Şimdi Ara

Sagopa Kajmer dinleyenler.. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
136
Cevap
1
Favori
9.681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Method Man

quote:

Orijinalden alıntı: AmmuT

quote:

Orijinalden alıntı: Capt. Jack Sparrow

Bırakın tartışmayı. Şurda iki üç tane çocuk istediği kadar laf söylesin dinleyen yine dinleyecek. İsterseniz çatlayın yine dinlenicek yine dinlenicek. Her geçen gün dinlenmeyede devam eder. İster din sömürgesi yapıyor olsun ister başka bi sömürge yapıyor olsun. Size batmadığı sürece yolunuza devam edin.

İnsanın sevdiği birine o adamdan çok uzak şeyler geldimide müdahale etmek istiyor...Artık her dinciyi akçı sanıyolar tasavvufçu diye akçı oldu adam.Ayrıca adamın siyasi görüşü sizi hiç ilgilendirmez kimin sandıkta ne verdiğini kimse bilemez.Tassavvufçu ve dinle ilgili programlara çıktı ama her Dinçi Akçı değildir siz bunu böyle kazımışınız beyninize dinle ilişkimizi keselim dinçide olucak aramızda olmıcak mı yani biraz mantı düşünün lütfen

@Method Man

Resmini koyabilir misin sigaralı sagopa burda tassavvufa geçeli çok olmadı tarihi var mı resmin ? Hangi çocuğa imza istedi diye küfür edip dövmüş şu geçen ay çıkan haber mi oda resmi sitesi tarafından açıklandı ve zaten olay üstüne şarkıda yaptıZaten magazin medyasında bişeye inanılmayacağını herkez biliyor çok izlensin satsın diye herşeyi yapıyolar

Sagopa Kajmer dinleyenler..

• sago rap yapmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hocam?

sago rap yapmıyor.

headbang yapıyor
  • Dünya üzerinde yaşayan tüm rapçilerden nefret ederim. Dinlemem. Sadece Sagopa Kajmer dinlerim. Dinleyiciyim. Rapçi değilim !! Sagopa Kajmer T-Shirt ümde var.. Pazardan almadım. Konserine gittiğimde satılıyordu , aldım. Apaçi değilim. Özenti değilim. Sagopa dan önce Ceza dinlerdim. ( Veletken ) Kafa bazı şeylere yeni basınca, Cezanın pislik geçmişinide araştırıp öğrenince, Sagopa dinliyorum..
  • ankaragücüme gidiyor böyle yaşamak
  • kıskanıyorum ha ? Beyaz showda cezaya laf atması gıybet değil mi? Laf atıp o bölümü kayıtlardan çıkarması ne peki ? Para için ona buna dava açması ? Ben sana ne diyorum sen ne diyorsun bana.Ben bağdat şarkısı kötü dedim mi ? Konuyla ne lakası var anlamında dedim.Adam sömürüyor işte dini kullanarak hayran kitlesi yarattı kendine bu kadar basit.Dindar insan kendi içinde yaşar bunu orada burada açığa vurmaz.Lalegül fm de söylediği " Cübbeli ahmet hoca büyük bi alimdir onun izinden gidin kitaplarını alın okuyun. Japonyada çok deprem oluyor çünkü Allah'ın adı geçmiyor orada" şu dedikleri normal mi sence ? Kürdan kollar şarkısında "İnsan Rabbin bebeği" (HAŞA) diyor bu ne peki normal mi ? Şu sagocular kadar at gözlüklü insanlar görmedim arkadaş gidin tapın sagoya ya adam ilah olmuş sizin gözünüzde.

• quote:

Orijinalden alıntı: PunisherLord

quote:

Orijinalden alıntı: _CrAzY_

VE EN ÖNEMLİSİ ALLAHA İNANCININ TAM OLMASI VE ŞARKILARINDA DİL EDEBİYATINA ÖNEM VERMESİ EVLİYALARI DÜŞÜNMESİ SAKALININ SÜNNET OLDUGU İÇİN KESMEMESİ

Sagopa fanlarının %90'ı bu tarz insanlar Sagopa'nın kafası çalışıyor tabi bizim halk bayılır herşeye din karıştırmaya. Sadece ibadette ve ahlakta olmayacak, her yerde olacak, rap müzikte bile olacak.

kötülemekmi istiyorsun anlamadım ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: PunisherLord

quote:

VE EN ÖNEMLİSİ ALLAHA İNANCININ TAM OLMASI VE ŞARKILARINDA DİL EDEBİYATINA ÖNEM VERMESİ EVLİYALARI DÜŞÜNMESİ SAKALININ SÜNNET OLDUGU İÇİN KESMEMESİ

Sagopa fanlarının %90'ı bu tarz insanlar Sagopa'nın kafası çalışıyor tabi bizim halk bayılır herşeye din karıştırmaya. Sadece ibadette ve ahlakta olmayacak, her yerde olacak, rap müzikte bile olacak.

kötülemekmi istiyorsun anlamadım ?

