Bildirim
Sagonun En güzel şarkısı?
Polhammobile Polham Katlanabilir Araç Lastik Kar, Çamur ve Kum Patinaj Kurtarma Aparatı, Patinaj Paleti : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CL2J393N?ref=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_YAGZ9NH0NRTN2CZB0P4E&ref_=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_YAGZ9NH0NRTN2CZB0P4E&social_share=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_YAGZ9NH0NRTN2CZB0P4E&starsLeft=1&skipTwisterOG=1
1 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Yokmu sago dinleyen -
Ben dinlemiyorum
İyi günler(tartışmalar).. -
quote:
Orijinalden alıntı: Comfortably Numb
Ben dinlemiyorum
İyi günler(tartışmalar)..
O zaman ne mesaj atıyon kafan mı güzel git başka konuya hadi kaybol -
Birader sago dinleyen cok var bu forumda ama ceza dinleyende var. Bu konu max 1 saat icinde sago ceza kavgasina doner ve silinir.
Soruna cvp olarakda yakin ve uzak derim gerci saymaya kalksam baya var sevdigim :) ama yakin ve uzakin yeri ayri bende -
-
Kalbim Krizin Behçisi olmuş
Küfürbaz Gizemli Rapçi
Maskeli Balo (Heleki bu şarkıdaki söz sagonun en sevdiğim sözlerindendir "Düşman kelimesinin anlamını arkadaş sıfatını taşıyanlardan öğrendim.")
Vasiyet
Kürdan Kollar
vs.
şimdi bütün şarkılarını yazmak istemiyorum... -
quote:
Orijinalden alıntı: SyMPaTHyc
Birader sago dinleyen cok var bu forumda ama ceza dinleyende var. Bu konu max 1 saat icinde sago ceza kavgasina doner ve silinir.
Soruna cvp olarakda yakin ve uzak derim gerci saymaya kalksam baya var sevdigim :) ama yakin ve uzakin yeri ayri bende
Ben sadace Sagopa dedim ceza dinleyen yazmasın bile -
quote:
Orijinalden alıntı: Tupalka
quote:
Ben dinlemiyorum
O zaman ne mesaj atıyon kafan mı güzel git başka konuya hadi kaybol
Tamam efendim size tekrar şükranlarımı sunuyorum ve konudan kayboluyorum -
Ne olur güzel -
quote:
quote:
quote:
Ben dinlemiyorum
O zaman ne mesaj atıyon kafan mı güzel git başka konuya hadi kaybol
Tamam efendim size tekrar şükranlarımı sunuyorum ve konudan kayboluyorum
peki -
-
Sansür Perdesi ve BPG. -
quote:
quote:
Soruna cvp olarakda yakin ve uzak derim gerci saymaya kalksam baya var sevdigim :) ama yakin ve uzakin yeri ayri bende
Ben sadace Sagopa dedim ceza dinleyen yazmasın bile
Ben No.1 dinliyorum yazayımmı abi?
"Adama bak millete emir veriyor..." -
quote:
Orijinalden alıntı: RappeR07
quote:
quote:
Ben sadace Sagopa dedim ceza dinleyen yazmasın bile
Ben No.1 dinliyorum yazayımmı abi?
"Adama bak millete emir veriyor..."
Birini dinlemeden once okuma yazma ogren sonrada bol bol okudugunu anlayabilme pratikleri yap
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SyMPaTHyc -- 8 Haziran 2010; 19:03:21 >
-
adam sagopa dinleyenlere sormuş sagopanın en güzel şarkısı hangisi diye sizin yazdığınız yorumlara bakın yahu.Benim en sevdiğim parçası baytar.Her an dinleyebilirim mutlu olduğumda hüzünlü olduğumda...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X