< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hknups -- 4 Nisan 2017; 12:11:49 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hknups -- 4 Nisan 2017; 12:11:49 > |
2011 sonu bende sahibinden.com'dan dolandırıldım. 1500 liraya ipad 2 ilanı vardı eft yapıldı falan aradan 1 hafta geçti veriyorum kargoya abi diye diye en son '' aradığınız numara kullanılmamaktadır '' diye kaldı adam tüydü.E mesaj geçmişi sms şeyleri hepsinin çıktılarını aldım.
İzmirdeyim gittim adliyeye oradan savcılığa şikayete, dekontlar dilekçem ekran görüntüleri hepsi dahil savcıya verildi. Ve ifadem alındı 30 dk sürmedi yani 1 lirada masrafım olmadı. 2012 de ilk davası görüldü kişiye ulaşılamadı ertelendi durdu. Böyle 6-7 kere dava görülmüş bu hiçbirine gitmemiş. 2015 gibi de bana son davanın kağıdı geldi böyle böyle polis zoru ile getirilecek falan fistan gene bulunamamış. Son davadan sonra bana bir avukat ulaştı. Böyle böyle müvekkiliyim, itiraz edeceğiz falan. Meğer araştırdım bunla itiraz etmişler ama güya ben bu dalkavuğa 1500 lira borcum varmışta onun bedeliymişte vs. Ulan dekontta koskoca ipad 2 tablet bedelidir diye yazmışım. Tabi itirazları vs. reddedilmiş. 2015 sonu işte davanın bana sonucu geldi. 4 yıl hapsine 3-4 bin liramıydı neydi idari para cezasına karar verilmiş. Eleman en son öğrendiğime göre de yakalanmış ve şuan hapishanedeymiş. Ve ölene kadarda alnının çatında NİTELİKLİ DOLANDIRICI diye yazıyor. En basitinden sigortalı hiçbir işe giremeyecek. Temiz kağıdı savcılıktan alamayacak. 1500 liram gitti ama onunda hayatı böyle 1500 lira için karardı. Hani siz uğraştın ince eleyin sık dokuyun avukata falan gerek olabilir ama sizde takip edebilirsiniz. Edevletten görünecek zaten çok basit karar gelir vs. davalar olursa onun da bildirisi gelir vs. öyle atla deve birşey değil. Zorluğu vs. hiçbirşeyi yok. Öyle korkmayın yani yok uğraşacamda bilmemende vs. değil. Hayatınızdan max 1 saatiniz gider. Uğraşın ki bunların yanına kar kalmasın. |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hardstyler -- 14 Şubat 2017; 20:33:16 > |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|