Şimdi Ara

Sahibinden.com da dolandırıldım( logitech z906 ) Savcılık tan kağıt geldi ! 04.04.2017 resimli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
78
Cevap
3
Favori
8.983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sahibinden sitesinde logitech z906 sinema sistemi ilanı gördüm 600 tl fiyatı vardı. ilan sahibi Fahri odabaşı. kendisine mesaj attım çok uygun fiyatı dedim. acil ihtiyaçtan satılık olduğunu söyledi. telefonla konuştuk 800 e koysam kimse almıcak zaten felan dedi. anlaştık isim soy isim adres bilgilerini verdim . ertesi gün vericekti kargoya akşam oldu beni aradı "bugün işlerim vardı halledemedim hakancım yarın halledelim " dedi. bende tamam dedim. tekrar ertesi günü aradı iban numarası verdi. parayı yatırdım yatırdıktan sonra tekrar aradım. açıklama kısmına bişey yazmadın dimi dedi bende z906 yazdım dedim. keşke yazmasaydın deyince benim içime kurt düştü. tamam ben cıkıyom simdi kargoya dedi. aradan 1 saat geçti aramadı ben aradım. şimdi kapıdayım dedi bekle 5 dk dedi. aradan 1 saat gectı bu sefer telefdonlarımı meşgule atmaya başladı. ve suan da hattını kapatmış durumda...

biliyorum param gitti tekrar alamıycam ama yarın savcılığa gidip şikayetçi olucam elimde mesajlar ve açıklama kısmında z906 yazan dekontumla. hüküm giysin yeter.. buda bana bir ders oldu 5bin lira bilgisayar aldım dolandırılmadım hatta bu forumdan arkadaş. ama 600 tl lik üründe dolandırıldım. sinirlerim çok ama çok bozuk

edit : Savcılıktan kağıt geldi arkadaşlar bu ülkenin adaletine nekdar güvenebiliriz sonuç ortada !!! konu dolandırıcılıktan sayılmamış basit bir yalan olarak görülmüş ve adamı arama bulma zahmetine bile girilmemiş ...

Sahibinden.com da dolandırıldım( logitech z906 ) Savcılık tan kağıt geldi ! 04.04.2017 resimli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hknups -- 4 Nisan 2017; 12:11:49 >

• 2011 sonu bende sahibinden.com'dan dolandırıldım. 1500 liraya ipad 2 ilanı vardı eft yapıldı falan aradan 1 hafta geçti veriyorum kargoya abi diye diye en son '' aradığınız numara kullanılmamaktadır '' diye kaldı adam tüydü.E mesaj geçmişi sms şeyleri hepsinin çıktılarını aldım.

İzmirdeyim gittim adliyeye oradan savcılığa şikayete, dekontlar dilekçem ekran görüntüleri hepsi dahil savcıya verildi. Ve ifadem alındı 30 dk sürmedi yani 1 lirada masrafım olmadı.

2012 de ilk davası görüldü kişiye ulaşılamadı ertelendi durdu. Böyle 6-7 kere dava görülmüş bu hiçbirine gitmemiş. 2015 gibi de bana son davanın kağıdı geldi böyle böyle polis zoru ile getirilecek falan fistan gene bulunamamış.

Son davadan sonra bana bir avukat ulaştı. Böyle böyle müvekkiliyim, itiraz edeceğiz falan. Meğer araştırdım bunla itiraz etmişler ama güya ben bu dalkavuğa 1500 lira borcum varmışta onun bedeliymişte vs. Ulan dekontta koskoca ipad 2 tablet bedelidir diye yazmışım.

Tabi itirazları vs. reddedilmiş. 2015 sonu işte davanın bana sonucu geldi. 4 yıl hapsine 3-4 bin liramıydı neydi idari para cezasına karar verilmiş. Eleman en son öğrendiğime göre de yakalanmış ve şuan hapishanedeymiş. Ve ölene kadarda alnının çatında NİTELİKLİ DOLANDIRICI diye yazıyor. En basitinden sigortalı hiçbir işe giremeyecek. Temiz kağıdı savcılıktan alamayacak. 1500 liram gitti ama onunda hayatı böyle 1500 lira için karardı.

Hani siz uğraştın ince eleyin sık dokuyun avukata falan gerek olabilir ama sizde takip edebilirsiniz. Edevletten görünecek zaten çok basit karar gelir vs. davalar olursa onun da bildirisi gelir vs. öyle atla deve birşey değil. Zorluğu vs. hiçbirşeyi yok. Öyle korkmayın yani yok uğraşacamda bilmemende vs. değil. Hayatınızdan max 1 saatiniz gider. Uğraşın ki bunların yanına kar kalmasın.
  • Anlamadığım şey şu sahibindenin para havuzuna gitmiyor mu o para direk adama mı gidiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Boragungoren

Anlamadığım şey şu sahibindenin para havuzuna gitmiyor mu o para direk adama mı gidiyor

get ile yapılmadı alış veriş
  • Ya işte o çok riskli bende satıcıyıdım iban numarasını verdim ama kargoyu hazırlayıp fotosonu çektim adama yurt içi kargoda bekledim dedim yatır veriyorum dekontu yolladı gittim verdim yani demek istediğim riskli iş.

