Şimdi Ara

SAĞLIK YÖNETİMİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu bölüm hakkında bilgisi olanlar yazsın lütfen

• Tek bildiğim saçma bir şekilde TM puanıyla alması. Gerçi yakında MF3e dönecek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkurler iş imkanlarını merak ediyorum ama bolum hakkında pek bilgisi olan yok
  • Esasında daha önce bakmıştım ama TM ile aldığından ilgilenmedim. Bölüm adı üstünde sağlık kuruluşlarında idari kadrolarda yer bulma gıbı bir şeyler içeriyor. Bölüme sahip bir okulun websıtesini aç ders planlarına bölüm amaçlarına bak. Az çok fikir edinirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • baktım biraz işletme dersleri var çoğunlukla geleceğin bölümlerinden felan diyolar ama ne kadar doğru bilmiyorum.
  • arkamelon kullanıcısına yanıt
    Tavsiye etmiyorum, 1-2 kere araştırmıştım. Hastanede üst yönetici falan olabilirsiniz diyorlarmış fakat birisinin dediğine göre artık hastane yöneticilerinin sağlık kuruluşlarıyla(geneli değil) alakası yok. O yüzden açıkta kalma şansı varmış.
    Benim tavsiyem onun yerine, kendinizi geliştirebileceğiniz bir bölüm seçmeniz.
    Hepimiz 4 senede gayet güzel ingilizce öğrenebilecek kapasitede insanlarız. 4 sene sonunda tercihen 2.bir dil seçerek, giremeyeceğiniz iş olmayacaktır.
    Başarılar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lojistik Yönetimi bölümü
    3 yıl önce açıldı
    Genel sağlık sigortası
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Zaten öven yok pek fazla yılda 30 personel ancak atanıyormuş devlete bu bölümü sonlara yazcam gibi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.