Şimdi Ara

Şahane Kasım Değerlendiren Oldu mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben bir indirim göremedim. Bende mi problem oldu yoksa cidden düzgün bir şey yok mu?

İndirim meselesi de iyice değersizleşti, dakika başı indirim oluyor zaten "yersen".

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ne zaman indirim var diye alışveriş yapsam aldığım şeyler ya hiç işime yaramıyor ya da sonra beğenmiyorum ve kullanmıyorum . ihtiyacın olduğu zaman almak en iyisi bence .
    bişey değerlendirmedim kısaca

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ps storeda Bf1 bf5 var alıyorsan al

• Hiç indirim yoktu valla elektroniklerde, sadece kulaklıkta güzel bir indirim gördüm onu alıp geçtim

• Gülmekden ölüyorum bu Ülkede ya O iş gavurlara Ateistlere özel birşey Dinciler böyle birşey hayatta yapmaz.Bakın konu sahibine Kara Cuma ismini Şahane kasım yapmış kendini kandırıyor böyle bir Ülkede indirim bekliyor garibim işde Gelişmiş Ülkelere özel birşey Müslümanları anca kazıklarlar malesef Efsane Cuma Türkiyede komple yalan ismi olduğu gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykut291 -- 30 Kasım 2024; 16:41:26 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• aykut291 A kullanıcısına yanıt
    Gevur icatları yerine kendi kültürümüzü biliriz sen git kara cuma ak cuma alışveriş yap biz cuma namazımızı kılar dua ederiz

• masumbiröğrenci kullanıcısına yanıt
    Sen gerçekten böyleysen birşey diyemem ama Türkiyede böyle bir zihniyet türedi sırf müslümanlar kendilerini tatmin etsinler die yalandan ismini Efsane Cuma yaptılar ona tepki amaçlı söyledim.Türkiyede ne indirimi sahte.Herkesin kendi tercihi ben sadece ismini yalandan söylemelerini komik buluyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykut291 -- 30 Kasım 2024; 17:29:4 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Herkes Şahane Cuma başlığını kullanmış, ben de aynı yoldan devam ettim.

Neyse boşuna blok atmıyoruz.

• İndirim yok bindirim var

Biz elhamdülillah müslüman dh'ciler olarak; gavurların kara cuma'sı yerine Şahane Kasım, Mübarek Cuma, Hayırlı Cuma diyeceğiz bi'iznillah ☝🏻

Deyyus

• Pîr kullanıcısına yanıt
    Afferim sana Baravo alkış sizden beklenene hareketler bunlar eleştirdiğiniz kültürleri böyle yayın gayet güzel İsmi değişik sadece içeriği aynı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykut291 -- 30 Kasım 2024; 20:1:30 >
    İstediğini diyebilirsin banane senin ettiğin hakaretleri önemseyecek hayatımda zerre kadar değerin yok ben gene çaktım gerçeği suratınıza bana yetti hem eleştiriyorsunuz hem uyguluyorsunuz söylemlerinizle eylemleriniz bir değil yaşantınız gavur ateist diliniz müslümanlık gerçek bu ister kabul et kabul etme çokda tın bak yukardaki arkadaşına gavurların adetine müslüman cuma demeye devam edicekmiş negüzel dimi herşey dilinizde zaten

Estağfurullah estağfurullah inşallah şeriat gelecek kâfirler bitecek

• Olm ulkeyi azcik yalniz basina biraktik black fridayi sahane kasim yapmissiniz lan yavas

• The Killing Road kullanıcısına yanıt
    Turke ve muslumana dusman sizin gibi batı yalakalarından kurtulunca rahata erdik elhamdülillah

• şeriat geldiğinde de bu kuffar black friday de kalmayacak. Halkımızı bu deyyus icatlarından uzak tutacağız inşallah ☝🏻

Ben de en mubarek cuma sağolsun tcde 2kya satılan sweati 12 dolara alinca maddi olarak rahada erdim elhamdülillah  

Suudi Arabistan bile terk etmeye başladı sizin hayeller Afganistan artık rüyanızda görürsünüz belki

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.