adam kendi kendini bitirdi nerde o 2009'da konserde ruhunu şarkıları ile birleştiren sago nerde şuan sözde rap yapan sago konserlerinde hiç ruh yok malesef eskiden çok iyiydi insanın ruhuna işlerdi adam örnek vermek gerekirse 2009 sago konseri şu ruhunu ortaya koyuşa bakın :/ aslans4589youtube https://www.youtube.com/watch?v=g1gclJAlMpw< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Koks34 -- 25 Mayıs 2024; 13:54:24 > |
Sagopanın bittiği gerçeği :/
-
-
yaşlandı adam. ne bekleniyordu? herkes yaşı genç iken iyi işler yapar.
-
bu herifin youtube kanalının uzantısı Kolera'ydı. yani kanal adı Sagopa Kajmer ama kanala tıklayınca uzantıda Kolera yazıyodu.
kız buna öyle bi diz çökmüş ki, ilk youtube'a girdiklerinde kızın hesabı ile girmişler. sonra bu kızı dehledi, kız çıktı TV'lerde bağırdı çağırdı, kendi söyledi: "Sagopa benim youtube hesabımı kullanıyo" diye. o söyleyince girip bakmıştım, gerçekten Kolera yazıyodu.
ama şimdi uzantı değişmiş. sanırım youtube o uzantıyı değiştirme imkanı sunmuştur sonradan.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Neşet Ertaş da yaşlıydı cem Karaca'da adamlar son günlerine rağmen ruhlarını hep şarkıya yansıtıp hayranlarına o ruhu işletirdi ama sago kinci biri olduğu için kendi kendini bitirdi kendi yazdığı şarkıları bölük porçük söylüyor sırf inancından vaz geçti diye artık şarkıları bile insanın ruhuna işlemiyor malesef
Şu 2009 daki konser de bende vardım ruhumuz yanıyordu resmen adam o derece yansitiyordu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Koks34 -- 25 Mayıs 2024; 20:36:34 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yukarı
-
Sagopa hala daha 1.numara gözümde.
-
Sagopa rap yapmayalı baya oluyor
-
Sadece bitmesi değil insanların müzik zevkleri de zamanla değişiyor, artık kimse oturup sagonun yaptığı gibi uzun, anlamlı ve türlü türlü mana içeren şeyler dinlemek istemiyor açıyolar maks 2.5 dakikalık bir trap şarkısı kopup unutuyorlar, hayat ve dünya da değişti artık eskisine kıyasla insanlar çok daha hızlı ve enerjik yaşıyor anı yaşamaya bakılıyor yani karmaşık şekilde düşünmek ve kafa yormak yerine, kendimden örnek verirsem ben de eskiden o şekildeydim sago, miyagi vb. rapçilerin hastasıydım her sözlerini ayrı düşünüyodum, artık ben de kısa ve hareketli şeyler dinleyip tadını çıkarıyorum
-
cem karaca son döneminde fethullah'la arkadaş oldu, onunla ortak albüm bile çıkardı. gerçi şaşırmıyorum, solcularla islamcılar kanlı bıçaklı gibi görünseler de tahite hep ortaklık kurmuşlardır. çünkü fikirleri uyuşur aslında.
Pisada çok fazla balon rapçi var . Saçma sapan şekilde pohpohlanıp kısa süreli zirvelere çıkartılıdığı için böylesi efsaneleri yeni nesil tanıyamaz oldu . Ben hala ceza ve sagopanın neyim var ki yi konserde çıkıp söyleyecekleri günü bekliyorum . O yüzden eskiler için her zaman Rap in şahı bu insanlar . 😃😃
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bana göre sagopa repçi bile değil arabeskçi, melankolikçi. Ceza da düz söylüyor zaten ama ikisinin birleşimini beğeniyorum. Medcezirin prodüktörlüğünü sagopa yapmış mesela baya da hoşuma gidiyor bugün bile dinlerim, rapgame ve neyim var ki de iyi ama kalanı dinlenecek seviyede değil bana göre.
Günümüz çocukları gerçekten bu işi çok iyi yapıyor zaten konserlerinden de bu durum görülebilir
Hâlâ bazıları old school abi yaaa diye geziniyo baya gülüyorum hallerine, daha portakalda vitamin bile değillerken biz cd den rap müzik dinliyorduk
Adam 81 ilde hınca hınç konser veriyor. Filmlerde dizilerde müzikleri dah hala çaliyor. En çok dinlenenlerde tepelerde hala. Sagopa, duman, sezen aksu gilan zor biter üretmeseler bile dinlenir.
Önemli olan yaşı genciken iyi iş yapmak deil yaşlanınca yapmak çümkü herkez genciken iyi iş yapar
Sago bitmez. Yaşından dolayı artık belki canlı performansları iyi değil ama hala çok üretken. Kendisi söyleyemeyecek duruma gelse bile ürettiği parçaları başkalarına verse yine yeter.
2019-2020 gibi Eskişehir'de konserine gitmiştim. Sahneye çıkıp 1.5 saat aralıksız peş peşe okumuştu şarkıları kral. Her yiğidin harcı değildir o.
Çocukluğumdan beri dinlerim Sago'yu. İlkokulda internet kafeye gitmiştim oyun oynamaya. GTA oynarken bir yandan da müzik dinleyeyim diye müzik klasörünü açtığında görmüştüm ismini, çok garip gelmişti. O gün bu gündür dinlerim. Her sene spotify özetlerinde en başta Sago çıkar hep. Dini görüşü de beni zerre ilgilendirmiyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X