Bildirim
SAHİBİNDEN CHEVROLET KALOS 1.4 SX 2005 MODEL
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Hocam kusura bakmayın ama 2005 yılında bu arabanın sıfırı 22.500 lira değil miydi? -
-
quote:
Orijinalden alıntı: WHİTE_ANGEL_34
16.500 veren var şuan iyicene araştırırsanız 2004 makyajsız sx olmayan modellere bu fiyatı yazmışlar ;) mal sahibi olan istiyor yapacak birşey yok malesef...hayırlı günler
Valla kalosun neyini araştırayım onu da bilmiyorum. Sıfırı 22.500 lira hatta 2004ü 19.999 a satılmış arabalara şu anda tam 10 sene sonra 14bin lira isteniyorsa yazık yani. Araba zaten satın alınıp galeriden çıkarıldığında en az 4bin lira fiyatı düşer. -
Yorum yapıyorum çünkü bilmeyen bir arkadaşın bu arabaya bu kadar para vermesi içimi acıtır. Maksat gören insanlara bilgi verebilmek forum.donanımhaber olarak zaten amacımız bu. Hayırlı satışlar. -
quote:
Orijinalden alıntı: WHİTE_ANGEL_34
emin olunki alıcı kişiler satıcılardan daha çok araştırır.Siz bilgi vermek için yazmıyorsunuz bence neyse Teşekkür ederim hoşçakalın
İthamda bulunduktan sonra konuyu kapatmaya çalışmayın. Forumda araba arayan herkese yardım edebilmek amacıyla yazdığım şeyler vardır kendi arabam yok ya da satılık birşeyim yok sadece bilgi vermek istiyorum sıfırı 23bin lira olan araba 9 sene sonra bu parayı haketmez diyebilmek için. Saygılar sunar hayırlı satışlar dilerim. -
Teşekkür ederim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X