Şimdi Ara

Sahibinden.com da dolandırıldım( logitech z906 ) Savcılık tan kağıt geldi ! 04.04.2017 resimli (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
3
Favori
8.983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: numan9089

Aynı olay benimde başıma geldi, tüm delilleriyle yazışmalar, dekontlar, satıcının kimliğini bile senin gibi tesbit ettim ve şikayette bulundum.

Adamın zaten sabıkası varmış fırıldak olmuş bu işlerde, sonuç hiçbirşey olmadı

bu ülkede kolay zengin olmak zaten bukadar kolay. dunya kadar paran gider ama suclu hakli gorünür. kimse demez ne istiyosun masum insanlardan diye ama bize derler niye yatirdiniz yatirmasaydiniz oh olsun derler. adalet bu sekilde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlan no veya screenshot'u var mı? Seni kandırmak için nasıl cümleler yazmış merak ettim.
  • hknups kullanıcısına yanıt
    Yoo bitane arkadaş yapmış hatta bak

" 2015 sonu işte davanın bana sonucu geldi. 4 yıl hapsine 3-4 bin liramıydı neydi idari para cezasına karar verilmiş. Eleman en son öğrendiğime göre de yakalanmış ve şuan hapishanedeymiş. "
  • quote:

Orijinalden alıntı: C Y R E X

bende iphone 3gs alıcaktım çocuğa get aç dedim alayım telefonun bir sorunu var mı vs.. hayır yok dedi telefon bi geldi ekranında lcd kısmında çizik var. iade ettim bende. yani ürün gelse bile sorunlu gelebiliyo satıcıda senin sorunun desen öyle kalırsın ama get oldumu seve seve geri almak zorunda.

dolandiriciligi genelde telefonlarda yapiyorlar. adamin aklina z906 nasil gelmiş hayret ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Python

2011 sonu bende sahibinden.com'dan dolandırıldım. 1500 liraya ipad 2 ilanı vardı eft yapıldı falan aradan 1 hafta geçti veriyorum kargoya abi diye diye en son '' aradığınız numara kullanılmamaktadır '' diye kaldı adam tüydü.E mesaj geçmişi sms şeyleri hepsinin çıktılarını aldım.

İzmirdeyim gittim adliyeye oradan savcılığa şikayete, dekontlar dilekçem ekran görüntüleri hepsi dahil savcıya verildi. Ve ifadem alındı 30 dk sürmedi yani 1 lirada masrafım olmadı.

2012 de ilk davası görüldü kişiye ulaşılamadı ertelendi durdu. Böyle 6-7 kere dava görülmüş bu hiçbirine gitmemiş. 2015 gibi de bana son davanın kağıdı geldi böyle böyle polis zoru ile getirilecek falan fistan gene bulunamamış.

Son davadan sonra bana bir avukat ulaştı. Böyle böyle müvekkiliyim, itiraz edeceğiz falan. Meğer araştırdım bunla itiraz etmişler ama güya ben bu dalkavuğa 1500 lira borcum varmışta onun bedeliymişte vs. Ulan dekontta koskoca ipad 2 tablet bedelidir diye yazmışım.

Tabi itirazları vs. reddedilmiş. 2015 sonu işte davanın bana sonucu geldi. 4 yıl hapsine 3-4 bin liramıydı neydi idari para cezasına karar verilmiş. Eleman en son öğrendiğime göre de yakalanmış ve şuan hapishanedeymiş. Ve ölene kadarda alnının çatında NİTELİKLİ DOLANDIRICI diye yazıyor. En basitinden sigortalı hiçbir işe giremeyecek. Temiz kağıdı savcılıktan alamayacak. 1500 liram gitti ama onunda hayatı böyle 1500 lira için karardı.

Hani siz uğraştın ince eleyin sık dokuyun avukata falan gerek olabilir ama sizde takip edebilirsiniz. Edevletten görünecek zaten çok basit karar gelir vs. davalar olursa onun da bildirisi gelir vs. öyle atla deve birşey değil. Zorluğu vs. hiçbirşeyi yok. Öyle korkmayın yani yok uğraşacamda bilmemende vs. değil. Hayatınızdan max 1 saatiniz gider. Uğraşın ki bunların yanına kar kalmasın.

Iyi olmus.

Ama paranizi alip almadiginizi anlamadim adam 3-4 bin idari ceza almis. Ama sizin para ne oldu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: MUCAH1T

quote:

Orijinalden alıntı: Python

2011 sonu bende sahibinden.com'dan dolandırıldım. 1500 liraya ipad 2 ilanı vardı eft yapıldı falan aradan 1 hafta geçti veriyorum kargoya abi diye diye en son '' aradığınız numara kullanılmamaktadır '' diye kaldı adam tüydü.E mesaj geçmişi sms şeyleri hepsinin çıktılarını aldım.

İzmirdeyim gittim adliyeye oradan savcılığa şikayete, dekontlar dilekçem ekran görüntüleri hepsi dahil savcıya verildi. Ve ifadem alındı 30 dk sürmedi yani 1 lirada masrafım olmadı.

2012 de ilk davası görüldü kişiye ulaşılamadı ertelendi durdu. Böyle 6-7 kere dava görülmüş bu hiçbirine gitmemiş. 2015 gibi de bana son davanın kağıdı geldi böyle böyle polis zoru ile getirilecek falan fistan gene bulunamamış.

