|
SAGO KAF KEF 4.KLİP
-
-
barısayhanyayınları.com
-
Hoş geldiniz Komando Hocam buyrun buyrun 🤪 -
Olm valla komando değilim sadece karekök fanıyım -
Kul hakkı yazık size. Restoranda yemek parasını ödemeden kaçıyor musunuz ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
buna cevabı evet olanlar kullanabilir mi yani -
Karekökten soru (ç)alınca kul hakkı olmuyor mu sizce?
Benzer sorulae her kitapta var. İki kitabı da çözen birisi olarak abarttığınız gibi bir şey yok.
Benzerlik demişsiniz ama ben birebir aynı olduklarını görüyorum. Bu görseli forumdaki bi konudan aldım. Güncel kitaplarda ödün(ç)alma geleneğinden vazgeçilmiş olabilir. Ama sayfaların en altına koca koca kul hakkı yazmadan önce geçmişi de gözden geçirmeleri gerek diye düşünüyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hepinize el salladım -- 31 Ocak 2021; 21:47:9 >
hahahahahaha
-
İnsan şıkları değiştirir -
ÖDF1 de basamak kavramındaki sorunun aynısı Orjinal tyt matematikte grafiğine kadar aynısı var sadece rakamları değişmiş. Ya soru havuzu var yada birbirlerinden kopyalıyorlar
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Benzerlik demişsiniz ama ben birebir aynı olduklarını görüyorum. Bu görseli forumdaki bi konudan aldım. Güncel kitaplarda ödün(ç)alma geleneğinden vazgeçilmiş olabilir. Ama sayfaların en altına koca koca kul hakkı yazmadan önce geçmişi de gözden geçirmeleri gerek diye düşünüyorum. |
buna cevabı evet olanlar kullanabilir mi yani
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X