Şimdi Ara

Silinsin (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
153
Cevap
4
Favori
8.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    koyayim ben izledim bise yok ki olsa zaten bildirim gelirdi yine. Sadece bu anın bildirimi gelmiş. Video boyutu fazla oluyor nereden yukleyip atabilirim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • trakyAli-1986 kullanıcısına yanıt
    Bildiğimiz yok hocam yalniz 100 e yakın corona li hastamiz var.

• ben bir keresinde gece saat 2 gibi tuvalate gittiğimde odamın kapısı kendi kendine açılmıştı ben tuvaletteyken.
    rüzgar açtı desen, yani kapıın kolunun dönmesi lazım açılması için, ve, zaten tuvalet odanın dibinde, kapının kolu da döndü zaten. yani rüzgar kapı kolunu döndüremez. kapı kolunun dönme sesini çok net duydum.

tek yaşıyorum. bir süre korkudan dondum kaldım. sonra mecbur çıktım, baktım hiçbir şey yok. anlam veremedim.

bir süre sonra aynı olay ben odada iken gözümün önünde gerçekleşti. kapı kolunun dönme sesi çıktı ve kapı kendi kendine açıldı gözümün önünde. ama, kapı kolunun dönme sesi çıkmış olmasına rağmen kol dönmedi.

meğerse, kapı biraz eski olduğu için kapıyı kapalı tutan dil kısmı kapı dirseğine takılabiliyomuş. yani, sen kapıyı kapattın zannediyosun ama aslında kapı kapanmamış oluyo. dil de içeriye girik şekilde takılıp kalmış oluyo. rüzgar ile kapı açılacak olursa, kapı dışarı doğru hareket edince dil serbest kalıyo, içerideki yay kısmı dili ittiriyo, dil ittirilince de kapı kolunu döndürünce çıkan ses çıkıyo.

olay buymuş. gerçekten ilginç yani eğer gözümün önünde tekrar gerçekleşmiş olmasa önceki olayı cin zannedecektim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 30 Nisan 2020; 0:8:13 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam istersen mahalleden nefesi kuvvetli feyizli bir abimiz var okuyup üfler

• YouTube’a yükle vimeo ya yükle

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Açmaya korktum hocam tam olarak olay ne :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ertugrul_121

hocam yanmadan 5 dakka sonra 5 dakka video koy çünkü içeri de biri var
    Arkadasin dediği gibi 10 dakikalık kayıt attım yalnız hızlı sarma modunda oldugu icin ses acilmiyor. Sesi kisa videodan dinleyebilir siniz.
    Streamable
    Streamable - free video publishing
    https://streamable.com/d012ov

• quote:

Orijinalden alıntı: flaminks09

Arkadasin dediği gibi 10 dakikalık kayıt attım yalnız hızlı sarma modunda oldugu icin ses acilmiyor. Sesi kisa videodan dinleyebilir siniz.
    https://streamable.com/d012ov

Alıntıları Göster
    peki nerde bu düğme? kadrajda bulamadım

• .Statistics. kullanıcısına yanıt
    Tövbe bismillah ışık açıp kapanıyor.
    Açma hayal kırıklığı

Pentagon ufo videosu paylaşıyor bizimkiler daha sağlık ocağındki yaratığı görüntüleyemiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jervis -- 30 Nisan 2020; 1:9:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 01001101

ben bir keresinde gece saat 2 gibi tuvalate gittiğimde odamın kapısı kendi kendine açılmıştı ben tuvaletteyken.
    rüzgar açtı desen, yani kapıın kolunun dönmesi lazım açılması için, ve, zaten tuvalet odanın dibinde, kapının kolu da döndü zaten. yani rüzgar kapı kolunu döndüremez. kapı kolunun dönme sesini çok net duydum.

tek yaşıyorum. bir süre korkudan dondum kaldım. sonra mecbur çıktım, baktım hiçbir şey yok. anlam veremedim.

bir süre sonra aynı olay ben odada iken gözümün önünde gerçekleşti. kapı kolunun dönme sesi çıktı ve kapı kendi kendine açıldı gözümün önünde. ama, kapı kolunun dönme sesi çıkmış olmasına rağmen kol dönmedi.

meğerse, kapı biraz eski olduğu için kapıyı kapalı tutan dil kısmı kapı dirseğine takılabiliyomuş. yani, sen kapıyı kapattın zannediyosun ama aslında kapı kapanmamış oluyo. dil de içeriye girik şekilde takılıp kalmış oluyo. rüzgar ile kapı açılacak olursa, kapı dışarı doğru hareket edince dil serbest kalıyo, içerideki yay kısmı dili ittiriyo, dil ittirilince de kapı kolunu döndürünce çıkan ses çıkıyo.

olay buymuş. gerçekten ilginç yani eğer gözümün önünde tekrar gerçekleşmiş olmasa önceki olayı cin zannedecektim.
    Evet bu olay bizim kapı da oluyor ama seninkisi gibi değil, dilin birkaç kez tam karşılığına girmediğini gördüm ve dedim kendi kendime bu dil tam içeri girmiyorsa rüzgar çıksa ya da kapıyı biri zorlasa açar girer içeri demiştim çelik kapı idi bu ve hala da bu sorunu yapıyor o yüzden kapatırken sona kadar getiriyorum mandalı ve bırakıyorum şak diye dilin içeri girdiğini anlayabiliyorum.

Ama bu videodaki olay lambanın açılıp kapanıyor olması diyor konu sahibi.

Benim fikrim şu; bir hırsız girdi ya da kötü amaçlı biri ve kamerayı fark etti vazgeçti gitti ama kapının kilitli mi açıldı sabah sahipleri tarafından bilemem.

Öyle garip olaylar oluyor daha önce çalıştığım yerlerde insanlardan duydum adam dükkanını kilitlemeyi unutmuş gitmiş iş yoğunluğu biri de gelmemiş iş yeri sahibi geliyor sabah bir bakıyor, şak diye içeri giriyor böyle durumlar olabiliyor siz işyerini kilitlemeden çıktı iseniz ve de biri de şansa açıp baktı ise ve vazgeçti ise olabilir mi acaba?

• Mesai arkadaşlarından biri içerde duvara sıva yapıyor olmasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: 01001101

ben bir keresinde gece saat 2 gibi tuvalate gittiğimde odamın kapısı kendi kendine açılmıştı ben tuvaletteyken.

demirkubuzlar dadanmış dostum sana

• dekareme kullanıcısına yanıt
    Hocam kapinin girisinde hemen sagda . Video resim atacağım gidince

• x2yk X kullanıcısına yanıt
    yok hocam kitlenmeme durumu imkansiz 3 tane kilit var dis kapinin disinda kilit var. Kamera zaten harekete duyarli bildirim yok ve izledik te

• m-99 M kullanıcısına yanıt
    Hocam zifiri karanlık bakmayin kamera aydinlik gösteriyor. Kizilotesi cekimde çünkü. Ve o gunun kayıtlarında bise yok. Karanlıkta kim ne yapsin tuvalette bise geçmiyor digme hemen isik yanan o yerde firca var firca gözüküyor dikkatli bakin onun oldugu yerde. Resimler de atacam

• Hızlıca gecmis yeterince ağır bir böcek veya ucan bir hayvan vs carpip gitmiş olabilir

• flaminks09 F kullanıcısına yanıt
    dediğim gibi ilk 5 dakka yandıktan sonra 5 dakka sesi dinle ses sona al ayak sesi varsa biri girmiş yoksa sensör arızası olabilir
  • saglık ocağı seninmi
  • lights out filmini izleyin hocam
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.