Şimdi Ara

Sagopa Kajmer dinleyenler.. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
136
Cevap
1
Favori
9.681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ayrıca şunu de söyliyim o 12 13 yaşında dediğiniz apaçi sübyan takım bırakın da sagopa dinlesin adam türkçeyi hepimizden iyi kullanıyo bari konuşmayı yazmayı öğrenirler sagopa kötü bir örnek değil asla
  • quote:

Orijinalden alıntı: head

quote:

Orijinalden alıntı: DsgnrYgt

head

Düşüncelerin benziyordur belki.

Mesajının değiştirilmeden önceki halini okudum.

Şarkılarında kutsal kitabımızdan alıntıları var.

Allah'a inancı güçlü, adam gibi adam.

Evet düşüncelerimiz benziyor, umarım senin düşüncelerin de böyledir.

(:

sen öyle san

4-5 sene önceki şarkılarını dinlesen ne küfürler var adam baktı bu işte para yok işe Allah kitap karıştırarak illüzyon yapıyor resmen.

• 2003 den beri sagopayı dinlerim , hiç bi özentilik yapmadım sadece albumleri var 1 tane t-shirt i bile yok
  • @Method Man

Beyaz Show'da da kendisini bu yönde eleştirdi.

Hatanın Neresinden Dönersen Kardır
  • len konu sago ya dönmüş arkadaş isteyen ne dinlerse dinler ben şu anda rap dinlerim ama ilerde metalde dinlerim yani bu biraz kişiye bakar
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnLiNe MaNaGeR

Sagopa olmak kolay yav gözüne sürme sür edebiyatın 5 genel kültürün 0 olsun ahanda sagopa

O sürmeler yokmu o sürmeler of offf
  • yakında akp den(edebsizim) milletvekili olursa hiç şaşırmam izledikleri politika aynı
  • ne insanlar var ya bi halt üretmiyosunuz üretene .ok atıp duruyosunuz adama dindar diye etmediğiniz laf kalmadı utanın be.Ne var yani adam selamün aleyküm demesin mi allaha emanet olun demesin mi dindarlığı sizde nasıl bi sinir yarattıysa çözmek mümkün diil hakketen.Bu tür önyargılarla toplum olarak hiçbir yere varamayız ben söyliyim
  • dindarlık bumu arkadaşm saçmalama tabi desin ama ne alaka arkadaş adam abarttı ukelalaşdı son epde var bu ne kadar fena olmasada var eskisi gibi değil adam
    quote:

Orijinalden alıntı: John Coffey

ne insanlar var ya bi halt üretmiyosunuz üretene .ok atıp duruyosunuz adama dindar diye etmediğiniz laf kalmadı utanın be.Ne var yani adam selamün aleyküm demesin mi allaha emanet olun demesin mi dindarlığı sizde nasıl bi sinir yarattıysa çözmek mümkün diil hakketen.Bu tür önyargılarla toplum olarak hiçbir yere varamayız ben söyliyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Soz.Turk

@Method Man

hayır savunanlar var sanki adam sütten çıkmış ak kaşık. içki içenlere laf yapar ama kendisi fosur fosur sigara içiyodur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Method Man

quote:

Orijinalden alıntı: Soz.Turk

@Method Man

hayır savunanlar var sanki adam sütten çıkmış ak kaşık. içki içenlere laf yapar ama kendisi fosur fosur sigara içiyodur.

İçki içine nerede laf yaptı?

• quote:

Orijinalden alıntı: head

Yaklaşık 5 yıldır Sagopa Kajmer dinlerim, ileri derecede hayranıyım.

Ama sadece dinlerim, onun gibi olmaya çalışmam.

Zaten istesem de olamam.

Ama bildiğiniz gibi ülkemizde her rap dinleyen, rapci oluyor.

Sago'nun 2 şarkısını dinleyen herkes, Sago'cu oluyor, dışardan 10 liraya bir Sago tişörtü alıyor.

Sonra ben rapciyim diye ortalarda dolaşıyor.

Ha Sago'yu neden seviyorsun dersen, açıklamam uzun sürer.

Umarım anlatabilmişimdir.

+1 Millet özenti olmuş bi ne yapalım dinlemememi diyelim gelir geçer benimde hoşuma gitmiyor arada bizde özenti gibi duruyoruz ona üzülüyorum bazen.Gçen gün sagopa tişörtüm ufak kalmış yeni almaya çıktım
    baktım herkezde bi sagopa tişörtü döndüm vazgeçtim.Benimde canımı sıkmaya başladı ama elden bieşy gelmez

@Method Man

Kardeşim kendin içiyordur demişsin.Gördün mü hayır o zman konuşma hakıın yok affedersin eskiden sigara alköl kullanıyodu şimdi bıraktı herşeyi gelin sizde bırakın deyince kötü adam oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArjesT -- 23 Temmuz 2009; 20:02:39 >

• Bırakın tartışmayı. Şurda iki üç tane çocuk istediği kadar laf söylesin dinleyen yine dinleyecek. İsterseniz çatlayın yine dinlenicek yine dinlenicek. Her geçen gün dinlenmeyede devam eder. İster din sömürgesi yapıyor olsun ister başka bi sömürge yapıyor olsun. Size batmadığı sürece yolunuza devam edin.
  • Gerçek bir Sagopa'cı veya Ceza'cı ikisininde Tşörtünü giymez.
    ve bol pantolonmuş uzun tişörtmüş giymez bence
    bende 2004 Yılından beri Sagopayı dinlerim ayrıca Cezayıda dinlerim fakat bana şu an sagopa daha tahrik verici ve özgür geliyor adam siyasetten giriyor toplumdan çıkıyor ve söyledikleri akılda kalır biçimde o yüzden hayran kiltesi çok ha cezanında öyle ama mesela Holocaust kim söylüyebilir ?