Son davadan sonra bana bir avukat ulaştı. Böyle böyle müvekkiliyim, itiraz edeceğiz falan. Meğer araştırdım bunla itiraz etmişler ama güya ben bu dalkavuğa 1500 lira borcum varmışta onun bedeliymişte vs. Ulan dekontta koskoca ipad 2 tablet bedelidir diye yazmışım.

Tabi itirazları vs. reddedilmiş. 2015 sonu işte davanın bana sonucu geldi. 4 yıl hapsine 3-4 bin liramıydı neydi idari para cezasına karar verilmiş. Eleman en son öğrendiğime göre de yakalanmış ve şuan hapishanedeymiş. Ve ölene kadarda alnının çatında NİTELİKLİ DOLANDIRICI diye yazıyor. En basitinden sigortalı hiçbir işe giremeyecek. Temiz kağıdı savcılıktan alamayacak. 1500 liram gitti ama onunda hayatı böyle 1500 lira için karardı.

Hani siz uğraştın ince eleyin sık dokuyun avukata falan gerek olabilir ama sizde takip edebilirsiniz. Edevletten görünecek zaten çok basit karar gelir vs. davalar olursa onun da bildirisi gelir vs. öyle atla deve birşey değil. Zorluğu vs. hiçbirşeyi yok. Öyle korkmayın yani yok uğraşacamda bilmemende vs. değil. Hayatınızdan max 1 saatiniz gider. Uğraşın ki bunların yanına kar kalmasın.

Iyi olmus.

Ama paranizi alip almadiginizi anlamadim adam 3-4 bin idari ceza almis. Ama sizin para ne oldu?

O paradan bana gelmedi. Yanı param yandı denebilir.

• Bu tür olaylarda giden paradan çok salak yerine konmuş olmak insanın canını sıkıyor. Sana bir şey demiyorum hocam yanlış anlaşılmasın. Küçük bir meblada malesef ben dolandırılmıştım. İnsan kendini berbat hissediyor. Geçmiş olsun tekrardan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi newpower13 -- 17 Şubat 2017; 5:27:29 >
  • parayı geriye alabilmen için sana bir ö.m atıcam hocam geriye yapman gereken sadece beklemek
  • quote:

Orijinalden alıntı: newpower13

Bu tür olaylarda giden paradan çok salak yerine konmuş olmak insanın canını sıkıyor. Sana bir şey demiyorum hocam yanlış anlaşılmasın. Küçük bir meblada malesef ben dolandırılmıştım. İnsan kendini berbat hissediyor. Geçmiş olsun tekrardan.

ben zaten henüz kendime gelemedim halen kendime cok kizginim ve stresten hasta oldum. insanlar nekadar kolay yoldan zengin olabiliyor hayret ediyorum tesekkur ederim ayrica

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hknups -- 17 Şubat 2017; 9:8:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Camouflage``

parayı geriye alabilmen için sana bir ö.m atıcam hocam geriye yapman gereken sadece beklemek

madem bir bildiğiniz var buradan paylaşın herkes öğrensin ha dolandırıcının işine gelecek bir bilgi ise o ayrı tabi.
  • Sahibinden.com'da GET ya da elden alışveriş yapmayan salaktır kimse kusura bakmasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BarackimirPutina

Sahibinden.com'da GET ya da elden alışveriş yapmayan salaktır kimse kusura bakmasın.

tamam ben salaklik yaptigimi kabul ediyorum zaten. ama dolandirici sucsuzmu yani biz salaksak ? bir iki kelimede ona etseydin

• quote:

Orijinalden alıntı: hknups

quote:

Orijinalden alıntı: BarackimirPutina

Sahibinden.com'da GET ya da elden alışveriş yapmayan salaktır kimse kusura bakmasın.

tamam ben salaklik yaptigimi kabul ediyorum zaten. ama dolandirici sucsuzmu yani biz salaksak ? bir iki kelimede ona etseydin

O zaten cezasını Allah katında alacak, umarım burada da alır bir kaç ceza da aklı başına gelir.
  • ibandan tc ve no adres vs bulunur bende şimdi gitsem bankadan alırım ama ne iş yarar en azından tüm gerçek bilgileri bulunur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mnybjk -- 17 Şubat 2017; 11:57:11 >
  • Geçmiş olsun :(
  • Sahibinden.com da kargo ile gönderilen ürünlerin hepside getli olması lazım. Bankamatik kartınla get li alışverişde yapamıyorsun. İlla kredi kartı istiyor. O da kötü bişey. Satış siteleri böyle olmamalı. Geçmiş olsun kardeşim. Sonuna kadar ara hakkını. Savcılığa kesin git.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi colsart -- 17 Şubat 2017; 12:35:54 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hardstyler

Ya işte o çok riskli bende satıcıyıdım iban numarasını verdim ama kargoyu hazırlayıp fotosonu çektim adama yurt içi kargoda bekledim dedim yatır veriyorum dekontu yolladı gittim verdim yani demek istediğim riskli iş.

Bi daha elden al veya getten yap böyle dolandırırlar getide yarı yarıya anlaşın bitsin gitsin

Referans burada devreye giriyor hocam referansı yüksek.olmayan satıcıdan önce ürün sonra para şeklinde alışveriş yapmak lazım. Geçmiş olsun savcılığa başvurup suç duyurusunda bulunun hiç bişey değilse siciline işlenir.

• dua et hesap ve telefon adamın üzerine olsun yoksa işler uzar. onun üzerineyse zaten şak diye bulurlar np.
  • bi insan dolandırıcı olduğunu anlamanın en iyi yolu

mesajına 10 saniye sonra cevap vermesidir
  • güncellendi arkadaşlar.... ibreti alem için
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.