Şimdi Ara

Sagopa Kajmer dinleyenler.. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
136
Cevap
1
Favori
9.681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: head

quote:

Orijinalden alıntı: DsgnrYgt

head

Düşüncelerin benziyordur belki.

Mesajının değiştirilmeden önceki halini okudum.

Şarkılarında kutsal kitabımızdan alıntıları var.

Allah'a inancı güçlü, adam gibi adam.

Evet düşüncelerimiz benziyor, umarım senin düşüncelerin de böyledir.

(:

+1
    işte bu yüzden sagoyu seviyorum..
    (:

• Asıl korktuğum yabacı rap'ede bulaşmaları..

Allah'a şükür Latin ve ABD rapinden uzaklar...

50 cent t-shirt ü giysinler ona izin var.
  • Türkçe rap piyasası kadar saçma bir piyasa görmedim dinlecilerin çoğu çoluk çocuk yapanların çoğuda bu çoluk çocuk tayfasını kullanan adamlar, haketmediği halde piyasada kral olanlar, kendilerini amerikada zannedenler, polise sövenler, filozof gibi rap yapanlar, arabeskle rapi karıştıranlar, saçma sapan işlerle kendi tarzlarını yaratan saçma sapan adamlar birde gerçekten kaliteli iş yapanlar ama hakkettiği yeri bulamayanlar var bunların tek sorumlusuda rapi insanlara yanlış tanıtan insanlar ve bunlara aldanan cahip dinleyicilerimiz gerçi ismail yk nın bile dinlendiği bu ülkede durumun böyle olması son derece normal. Saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: !XiR

quote:

quote:

head

(:

+1
    (:

Ben de bu yüzden sevmiyorum işte.Adam dini kullanıyor bu kadar basit bu olay.Siz de yiyorsunuz.Sagoyu sevdiğinize göre beyazpartiyi de seviyorsunuzdur zira ben fark göremiyorum..

• quote:

Orijinalden alıntı: CatSK

quote:

quote:

quote:

head

(:

+1
    (:

Ben de bu yüzden sevmiyorum işte.Adam dini kullanıyor bu kadar basit bu olay.Siz de yiyorsunuz.Sagoyu sevdiğinize göre beyazpartiyi de seviyorsunuzdur zira ben fark göremiyorum..

Dini kullanıyor derken, dini kullanıp popüler mi olmaya çalışıyor yani? Buna sadece gülerim.
    Bahsedilen kişi din tüccarı değil.
    Farsça dili ve edebiyatı bölümünü bitirmiş, şarkılarıya, vidyo klipleriyle bir çok başarıya imza atmış bi insan.
    Her şarkısı farklı bi anlam içerir. Kimi zaman filistine yazar, kimi zaman bağdata. ve süper bi üslupla yazar.
    İnsanların günahını almayın.
    İnancı yerinde, adam gibi adam. Tabi hatası yok değil, kimse dört dörtlük değil ki. Mesela benim sevmediğim bi yönü var, sigara içmesi.
    Ha, siz dini imanı olan adamı sevmiyorsanız bilemem. O kendi görüşünüz.
    Ayrıca kimi yemiş şimdiye kadar? Bu kadar kitle kek olduğu için mi sago dinliyor ?
    Yeterince bilgiye sahip olmadan yorum yapmak gerçekten çok itici. Biraz öğrenin.

• İnancı, dini veya tipi beni ilgilendirmiyor.

Ben yaptığı müziği dinliyorum. Bir şarkının içine bu kadar anlam yükleyebilmesi hoşuma gidiyor. Şarkıyı tam olarak anlayabildiğimde de mutlu oluyorum
  • quote:

quote:

quote:

quote:

head

(:

+1
    (:

Sagopa Kajmer dinleyenler..

• Hala bağdattan vasiyetten bahsediyorsunuz adamlar Sago eski Sago değil diyor çokda doğru diyorlar.Burda sagoyu savunan adamlar tahminen en fazla 2 senedir dinliyor olmalılar ayrıca dini kullanarak reklamını yapması inkar edilemez bir gerçek zaten dinleyici kitlesindende belli oluyor başarılı olduğu.Şimdi diceksiniz sen cezacımısın falan fistan hayır cezacı felan değilim ben underground dinliyorum daha çok ayrıca ''Eski Sagopa Kajmerin''dinleyicisiydim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prince*

Asıl korktuğum yabacı rap'ede bulaşmaları..

