Şimdi Ara

Sagopa Kajmer dinleyenler.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
136
Cevap
1
Favori
9.681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

O zaman şöyle söylüyeyim sana, mason olabilir olmayabilir bu seni neden ilgilendiriyor?

İnancı da aynı şekilde, yoksa biryerine mi batıyor?
  • tekrar başlıgı açan arkadasa dönüyorum, demek istedigim buydu işte, başardın kavga cıkartıp köşeye çekildin, ne zevk alıyorsunuz bu tarz şeylerden merak ediyorum
  • sagopayi dinliyorum ve seviyorum cunku yaptigi sarkilarda gecmisimi hatirlatiyor.. yada bazi sarkilarda dunya tarihine yer veriyor bknz.. Bagdat. ne bilim cogu sarkisi anlamli oyle sapur supur ye beni gibi ezik sarkilar cikartip gundeme sok sok diye cikmiyor.. Adam gibi adam ve akilli..
    Monotonluk maratonu sarkisini dinleyin kac kisi boyle bi eser cikarabilir ki ? Bi sagopa cikti bi daha da cikmaz gibi.. neyse bnm fikirlerim boyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: SheHiT

sagopayi dinliyorum ve seviyorum cunku yaptigi sarkilarda gecmisimi hatirlatiyor.. yada bazi sarkilarda dunya tarihine yer veriyor bknz.. Bagdat. ne bilim cogu sarkisi anlamli oyle sapur supur ye beni gibi ezik sarkilar cikartip gundeme sok sok diye cikmiyor.. Adam gibi adam ve akilli..
    Monotonluk maratonu sarkisini dinleyin kac kisi boyle bi eser cikarabilir ki ? Bi sagopa cikti bi daha da cikmaz gibi.. neyse bnm fikirlerim boyle

Sen yeni başlamışın heralde sagopaya, sago bağdat şarkısındaki sago değil artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DsgnrYgt

NayirNolamaz

O zaman şöyle söylüyeyim sana, mason olabilir olmayabilir bu seni neden ilgilendiriyor?

Al bide burdan yak ,bide avukati eksikti

ha birde benim kahn ! adli elemanla konusmam seni ne ilgilendiriyor ,niye maydonoz oluyon ?
    bi yerine mi batiyor

safkan afgan@ olm git gece gece .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NayirNolamaz -- 23 Temmuz 2009; 5:17:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: safkan afgan

zagopa kajmer dinleyen ve allaha inanan sayısı gün geçtikçe azalıyor.

burasi bir Turk forumu ve bu forumdakilerin en az %90'i musluman, kendinde ne gibi bi cesaret goruyorsun da boyle bisi yaziyorsun.. madem inanmiyorsun saygi goster.. senin gibi insanlardan igreniyorum, ne halin varsa gor pis mermeret..
  • quote:

Orijinalden alıntı: safkan afgan

quote:

Orijinalden alıntı: SheHiT

sagopayi dinliyorum ve seviyorum cunku yaptigi sarkilarda gecmisimi hatirlatiyor.. yada bazi sarkilarda dunya tarihine yer veriyor bknz.. Bagdat. ne bilim cogu sarkisi anlamli oyle sapur supur ye beni gibi ezik sarkilar cikartip gundeme sok sok diye cikmiyor.. Adam gibi adam ve akilli..

Sen yeni başlamışın heralde sagopaya, sago bağdat şarkısındaki sago değil artık.

yok yeni baslamadim ama yurtdisinda oldugumdan pek takip edemiyorum. En az 3 yildir dinlerim kendisini.

• quote:

Orijinalden alıntı: NayirNolamaz

quote:

NayirNolamaz

ha birde benim kahn ! adli elemanla konusmam seni ne ilgilendiriyor ,niye maydonoz oluyon ?
    bi yerine mi batiyor

Çocukça cevaplar verme köşeye sıkışınca. Seninde bildiğin gibi özgür bir ülkede yaşıyoruz. İstediği haltı yiyebilir. Eğer yasalara uymuyorsa cezasını da çeker.

Ama senin onu yargılamaya hakkın varmı, bu tartışılır.