o yüzden Sagopa Kajmer Bir Bütün... ve vazgeçmiyecegim dinlemekten.
    ayrıca o kadarda belli etmemeye çalışıyorum rapci oldugumu ama pop da dinliyorum bilmiyorum nasıl olcak

www.sagopakajmer.org -www.melankolia.com.tr -www.myspace.com/sagopakajmer

Hain Parcasını dinlemenizi tavsiye ederim kolera ile

VE EN ÖNEMLİSİ ALLAHA İNANCININ TAM OLMASI VE ŞARKILARINDA DİL EDEBİYATINA ÖNEM VERMESİ EVLİYALARI DÜŞÜNMESİ SAKALININ SÜNNET OLDUGU İÇİN KESMEMESİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _CrAzY_ -- 23 Temmuz 2009; 20:11:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ammut

@Method Man

Kardeşim kendin içiyordur demişsin.Gördün mü hayır o zman konuşma hakıın yok affedersin eskiden sigara alköl kullanıyodu şimdi bıraktı herşeyi gelin sizde bırakın deyince kötü adam oldu

resmini görmüştüm de neyse konunun buraya çekilmesine gerek yok kendisinin nasıl biri olduğunu biliyorum. kendisinden imza isteyen çocuğa küfredip sonra döven bi adamı savunmayın bana.

• quote:

Orijinalden alıntı: Capt. Jack Sparrow

Bırakın tartışmayı. Şurda iki üç tane çocuk istediği kadar laf söylesin dinleyen yine dinleyecek. İsterseniz çatlayın yine dinlenicek yine dinlenicek. Her geçen gün dinlenmeyede devam eder. İster din sömürgesi yapıyor olsun ister başka bi sömürge yapıyor olsun. Size batmadığı sürece yolunuza devam edin.

İnsanın sevdiği birine o adamdan çok uzak şeyler geldimide müdahale etmek istiyor...Artık her dinciyi akçı sanıyolar tasavvufçu diye akçı oldu adam.Ayrıca adamın siyasi görüşü sizi hiç ilgilendirmez kimin sandıkta ne verdiğini kimse bilemez.Tassavvufçu ve dinle ilgili programlara çıktı ama her Dinçi Akçı değildir siz bunu böyle kazımışınız beyninize dinle ilişkimizi keselim dinçide olucak aramızda olmıcak mı yani biraz mantı düşünün lütfen

@Method Man

Resmini koyabilir misin sigaralı sagopa burda tassavvufa geçeli çok olmadı tarihi var mı resmin ? Hangi çocuğa imza istedi diye küfür edip dövmüş şu geçen ay çıkan haber mi oda resmi sitesi tarafından açıklandı ve zaten olay üstüne şarkıda yaptıZaten magazin medyasında bişeye inanılmayacağını herkez biliyor çok izlensin satsın diye herşeyi yapıyolar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArjesT -- 23 Temmuz 2009; 20:13:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: AmmuT

quote:

Orijinalden alıntı: Capt. Jack Sparrow

Bırakın tartışmayı. Şurda iki üç tane çocuk istediği kadar laf söylesin dinleyen yine dinleyecek. İsterseniz çatlayın yine dinlenicek yine dinlenicek. Her geçen gün dinlenmeyede devam eder. İster din sömürgesi yapıyor olsun ister başka bi sömürge yapıyor olsun. Size batmadığı sürece yolunuza devam edin.

İnsanın sevdiği birine o adamdan çok uzak şeyler geldimide müdahale etmek istiyor...Artık her dinciyi akçı sanıyolar tasavvufçu diye akçı oldu adam.Ayrıca adamın siyasi görüşü sizi hiç ilgilendirmez kimin sandıkta ne verdiğini kimse bilemez.Tassavvufçu ve dinle ilgili programlara çıktı ama her Dinçi Akçı değildir siz bunu böyle kazımışınız beyninize dinle ilişkimizi keselim dinçide olucak aramızda olmıcak mı yani biraz mantı düşünün lütfen

@Method Man

Resmini koyabilir misin sigaralı sagopa burda tassavvufa geçeli çok olmadı tarihi var mı resmin ? Hangi çocuğa imza istedi diye küfür edip dövmüş şu geçen ay çıkan haber mi oda resmi sitesi tarafından açıklandı ve zaten olay üstüne şarkıda yaptıZaten magazin medyasında bişeye inanılmayacağını herkez biliyor çok izlensin satsın diye herşeyi yapıyolar

Sagopa Kajmer dinleyenler..

Sagopa Kajmer dinleyenler..

• Dava olayından sonra kendisine olan saygısını kaybettirdiğini düşünüyorum.
  • Rap dinlerim rapci olmadığımı da vurgularım.
    Ama Sagopa Kajmer'in çoğu şarkısını dinledim.
    Asla bir Sagopa Kajmer T-Shirti ile sokaklarda artizlik yapmadım.
  • Siz her dinlediğiniz şarkıcının siyasi/dini görüşünüde beğeniyorsanız follofoş olmuşsunuzdur ne yazsam boş
    Sagopa isterse budist olsun ineğe tapsın hatta krem peynire bile tapsa benim için yeri değişmeyecek.
    Sonuçta şarkılarını beğeniyorum siyasi/dini görüşünü değil
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.