru kandan korkan yaradan korkan bir adamsan hiç bulaşma Hemşirlik dersen güzel meslek aslında ama doktora kendini ezdirmemen gerek yanlız yazılım mühendisliğini bende Arastiriyorum bilgisayar ve yazılım arasında kaldım

1600 liraya eşşek gibi çalışan kişinin nicki neydi bulur musunuz acaba rica etsem
  • Mastermind33 kullanıcısına yanıt
    bayagı zaman geçti o olayın isminden ama ben bir bakayım bulursam senle paylaşırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kerem0559

bayagı zaman geçti o olayın isminden ama ben bir bakayım bulursam senle paylaşırım

Sanırım buldum profilinde pembe bir şeyin fotoso var değil mi?
  • Mastermind33 kullanıcısına yanıt
    nickini atabilirmisin bakmam lazım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.