Bi daha elden al veya getten yap böyle dolandırırlar getide yarı yarıya anlaşın bitsin gitsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hardstyler -- 14 Şubat 2017; 20:33:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hknups

quote:

Orijinalden alıntı: Boragungoren

Anlamadığım şey şu sahibindenin para havuzuna gitmiyor mu o para direk adama mı gidiyor

get ile yapılmadı alış veriş

Umarım sorununuzu çözerler
  • Hocam getsiz iş yapılmaz ki. Kaç kere açıldı böyle dolandırıcılık şeyleri. Yapacak bir şey yok sanırım
  • üzüldüm lan harbiden böyle mesajları görünce bir an kendimi senin yerine koyuyorum
  • Kardeş savciliğa git ilanin resmini çek ibandan adresi bulurlar
  • 2012de sahibindende gordum iphone 4s 32 gb 1100 tl adamla anlaştık, olay ayni boyle gelişti adam kargoyu gonderdi ben de 1000 tl gonderdim 1100 göndermedim hep onlar mi yapacak dedim yeter sana 1000
  • Ürünü almadan para yatırmak ya da parayı direk yatırmak çok ama çok tehlikeli. Böyle işlerden uzak durun.
  • iyi dilekte bulunan arkadaşlara teşekkürler. fakat savcılık adamı bulsun istiyorum en azından ceza yesin parasında değilim. şunu düşündüm ben dolandırıcı olan insan konustugum anda hemen para isterdi üzerine duserdı. ama adam ertesi gün beni aradı cok yogunum eleman gelmedi bi aşağı bi yukarı bakıyorum dedi. yarın halledelım dedi. bursada yaşıyor. fahri odabaşı. facebooktan baktım profillere birinde kokarec resmı var büyük ihtimal kokareç dükkanı var ve o adam.
  • hiç tanımadığın, bilmediğin birinin hesabına nasıl o kadar para yatırıyorsun yahu, bir de getsiz

müstehak size bunlar
  • İnternetten alışverişe asla güvenmem. Abi yüzbinlerce örneği var ve halen kurumsal bile olmayan adamlardan alışveriş yapıyorsun dua et bilgisayarda bir şey olmamış.
  • 2011 sonu bende sahibinden.com'dan dolandırıldım. 1500 liraya ipad 2 ilanı vardı eft yapıldı falan aradan 1 hafta geçti veriyorum kargoya abi diye diye en son '' aradığınız numara kullanılmamaktadır '' diye kaldı adam tüydü.E mesaj geçmişi sms şeyleri hepsinin çıktılarını aldım.

İzmirdeyim gittim adliyeye oradan savcılığa şikayete, dekontlar dilekçem ekran görüntüleri hepsi dahil savcıya verildi. Ve ifadem alındı 30 dk sürmedi yani 1 lirada masrafım olmadı.

2012 de ilk davası görüldü kişiye ulaşılamadı ertelendi durdu. Böyle 6-7 kere dava görülmüş bu hiçbirine gitmemiş. 2015 gibi de bana son davanın kağıdı geldi böyle böyle polis zoru ile getirilecek falan fistan gene bulunamamış.

Son davadan sonra bana bir avukat ulaştı. Böyle böyle müvekkiliyim, itiraz edeceğiz falan. Meğer araştırdım bunla itiraz etmişler ama güya ben bu dalkavuğa 1500 lira borcum varmışta onun bedeliymişte vs. Ulan dekontta koskoca ipad 2 tablet bedelidir diye yazmışım.

Tabi itirazları vs. reddedilmiş. 2015 sonu işte davanın bana sonucu geldi. 4 yıl hapsine 3-4 bin liramıydı neydi idari para cezasına karar verilmiş. Eleman en son öğrendiğime göre de yakalanmış ve şuan hapishanedeymiş. Ve ölene kadarda alnının çatında NİTELİKLİ DOLANDIRICI diye yazıyor. En basitinden sigortalı hiçbir işe giremeyecek. Temiz kağıdı savcılıktan alamayacak. 1500 liram gitti ama onunda hayatı böyle 1500 lira için karardı.

Hani siz uğraştın ince eleyin sık dokuyun avukata falan gerek olabilir ama sizde takip edebilirsiniz. Edevletten görünecek zaten çok basit karar gelir vs. davalar olursa onun da bildirisi gelir vs. öyle atla deve birşey değil. Zorluğu vs. hiçbirşeyi yok. Öyle korkmayın yani yok uğraşacamda bilmemende vs. değil. Hayatınızdan max 1 saatiniz gider. Uğraşın ki bunların yanına kar kalmasın.

• Geçmiş olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PAUL WALKER

Ürünü almadan para yatırmak ya da parayı direk yatırmak çok ama çok tehlikeli. Böyle işlerden uzak durun.

nassın şaraba devam mı
  • Sahibinden.com tehlikeli bir bölge dikkatli olmak lazım. Foruma güvendiğimin 5/1 i anca güvenirim orada ki satıcılara.
  • Öyle dolandırma mı olur adamın her şeyini biliyorsun kan alırsın adamdan.
  • Kurumsal siteler hariç internetten alışveriş yapmam. Elden de olsa almam.
  • Affection and Hatred kullanıcısına yanıt
    önce hukuk. adam öldürmek dövmek çözüm degil. kan davasina donmesine gerek yok. yukardaki arkadasin dedigi gibi alninda dolandirici damgasinla gezsin istiyorum
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.