Şimdi Ara

Sagopa Kajmer dinleyenler.. (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
136
Cevap
1
Favori
9.681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ot içip tek başına anlamlı ama biraraya gelince bayat sözleri bende yazarım. Araya bi de din karıştırdı mı bizim cahil insanımız hemen kanar buna zaten. Yanlış anlamayın gerçekten sıkı bir rap 'dinleyicisiyim' ama sago dinlemem asla..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fataly -- 24 Temmuz 2009; 15:52:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fataly

Ot içip tek başına anlamlı ama biraraya gelince bayat sözleri bende yazarım. Araya bi de din karıştırdı mı bizim cahil insanımız hemen kanar buna zaten. Yanlış anlamayın gerçekten sıkı bir rap 'dinleyicisiyim' ama sago dinlemem asla..

+1

Şarkıdaki cümleleri hep mecaz , hep anlamsız , birbiriyle bağlantısı yok.Lütfen Sagopa'nın bir iki anlamlı dizesini koymasın , bütün şarkının anlamını koysun koyacaksa.Tasavvuf yapıyorum deyip dinleyici kazanan , sigara içen bir insan.Cübbeli Ahmet Hoca'ya hocam diye hitap eden bir insan.Kore'deki depremleri ordakilerin allahsız olmasına bağlayan , 160.000 kişilik fan sitesini kapattıran ,bir hiphop sitesinin içinde geçen sagopa kajmer isimlerini sansürlettirip , sonradan kapattıran bir insan.Neredeyse bütün rap camiasının nefretini edinmiş ( Da Poet , Sansar , Ceza , Pit10 , Turgay K , Mode XL v.b ) bir insan.Pencereden baktı çocuk döven.Arada hiç bir sorun yokken gidip programda ceza'ya laf atan sonrada yayından çıkarttıran bir insan.Şarkılar mecazdan ibaret olduğu için vede bilinmeyen farsça kelimeleri kullandığı için şarkıları anlamlı geliyor.Fakat hangi şarkısının anlamlı , hangisi bağlanlantılı ? Bir site açıp sözlerine bakın.Sagopa öyle bir noktaya geldi ki artık dinlemeyenlere gerizekalı muammelesi yapılıyor..Kendini ilah zanneden , bir şey zanneden , kendisine söylenen sözleri hazmedemeyince gidip dava açan insan.Ne bekliyordun ki ? Rap camiasının içindesin rap camiasında diss atılmamış kaç tane rapçi var ki ? Bunlara cevap vermek yerine gidip dava açan bir insan.Rapin içinde olan bir şeydir diss , her zaman olacak.Sahneye 10 bodyguardla çıkmakla olmuyor.Sample diye araklayıp , onu gerçekten üretinin ismini belirtmek gerekmez mi , emek hırsızlığı değil midir bu ?Hangi samplenin parasını vermiş ? Tasavvufa noldu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: OnLiNe MaNaGeR

Tarih bilgisi:
    Amerika'nın keşfedilmesi üzerime orada yaşayan Apaçilerin hepsini öldürmüşlerdir.
    Ama asıl liderleri olan Sagopa ve İsmail Yk bir şekilde kaçmayı başarmıştır.

Şimdi ise inanılmaz bir güç kazanmışlardır;
    Şah-İsmail Yk
    Vezir-Sagopa
    Piyonları:Osman Mümtaz Rakmetıl,Datlı Jocuk,Apaçi Hasan v.s adamları vardır...

Ama Sagopa bence İso'yu zehirleyip tahta geçecek

Fevkâlade bir yorum olmuş .

• quote:

Orijinalden alıntı: wargoo

quote:

Orijinalden alıntı: Fataly

Ot içip tek başına anlamlı ama biraraya gelince bayat sözleri bende yazarım. Araya bi de din karıştırdı mı bizim cahil insanımız hemen kanar buna zaten. Yanlış anlamayın gerçekten sıkı bir rap 'dinleyicisiyim' ama sago dinlemem asla..

