Şimdi Ara

Silinsin (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
153
Cevap
4
Favori
8.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vesvese öyle bir şeydir ki cehil onu davet eder ilim onu tardeder. Açıklama olma ihtimali çok yüksek. Kısa devre vs...

25 sene önce karşımızda boş harap mustakil ev vardı. Bomboş dairede bazı odalarda bazı ışıklar hızlıca aynı anda yanıp sönüyordu ama 5 sn filan. 3 katlı binada aynı anda farklı katlarda bunu yapmak istedik yapamadık. Daha sonra olayın elektrik tesisatı kaynaklandığı ortaya çıktı. Bu bilimsel pozitif ilim yanı. Ancsk şu gerçek ki alem sarayında insanlar yalnız değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zebanidir
  • o gelen ses düğme sesi olmayabilir. tesisatta kısa devre filan varsa çık çık ses yapabilir.
  • Öyle bir varlık düşününki ruhani ama insan yapımı bir lambaya ihtiyacı var düşünebildiniz mi?

Ya troll başlık yada tesisatta sıkıntı vardır ses elektrikten dolayı çıkmıştır. Örneğin tüplü tvlerdede kapattıktan bir süre sonra tak tuk sesleri çıkıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Memiş ? Sen misin?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bence ışık hattınıza kontaktör bağlı ve bu kontaktör arıza yapmışa benziyor?
    Kontaktör ne diyecek olursanız videoyu izleyin
    Elektrik ve Elektronik Dersleriyoutube
    KONTAKTÖRÜ UZAKTAN KUMANDA İLE KONTROL ETMEK (How to Control Contactor)
    https://www.youtube.com/watch?v=cyO9Ms4T8SE

• flaminks09 F kullanıcısına yanıt
    Kamera gece moduna girerken röle çekme sesi yapar. Gece moduna girip çıkmıştır ses o yüzden gelmiş olabilir.

• hoksi kullanıcısına yanıt
    Yok hocam değilim
  • Anlayamadigim sizin asm de ki goreviniz ne ? Ve o kayidi siz nasil izleyip paylasabiliyorsunuz boyle bir yetkiniz doktor olsaniz dahil yok

• Senin şık şıkçıyı buldum açıp gidiyor.

Silinsin

• Silinsin

• quote:

Orijinalden alıntı: -ForeverY-

Kamera gece moduna girerken röle çekme sesi yapar. Gece moduna girip çıkmıştır ses o yüzden gelmiş olabilir.
    Yok hocam o moda gir cik yaparken ekran baya bembeyaz olup geri geliyor goruntuye bakarsaniz kirmizi tonlar beyaz oluyor gecis durumunu biliyorum bu oyle bisey degil

• gecenin bir vakti saniyelik açıp kapanıyor, bunu nasıl tespit ettiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: futbolmania01

Anlayamadigim sizin asm de ki goreviniz ne ? Ve o kayidi siz nasil izleyip paylasabiliyorsunuz boyle bir yetkiniz doktor olsaniz dahil yok
    boyle bir yetkimin olmadığını hangi kanun yonetmelige dayanarak soylediginizi ogrenebilir miyim. Kimin kisisel verisini veya gizliligini ihlal ettim acaba. Herhangi bir hasta mi var orada yada baska bir kişi.Evden farki nedir suan bu görüntünün. Stratejik bilgi plan mi var. Kroki çıkarıp hırsızlık mi yapilacak 7 odali yere.Ha tabii orada ki lambayı aç kapa yapan 3 harfli sizseniz ozur dileriz efendim

• quote:

Orijinalden alıntı: hll knk

Yaratici

• face1tr kullanıcısına yanıt
    xiaomi asistan özelliği. Bildirim geliyor hareket olduğunda alarm kuruyorsun tavsiye ederim guzel kamera evimde de kullanıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: flaminks09

boyle bir yetkimin olmadığını hangi kanun yonetmelige dayanarak soylediginizi ogrenebilir miyim. Kimin kisisel verisini veya gizliligini ihlal ettim acaba. Herhangi bir hasta mi var orada yada baska bir kişi.Evden farki nedir suan bu görüntünün. Stratejik bilgi plan mi var. Kroki çıkarıp hırsızlık mi yapilacak 7 odali yere.Ha tabii orada ki lambayı aç kapa yapan 3 harfli sizseniz ozur dileriz efendim

Alıntıları Göster
    asm merkezlerinin güvenlik kayıtlarını hastanelerin bilgi işlem bölümü inceler,orda her çalışanın cep telefonuna uygulama ile görüntü neden verilsin,kişisel veri ihlal ettiğiniz söylemiyorum oradaki doktor dahil bu görüntüleri izlemez istisna bir durum olmadıkça bu işin yetkilisi bilgi işlemdir.

• quote:

Orijinalden alıntı: futbolmania01

asm merkezlerinin güvenlik kayıtlarını hastanelerin bilgi işlem bölümü inceler,orda her çalışanın cep telefonuna uygulama ile görüntü neden verilsin,kişisel veri ihlal ettiğiniz söylemiyorum oradaki doktor dahil bu görüntüleri izlemez istisna bir durum olmadıkça bu işin yetkilisi bilgi işlemdir.

Alıntıları Göster
    O zaman bilgilendireyim saglik ocaginin tum sorumlulugu orada calisanlarin yani doktor ve hemşirelerin. Hastanelerle bir bağımız yok. Kirası yine orayi kullananlar tarafindan odenmekle birlikte guvenliginide bize ait. Alarm ve kamera sistemini de şahsi kurdurmaktayız ve hırsızlık, şiddet ve şüpheli işlem durumlarinda da gerekli yerlere bizler iletmekteyiz. Bu her saglik ocağında boyledir. Tamamindan bizler sorumluyuz. Mesela Birsey mi bozuldu bizim cebimizden cikar. Biz surekli görüntü izlemiyoruz zaten anormal durumlarda bakiyoruz ve bildirim geldi hareket var diye bu yuzden de inceledik. Burda da fikir almak icin böyle birsey paylaştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flaminks09 -- 30 Nisan 2020; 18:58:0 >

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.