Kötülemiyor.Arkadaşlar fikirlerimiz %100 uyuşuyor.Benimle aynı fikirde birisinin olması beni sevindirdi.
    Bak işte Sagopa'nın kandırdığı yüzlerce hatta binlerce birisin _CrAzY_.Sen aslında onun müziğini sevmiyorsun.Onun dindar olmasını seviyorsun ve ondan dinliyorsun.İşte sizi böyle kandırıyor tüm anlatmak istediğim bu

• quote:

Orijinalden alıntı: Method Man

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Capt. Jack Sparrow

Bırakın tartışmayı. Şurda iki üç tane çocuk istediği kadar laf söylesin dinleyen yine dinleyecek. İsterseniz çatlayın yine dinlenicek yine dinlenicek. Her geçen gün dinlenmeyede devam eder. İster din sömürgesi yapıyor olsun ister başka bi sömürge yapıyor olsun. Size batmadığı sürece yolunuza devam edin.

İnsanın sevdiği birine o adamdan çok uzak şeyler geldimide müdahale etmek istiyor...Artık her dinciyi akçı sanıyolar tasavvufçu diye akçı oldu adam.Ayrıca adamın siyasi görüşü sizi hiç ilgilendirmez kimin sandıkta ne verdiğini kimse bilemez.Tassavvufçu ve dinle ilgili programlara çıktı ama her Dinçi Akçı değildir siz bunu böyle kazımışınız beyninize dinle ilişkimizi keselim dinçide olucak aramızda olmıcak mı yani biraz mantı düşünün lütfen

@Method Man

Resmini koyabilir misin sigaralı sagopa burda tassavvufa geçeli çok olmadı tarihi var mı resmin ? Hangi çocuğa imza istedi diye küfür edip dövmüş şu geçen ay çıkan haber mi oda resmi sitesi tarafından açıklandı ve zaten olay üstüne şarkıda yaptıZaten magazin medyasında bişeye inanılmayacağını herkez biliyor çok izlensin satsın diye herşeyi yapıyolar

Alttaki resim tsavvufa geçmeden olması lazım ama 1. resim daha goradan kalma yani 4-5 yıllık resim hatta daha eski olabilir

• aklıma Fuat'ın Diss'i geldi
    Sagopa Playback'çisin Playback yapmaaaa dedim vicdansız Saaaaaagopa Sağağağağağagopağ Sagopa !!!
  • 90'ların otçuları şimdi bize namaz bekçisi kesildi ya ben onu anlamıyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Mirliva. -- 23 Temmuz 2009; 22:13:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Mirliva.

90'ların otçuları şimdi bize namaz bekçisi kesildi ya ben onu anlamıyorum...

İmana gelmiş Sago

• sagopa kajmer dinliyorum ama rapçi fralan değilim şahsen o t-shirtleri de ölüm tehtidi almadan giymem sözleri hoşuma gidiyor dinliyorum kardeşim nedindar biriyim ne apaçiyim ne rapçiyim nede sagopacıyım sadece dinliyorum okadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: John Coffey

şunu söyleyim önce sagopa ya laf atanlar önce indirsinler sagopa nın albümlerini hatta isteyenlere tavsiye parçalar söyliyim atsınlar mp3 playerlarına gece kafalarını yaslayıp kulaklıklarını taksınlar ve de play butonuna bassınlar.Kendilerini sagopanın liriklerine beatlerine bıraksınlar bi.Sagopayı ve dinleyicilerini ancak o zaman anlayabilirler.Beğenirsiniz ya da beğenmezsiniz bu size kalmış ama bunu yapmadan kulaktan dolma etraftan okuduğunuz şeylerle sagopa hakkında atıp tutmayın

ayrıca o özentileri ben de tasvip etmiyorum her şarkıcıda sanatçıda olduğu gibi.Hiç bir zaman yaşam tarzımı ,kıyafetlerimi başka birine özenerek belirlemem onu taklit etmem.Kişi neyse odur

sagonun 4-5 albümü dinlemişliğim var, rap yapamıyor bu bi kesin başka bir müzik tarzını yapıyor diyorsanız ona lafım yok, liriklerine gelirsek filozof gibi lirikleri var rap sokak kültürüdür ve sokaktada filozof gibi konuşan adamlar yoktur beatlerine gelirsek hemen hemen bütün beatleri sample ve sample beatide hakkıyla yapamıyor sizin hoşunuza gidiyordur belki ama sagopanın hiç bir beatininde okadar bi olayı yok.(cezacı değilim Türçe rap ve underground da dinlemiyorum)