• quote:

quote:

quote:

NayirNolamaz

bi yerine mi batiyor

Çocukça cevaplar verme köşeye sıkışınca. Seninde bildiğin gibi özgür bir ülkede yaşıyoruz. İstediği haltı yiyebilir. Eğer yasalara uymuyorsa cezasını da çeker.

Ama senin onu yargılamaya hakkın varmı, bu tartışılır.

Bilemedin ben o ozgur ulkede yasamiyorum ,vallahi tartismayi hic gozum yemiyor ,ha birde bu forumun bir seviyesi ve kurali vardir ,onlari da asmiyacaksin, su an sanal alemindesin bilmem anlatabildim mi ?

• Film izliyordum yeni geldim.
    Öncelikle mason dediğin adam Kur'an'ı Kerim'i 5 kere hatim etti bu 1.
    İkincisi benim anlatmaya çalıştığımı ne kadar uğraşsamda anlayamayacaksınız.
    Birşeylerden çok çabuk etkileniyorsunuz veya kişiliğiniz çok zayıf.Burada ki lafım Sagopa'yı dindar olduğu için dinleyenlereydi ki zaten yazımda ''yarısından fazlası'' gibi bir ifade geçiyor.Siz diğer dilimdede olabilirsiniz bahsettiğim dilimde de.Orası size kalmış.

İyi geceler...
  • Seviyeyi aşarım. Forumun seviyesi beni ilgilendirmez.

Kuralları çiğnersem, cezası neyse onuda çekerim. Ama şuanda kurallara aykırı birşey yaptığımı sanmıyorum.

Neyse, iyi sabahlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kahn !

Film izliyordum yeni geldim.
    Birşeylerden çok çabuk etkileniyorsunuz veya kişiliğiniz çok zayıf.Burada ki lafım Sagopa'yı dindar olduğu için dinleyenlereydi ki zaten yazımda ''yarısından fazlası'' gibi bir ifade geçiyor.Siz diğer dilimdede olabilirsiniz bahsettiğim dilimde de.Orası size kalmış.

İyi geceler...

Tamam ,ozur dilerim ,nagpalim bizim de hassas noktalarimiz oluyor ,ben yanlis anlamisim ?
    ama halen neyi aciklamaya calisiyorsun onu anlamadim ? adami seven dinler ,ha dindarligi icin ha sesi icin ,zoruna giden ney ?
    neyse herkezin kendi bir gorusu var,ama bu kadar capris yapmani cozemedim ..

DsgnrYgt @ Hayirli ucuslar dilerim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NayirNolamaz -- 23 Temmuz 2009; 5:40:21 >

• quote:

İyi geceler...

senin anlatmaya calistiklarin senin beyninin anlayacagi kadardir. herkesin beynini kucuk gorme.. herkes inandiklarina kalplerindeki iman kadar inanir.. bazilarin da coktur bazilarin da az. ha gel gelelim sana belirttigin gibi cok film izliyorsun

• quote:

quote:

İyi geceler...

Tamam ,ozur dilerim ,nagpalim bizim de hassas noktalarimiz oluyor ,ben yanlis anlamisim ?
    ama halen neyi aciklamaya calisiyorsun onu anlamadim ? adami seven dinler ,ha dindarligi icin ha sesi icin ,zoruna giden ney ?
    neyse herkezin kendi bir gorusu var,ama bu kadar capris yapmani cozemedim ..

DsgnrYgt @ Hayirli ucuslar dilerim..

Tek kızdığım nokta adamın dini müziğine karıştırmasıdır.İnsanların duygularıyla oynamasıdır.
    Çoğu kişiye niçin Sagopa dinliyorsun diye sorsan ''Dindar ondan'' diye cevap verir.Sizce bu bizim acizliğimizi göstermezmi ? Biz ne zaman birilerini dinleri veya inandıkları şey yüzünden yüceltmeyi bırakacağız ? Tamam inanabilir.Dindardırda.Bende inanıyorum en az Sagopa kadar.Ama Sagopa'nın samimi olduğuna inanmıyorum.İnanmayacağımda.Çünkü gerçek bir Müslüman dinini yükselme uğruna işine katmaz.Girdiğim hiçbir ortamda ''bakın ben inanıyorum'' diyerekten farklı bir muamele beklemedim,beklemeyeceğimde.Ben inanıyorsam kalbimle inanıyorum.Ha Sagopa gibi 10 kelimemden 9 u Arapça mı ? Hayır.Ama ben yapmacık değilim tek fark bu.

