Şimdi Ara

Silinsin (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
153
Cevap
4
Favori
8.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: trakyAli-1986

Enson baktığınız ve ölen Bir hastanız var mı?
    aman yarabbi...
  • flaminks09 F kullanıcısına yanıt
    O zaman ilginç bir hal alıyor bilim adamlarının ya da uzmanların inceleyip neden olduğu konusuna dönülüyor olay, çünkü cin min olayına en son olarak ihtimal vermek istiyorum, ondan önce neler olabilir diye düşündüm aklıma gelenleri yazdım, artı elektrikle gidip gelse ani voltaj yükselip azalması olsa diyeceğim hadi o olsun kamera ve diğer ışıklar da gidip gelmesi lazım idi o lambanın butonu olduğu kısım elektrik yükü bindi diyeceğim bu seferde lamba tuşu ses çıkarıyor diyorsunuz açılıp kapanma o yüzden garip bir şey.

Ama buna benzer esrarengiz olayların olduğu belgesel ya da benzeri şeyler izlerim ya da haberlerini okurum, bilir herkes belki dünya 'da hareket eden taşların olduğu bir kum bölgesi vardı eri unuttum orada kayalar sürekli hareket ediyormuş diye haber olmuştu ve bilim adamları uzmanlarr incelemiş bir yıl mı birkaç yıl sonra neden olduğunun hakkında sonuçlar bulmuşlar ve haberlere konu olmuştu işte bu gibi olaylar ileri seviye uzman ve kişiler tarafından incelenince fiziksel ya da mantık olayı çözülebiliyor misal sizin dükkan değil de başka yerlerde buna benzer olaylar olup uzmanlar tarafından incelenmiştir onunla ilgili haberler bulmak lazım neden olabilir diye.

• quote:

Orijinalden alıntı: MeriCT

Hızlıca gecmis yeterince ağır bir böcek veya ucan bir hayvan vs carpip gitmiş olabilir
    Hocam 3 saniye sonra nasil kapatirki actiktan sonra

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İllumematidir hocam o

Şaka hocam ciddiye almayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NurullahHormanci -- 30 Nisan 2020; 2:24:29 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sensörlü ışıksa kelebek sinek falan geçmişse açılabilir ama düğmeliyse

• Çok benzeri bir durum şişli etfalde asansörde başımıza gelmişti rahat 10 yıl geçmiştir üstünden.

• cigerimsoldu kullanıcısına yanıt
    Dugmeli hocam sesi geliyor zaten. Video resim atacagim bi ara

• Hocam tam görünmüyor biri var orada belki nereden bileceğiz

• kardeşim ben şimdi nasıl tuvalete gidecem tek yaşıyorum ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: flaminks09

Hocam 3 saniye sonra nasil kapatirki actiktan sonra

Alıntıları Göster
    Yukari dogru yürüdüğünu dusun acilir sonra hemen kapanir

• quote:

Orijinalden alıntı: xStyks

Hocam tam görünmüyor biri var orada belki nereden bileceğiz
    Isterseniz 3 4 saatlik hizlandirilmis videosunu da atarim ama yok bir hareket. Ki zaten o saatte bizden biri gelmedi sorduk ve o saatte zaten ne işi var heryer karanlik hicbiryerin isigi açılmıyor sadece tuvalet. Ve baska gecis yeri de yok hocam

• MeriCT kullanıcısına yanıt
    Yukari yürüyüp geri asagi yurumesi lazim ki düğme de oyle basit bise degil sert yani fare felan anca belki o da duz duvara cikar mi bilemem

• quote:

Orijinalden alıntı: flaminks09

Yukari yürüyüp geri asagi yurumesi lazim ki düğme de oyle basit bise degil sert yani fare felan anca belki o da duz duvara cikar mi bilemem
    Tam tersi dumduz yukari cikmasi yeterli cikarken asagi incek anahtar biraz daha cikinca kapanmis olcak hayal edin bir

• Bir tane kamera koyun, kayıt alsın oradan.
  • ShadyMM kullanıcısına yanıt
    Hocam bir kere oldu zaten tekrarlarsa olabilir aksamlari koyabiliriz. Wc zaten orasi normal zamanda koyamayiz

• MeriCT kullanıcısına yanıt
    en mantikli ve olmasini istedigim sey bu galiba

• bizim dükkandaki el kurutma makineside elini altına koymadığın halde arada sıra çalışıyor hocam, fazla kafaya takmamak lazım. olmuyan birşey ışığı yakamaz arkadaşlar cindir peridir, dinlerin size dayattığı korku aletleridir.
  • Hoydaaa

• Ürperdim

• Güvenlik kameranız ses kaydıda mı yapıyor?

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.