Allah'a şükür Latin ve ABD rapinden uzaklar...

50 cent t-shirt ü giysinler ona izin var.

10 Yıl sonra milletin üstünde La Coka Nostra yazan t-shirtler görürsen şaşırma derim .
  • Merak etme senden iyi tanırım bu herifi.Lalegül fm de söylediklerini dinle bi istersen.Ben de yazarım bağdata bilmem zarta zurta bir sürü rapçi var yazan banane bağdata yazıyorsa ? Banane fars dili edebiyatını bitirdiyse ? Söylediğimle ne alaka kurabildin ? Bu adam tasavvuf yapmadan önce underground idi şimdi paraya para demiyor.Her yerde sago sago eskiden adımı duymayın kaç yazar derdi şimdi tanımayan yok adamı ne hikmetse. Para için lolipop yalamam diyen başkası mıydı? Madem bu kadar dindar niye gıybet yapıyor ? Hem de beyaz showda.Sonra da beyazdan rica ediyor o kısmın çıkmasını bi akıllı kendisi ya beyefendinin. Ha bak eski şarkılarını hala dinlerim ama bu adama bir gram saygım yok artık..
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Uqur.

İnancı, dini veya tipi beni ilgilendirmiyor.

Ben yaptığı müziği dinliyorum. Bir şarkının içine bu kadar anlam yükleyebilmesi hoşuma gidiyor. Şarkıyı tam olarak anlayabildiğimde de mutlu oluyorum

%100 katılıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Uqur.

İnancı, dini veya tipi beni ilgilendirmiyor.

Tamda bunu yazmaya geldim

Bende uzun zamandır Sagopa dinlerim.Arkadaşın dediği gibi İnancı, dini veya tipi beni ilgilendirmiyor.Müziğe bakarım vs..

Ampülcüler,hocacılar falan dinler demişler..Öyle bir tip değilim o gruplar benden uzak dursun.Ampülcüymüş fetoşcuymuş femciymiş

• Sagopa olmak kolay yav gözüne sürme sür edebiyatın 5 genel kültürün 0 olsun ahanda sagopa
  • Ceza sago kavgası nedir ya?
    Kendi adlarından bahsettirmek için bu numaralar vb kullanılıyor.
    Bu kavgada yer tutup birini savunmak boş kalmışların işi.
  • Dedikoducu Sagopaa Hem din iman geçinir,hem onun bunun dedikodusunu yapar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ::SadeceÖğrenci:: -- 23 Temmuz 2009; 17:29:21 >
  • şunu söyleyim önce sagopa ya laf atanlar önce indirsinler sagopa nın albümlerini hatta isteyenlere tavsiye parçalar söyliyim atsınlar mp3 playerlarına gece kafalarını yaslayıp kulaklıklarını taksınlar ve de play butonuna bassınlar.Kendilerini sagopanın liriklerine beatlerine bıraksınlar bi.Sagopayı ve dinleyicilerini ancak o zaman anlayabilirler.Beğenirsiniz ya da beğenmezsiniz bu size kalmış ama bunu yapmadan kulaktan dolma etraftan okuduğunuz şeylerle sagopa hakkında atıp tutmayın

ayrıca o özentileri ben de tasvip etmiyorum her şarkıcıda sanatçıda olduğu gibi.Hiç bir zaman yaşam tarzımı ,kıyafetlerimi başka birine özenerek belirlemem onu taklit etmem.Kişi neyse odur

• quote:

