< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flaminks09 -- 23 Ekim 2023; 8:25:56 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flaminks09 -- 23 Ekim 2023; 8:25:56 > |
adam cin yapmış olamaz diyor. adamdan rasyonel bir açıklama bekliyorsun diyor ki cinler karanlıkta daha iyi görür .d
|
|
bu konuya girmeden önce duşa girecektim. keşke önce duşa girseydim.
|
Amca oğlu ağır satanisttir, kendisine sordum arkadaşlarına sordu tanrı olabilir dedi, kendisi en yakın wc yi kullanıp gitmiş, çıkarkende ışığı kapamış daha ne istiyorlar dedi.
|
|
ben bir keresinde gece saat 2 gibi tuvalate gittiğimde odamın kapısı kendi kendine açılmıştı ben tuvaletteyken.
rüzgar açtı desen, yani kapıın kolunun dönmesi lazım açılması için, ve, zaten tuvalet odanın dibinde, kapının kolu da döndü zaten. yani rüzgar kapı kolunu döndüremez. kapı kolunun dönme sesini çok net duydum. tek yaşıyorum. bir süre korkudan dondum kaldım. sonra mecbur çıktım, baktım hiçbir şey yok. anlam veremedim. bir süre sonra aynı olay ben odada iken gözümün önünde gerçekleşti. kapı kolunun dönme sesi çıktı ve kapı kendi kendine açıldı gözümün önünde. ama, kapı kolunun dönme sesi çıkmış olmasına rağmen kol dönmedi. meğerse, kapı biraz eski olduğu için kapıyı kapalı tutan dil kısmı kapı dirseğine takılabiliyomuş. yani, sen kapıyı kapattın zannediyosun ama aslında kapı kapanmamış oluyo. dil de içeriye girik şekilde takılıp kalmış oluyo. rüzgar ile kapı açılacak olursa, kapı dışarı doğru hareket edince dil serbest kalıyo, içerideki yay kısmı dili ittiriyo, dil ittirilince de kapı kolunu döndürünce çıkan ses çıkıyo. olay buymuş. gerçekten ilginç yani eğer gözümün önünde tekrar gerçekleşmiş olmasa önceki olayı cin zannedecektim. |
100 liraya üfler, temizlerim orayı. Cin min kalmaz.
|
Paralel hat çekilmişte olabilir.2. bir anahtar vardır biri girip çıkmıştır,ışığı açtığı için hat paralel olunca orasıda yanıyordur.Ses'in o odadan gelmeme durumuda var.En kötü itimal ruhtur.Mourge falan var mı orda?
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bekir YENİKARAMURAT -- 28 Eylül 2020; 2:9:43 > |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07kubi07 -- 29 Nisan 2020; 22:11:35 > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasko92 -- 29 Nisan 2020; 22:2:2 > |
|