• Ben 2006 yılından beri sagopa kajmer dinliyorum bütün şarkıları elimde mevcut ve 87 şarkısını ezbere biliyorum Burada söyleyeceğim şeyi çoğu bilinçli dinleyici destekler.Arkadaşım biliyosun ki sagopa kajmer son 1 yıldır medyada çok fazla ismi geçiyor ve herkes dinliyor diye geçmiyor herkes size hayran ne düşünüyosunuz diye geçiyor ve insanlarda bu merak uyandırıyor.Bir kaç kez dinleyen sagonun hayranı oluyor zatn Güzelim Türkiyemde insanların fiyatı ucuz facebook a bile baksan millet herşeye hayranım diye konuşuyor.YAni sen sagoyu cezayı boşver müziğe bak

Burda sago-ceza kapışması olsun istemem.2side büyük bir rapçi tabi ben ceza dinlemem ama müziğine saygım var adam hızlı,oynak rap yapıyor ama sagopa kajmer yavaş ama çok daha kafiyeli ve mükemmel sözler yazıyor

@Kahn !
    Evet dindar bir insan sagopa kajmer.Bu seni hiç ilgilendirmez+Türkiye müslüman bir ülke bence dindar olan değil de dinsiz olanın daha çok dikkat çekmesi gerekiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .mRcan. -- 23 Temmuz 2009; 22:40:14 >

• sagoyu neden dinlerim ? her şarkısında mutlaka kendimden bir parça bulurum. iste bu yüzden
    evet kimi görsem üzerinde Turkish Rap tişörtü var. ne dinliyosun diyorum rap diyor. hangi rapper diyorum. sonuna kadar sagocuyum diyor. maskeli baloyu dinledinmi hiç diyorum hayır diyor bikere sagocu diye birşey yoktur. rapçi vardır. 5-6 şarkı dinleyip ezberleyerek ve üstüne bi tişört alarak rapper olunmaz. rap popüler olmaya başladı bu aralar yiyip bitiriyolar rapi.Hiç Türkçe bilgisi olmayan birisi verseler yazmaya kalkarsa Türkçe rap nereye gidebilirki Haksızmıyım

Edit : gecen gün internet cafede yine üstünde sagonun resmi olan ve yüksek sesle sagopanın şarkısını dinleyen 2-3 çocuk gördüm. sago hakkında konuşuyorlardı. "Sago esrar çekiyomus" "4-5 arkadaşıyla kendisine hakaret eden bir adamı dövmüş" " bir çocuğu saçından sürükleyerek eve sokmuş ve orda agzini burnunu kanatmış çocuğun" yazık ... yunus abiyi tanımadan nasıl laflar ediyorlar harbiden yazık ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __bluefire__ -- 23 Temmuz 2009; 23:05:07 >

• Sagopa isterse o amerikan özentisi rapçilerin yaptığının en alasını yapar :

Bu klip, sagonun o aleme veda ettiği son klibi ve son parçası.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E502C764D -- 23 Temmuz 2009; 23:00:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WarriorAngel

Sagopa isterse o amerikan özentisi rapçilerin yaptığının en alasını yapar :

Bu klip, sagonun o aleme veda ettiği son klibi ve son parçası.....

bu şarkının adı kırık çocuk ama daha veda ettiği yok 2-3 hafta önce esen ablayla yeni feat çikardilar

• quote:

Alttaki resim tsavvufa geçmeden olması lazım ama 1. resim daha goradan kalma yani 4-5 yıllık resim hatta daha eski olabilir

daha yeni myspace'ine kendisi koymuş.
  • Kendi ağzıyla demişti rap alemi benden uzak olsun ben rap yapmıyorum sagopa müziği yapıyorum diye.Beyaz showdada 3 5 türbanlı arkadaşı göstererek işte rap burda demişti kendisiyle çelişiyor.Tekrar ediyorum Savunan arkadaşların yeni dinleyici olduğu belli biz sago eski sago değil diyoruz,siz sizene dinden kitaptan diyorsunuz analiz ederek yorum yazarsanız daha güzel bir tartışma ortamı olabilir.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.