Merak etme senden iyi tanırım bu herifi.Lalegül fm de söylediklerini dinle bi istersen.Ben de yazarım bağdata bilmem zarta zurta bir sürü rapçi var yazan banane bağdata yazıyorsa ? Banane fars dili edebiyatını bitirdiyse ? Söylediğimle ne alaka kurabildin ? Bu adam tasavvuf yapmadan önce underground idi şimdi paraya para demiyor.Her yerde sago sago eskiden adımı duymayın kaç yazar derdi şimdi tanımayan yok adamı ne hikmetse. Para için lolipop yalamam diyen başkası mıydı? Madem bu kadar dindar niye gıybet yapıyor ? Hem de beyaz showda.Sonra da beyazdan rica ediyor o kısmın çıkmasını bi akıllı kendisi ya beyefendinin. Ha bak eski şarkılarını hala dinlerim ama bu adama bir gram saygım yok artık..

ne demiş lalegül fmde? Yaz bakalım bağdata sagonun 5'te 0.0001'i olabilir misin. Diğer rapçilerin yazdığını zaten 12-13 yaş kitlesi de yazıyor. İşinize gelmeyen kısımlar banane olur zaten hemen. Kıskançlıktan resmen çatlıyorsunuz. Underground yapıyordu evet hemde saçma sapan parçalar belki başta başarısızdı ama sonradan kendi müziğiyle kendi stilini yaptı ve büyük bi kitleye ulaştı neden tanınmasın? Tanındı diye gıybet mi oldu şimdi? Var mı sago gibi müzik yapan başka biri peki? Ne çekemez insanlarsınız. Ayrıca dindar bi insanda gıybet yapar ama sago asla yapmadı.
    Neyse.. adam ortada, şarkıları ortada, başarıları ortada, para için uğraşmadığı ortada.
    En çokta bundan korkardım zaten, sagonun büyük bi kitleye ulaşmamasını isterdim hep, çünkü böyle çekemeyenler çıkıyor.

• Beyler konudan uzaklaşmayalım lütfen

Ben ne onun yaptığı şarkıları eleştiriyorum ne de başka bişeyi. Ben sadece 2 ceza sagopa şarkısı dinleyip rapçi olanlara yakınıyordum
  • quote:

quote:

head

(:

Arkadaşa katılıyorum.Polemik de çıkmasın ama Sagopa Kajmer'in müziklerinde de Kusal Kitabımız da oldugu gibi geçmişden de alıntılar yapıyor.Ayrıca Öyle bir Benzetme Sanatı kullanıyor ki anlamak için tek sefer dinlemen yeterli değil.Kendi görüşüm tabi

----

Geçen ki konuların birinde de Sagopa Kajmer'in Gölge Haramileri Şarkısında ki bir bölümü alıntı yaptım.

quote:

Uludağ Sözlükten alıntı ;

cok enterasan sözlere sahiptir.

Gölge Haramileri'ndeki bu dörtlüğün orjinali yavuz sultan selime aittir.

özelliği ise soldan sağave yukarıdan aşağıokunduğunda aynı olmasıdır. Bu dünya şiir literatüründeki ilk örnektir.

1 sanma şahım -- 2 herkesi sen -- 3 sadıkhane -- 4 yar olur
    2 herkesi sen -- dost mu sandın -- belki ol -- ayar olur
    3 sadıkhane -- belki ol -- alemde -- serdar olur
    4 yar olur -- ayar olur -- serdar olur -- didar olur.

Bunu yazdıkdan sonra bir dingil , dangalak O mu yazmış bunları dedi.La Angut ; açıklamasını yapmış mesajdaki adam okusana mıncık konsantresi.Daha da ileri gidemeyeceğim yoksa Uyarı puanları dizilecek.

O Arkadaşa şu resmi gönderiyorum. O zaman da göndermiştim ama Konu Kilitlenmişti

Sagopa Kajmer dinleyenler..

• Dinlemek isteyen dinler, istemeyen dinlemez...Bu kadar basit neyi tartışıyorsunuz ? Bende Sagopa Kajmer dinleyicisiyim.Ayrıca sadece beatları ve sözleri anlamlı olduğu için dinliyorum.Yeni-eski Sagopa olayı var doğru.Çünkü Sagopa eskiden daha pesimist idi.Şimdi bunu aştı diye mi kötü oldu ? Ayrıca aynı zamanda Kolera dinleyicisi de olarak -Zor İş- -Soğuk Küvet- şarkılarını dinleyin daha sonra yorum yapın
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.