Ha sen diyosanki sözleri hoşuma gidiyor dinliyorum.Tamam eyvallah derim.Ama kesinlikle Sagopa Kajmer'in kişiliksiz birisi olduğunu değiştirmez bu.Birazcık objektif olun lütfen

Umarım bu sefer anlatabilmişimdir derdimi.İyi sabahlar.Saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZincirlemeKüfürTamlaması -- 23 Temmuz 2009; 5:47:40 >

• Mamımı Mamımı MAmıımmımı Makrofon Şo Mikrofon Şo

• quote:

İyi geceler...

Sagopa Kajmer'in bir parçası, bana göre en iyilerinden...

Eleman sabahın beşinde iyi geceler demiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jet lag -- 23 Temmuz 2009; 7:07:51 >

• dinlerdim 99 - 00 dan beri çoğu kişinin daha rap in ne olduğunu bilmediği zamanlardı fazla rap kültürü yoktu. o zamanlar yaptığı parçalara underground denilebilirdi beatler sample olsada yinede şarkılarına uyuyordur. bu böyle aşk olaylarına girene kadar sürdü sonrasında kolera ile albümdeki parçaların yarısını doldurdu eski karamsar hali kalmadı bi analiz gibi kalbim krizin bekçisi olmuş gibi bi tanrı çekti tüm resimleri gibi bi terör damlaları gibi bi terapi gibi bi katliama karşı geldi işkence gibi tek yürek gibi bir şarkısı olmadı olmasıda zor gibi gözüküyor..

kolera ile olan ft. leri ne kalp atışlarım 7 8 bpm nede aklımın odaları gibi olmuyor artık olamayacak gibide bana göre..

Önceki yıllardaki ft. leri Fuchs ile olurdu ceza ile olurdu fuat ile olurdu derin darbe ile olurdu 9CC ile olurdu sahtiyan ile olurdu turntable de funky olurdu hepsiyle yolları ayırdı.. vokali değiştikten sonraki halini zaten eski dinleyenleri bilir anlatmaya gerek yok..

Ben özetlersem sagopanın öncesini ve şimdiki halini ;

Sokakların melodisi bitti, iki dinle bir sus yapmıyor artık, 2001 çok gerisinden kaldı, aruz ölçüsü bozuldu, düşünen cesetler öldü toz oldu artık, karabiber duası yetmez oldu..

bunun içinde 2005 Romantizmadan sonrasını dinlemediğim Romantizma içime zaten sinmemişti pek fazla yada benim tercihlerim değişti denilebilir fakat 2pac Dre Nate Snoop Notorious Ice vs. ler bana hala aynı zevki verebiliyor.. bu zaten çokça konşuldu eskiye dönüş olmayacak mı diye fakat hala çıkan parçaları 1 dakikadan fazla dinlemiyorum. Melodik ilahi gibi yarısından fazlası (yanlış anlaşılmasın bu lafım eski ve yeniyi kıyas içindir) ne o agresifliği hayata karamsar bakışı kaldı nede soruna değinen bir amaç uğruna yazdığı parçaları..

Kısacası geçmişi gölgeye teslim etti..

• quote:

Orijinalden alıntı: JaSoN_

tekrar başlıgı açan arkadasa dönüyorum, demek istedigim buydu işte, başardın kavga cıkartıp köşeye çekildin, ne zevk alıyorsunuz bu tarz şeylerden merak ediyorum

Evet çok zevk alıyorum her konu açışımda diyorum ki keşke kavga çıksada izlesem ne güzel olur diyorum

• Yemin ederim bir keresinde bizim burdaki internet kafeden çıkan 9-10 yaşlarında üzerinde IM tişörtü olan çocuk gördüm.[Kekoydu]
  • Asıl ben sana gülüyorum.Bu şeyler çok saçma şeyler sırf hava atmak için yapılan şeyler.Sen gerçek rapçisin onlar değil.Sen onlardan daha komik duruma düşüyorsun.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.