+1

Şarkıdaki cümleleri hep mecaz , hep anlamsız , birbiriyle bağlantısı yok.Lütfen Sagopa'nın bir iki anlamlı dizesini koymasın , bütün şarkının anlamını koysun koyacaksa.Tasavvuf yapıyorum deyip dinleyici kazanan , sigara içen bir insan.Cübbeli Ahmet Hoca'ya hocam diye hitap eden bir insan.Kore'deki depremleri ordakilerin allahsız olmasına bağlayan , 160.000 kişilik fan sitesini kapattıran ,bir hiphop sitesinin içinde geçen sagopa kajmer isimlerini sansürlettirip , sonradan kapattıran bir insan.Neredeyse bütün rap camiasının nefretini edinmiş ( Da Poet , Sansar , Ceza , Pit10 , Turgay K , Mode XL v.b ) bir insan.Pencereden baktı çocuk döven.Arada hiç bir sorun yokken gidip programda ceza'ya laf atan sonrada yayından çıkarttıran bir insan.Şarkılar mecazdan ibaret olduğu için vede bilinmeyen farsça kelimeleri kullandığı için şarkıları anlamlı geliyor.Fakat hangi şarkısının anlamlı , hangisi bağlanlantılı ? Bir site açıp sözlerine bakın.Sagopa öyle bir noktaya geldi ki artık dinlemeyenlere gerizekalı muammelesi yapılıyor..Kendini ilah zanneden , bir şey zanneden , kendisine söylenen sözleri hazmedemeyince gidip dava açan insan.Ne bekliyordun ki ? Rap camiasının içindesin rap camiasında diss atılmamış kaç tane rapçi var ki ? Bunlara cevap vermek yerine gidip dava açan bir insan.Rapin içinde olan bir şeydir diss , her zaman olacak.Sahneye 10 bodyguardla çıkmakla olmuyor.Sample diye araklayıp , onu gerçekten üretinin ismini belirtmek gerekmez mi , emek hırsızlığı değil midir bu ?Hangi samplenin parasını vermiş ? Tasavvufa noldu ?

arkadaş akıllanmadı fake üyelik açmış ve hala kopyala yapıştır yapıyor.

• Bu ot muhabbeti nerden çıktı ?
  • Üyeliğim fake değil istersen önceki üyeliğime bakabilirsin banlanmadım , kuzenim şu an burada misafir , onun üyeliği açık kalmış , silkroadda falan mesajları var , istersen bak , wrigoo'da bir kere bile silkroada yazmışmıyım .Karıştı işler , neyse.Kendi üyeliğime geçeyim.Firefox'da beni hatırlaya basmama rağmen niye hatırlıyor bu Firefox ? Neyse.
  • Son yaptığı açıklamada ne kadar dinci oldugunu göstermiştir

• quote:

Orijinalden alıntı: OnLiNe MaNaGeR

Tarih bilgisi:
    Amerika'nın keşfedilmesi üzerime orada yaşayan Apaçilerin hepsini öldürmüşlerdir.
    Ama asıl liderleri olan Sagopa ve İsmail Yk bir şekilde kaçmayı başarmıştır.

Şimdi ise inanılmaz bir güç kazanmışlardır;
    Şah-İsmail Yk
    Vezir-Sagopa
    Piyonları:Osman Mümtaz Rakmetıl,Datlı Jocuk,Apaçi Hasan v.s adamları vardır...

Ama Sagopa bence İso'yu zehirleyip tahta geçecek

Biri daha kaçmış anneleri oda sensin.Adamın Dinci olması niye sizi bu kadar geriyor anlamıyorum dinsiz misiniz ? Sagopayı tassavufçu olmasından öncede dinliyordum şimdide bi fark yok 2side aynı Sagopa burda daha şarkılarını dinlemeyip yorum yapanlar var.Sevmiyorsanız sevmiyorum diceksiniz biticek gelip adamı karalamanın anlamı yok.Biz sizin metal konularına gelip anıranları niye dinliyoruz gibi yorumlar yapıyor muyuz?Kimse benim zevkime karışamaz ve bi adamı emin olmadı şeylerle kirletemez.Adamın her yaptığını bilen kişiler misiniz internte düşen bilgilerle gelmiş burda laf yapıyorsunuz.Artık her dinciyide akçı sanmayın herkez müslümanım diye geçiniyor sorduk mu müslümanız tabi ne olcak gavur mu dersiniz hanginiz namaz kılıyor hanginiz haram diye bira içmiyor.Adam istediği zmanda imana gelir adam ben doğruyu buldum sizde bulun diyor.Bu yorumalrdan sonra dinci diceksiniz değilim hatta dini kullananlardan nefret ederim anlayan anlıyor kimleri dediğimi zaten...

• quote:

Orijinalden alıntı: Fail3d

Sagopa Kajmer dinlemeyi eşiyle yaptığı featlerden sonra bıraktım.

Ben o albüm ve sonrasını dinlemiyorum
    Romantizma
    Silahsız kuvvet
    Bir pessimistin göz yaşları
  • quote:

Orijinalden alıntı: JurisHan

Otçu hoca

• Yİne Allahsızlar konuşmaya başlamış
  • quote:

Orijinalden alıntı: !KO

Son yaptığı açıklamada ne kadar dinci oldugunu göstermiştir

Son yaptığı açıklamalarda neler demiştiki?
    Bu arada dinci yada dindar fln değilim ama genede Sagopa Kajmer dinlerim sarkılarının dinle ne alakası varki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Manifot United

Türk gençliği hala tasavvufla, allahla, sagoyla uyusun bakalım, allah varsa umarım bi gün gelip sizi de kurtarır şu melakolik halinizden. Hadi öptm.

Adam gibi konuş.

Benim sinirimi bozma, ağzımı bozdurma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Manifot United

Türk gençliği hala tasavvufla, allahla, sagoyla uyusun bakalım, allah varsa umarım bi gün gelip sizi de kurtarır şu melakolik halinizden. Hadi öptm.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.